HOPA! Dragnea, dat de gol de Rădulescu! „Kovesi va avea o viața foarte grea începând de mâine”

HOPA! Dragnea, dat de gol de Rădulescu! „Kovesi va avea o viața foarte grea începând de mâine”

HOPA! Dragnea, dat de gol de Rădulescu! „Kovesi va avea o viața foarte grea începând de mâine”. Rădulescu dă de gol strategia PSD în cazul anchetării lui Kovesi: Va avea o viață grea. Nu a crezut în coincidenţe. Rădulescu a declarat că Laura Codruţa Kovesi „va avea o viaţă foarte grea”. Deputatul PSD, Cristian Rădulescu a declarat joi, la Parlament că Laura Codruța Kovesi dezonorează țara și ar trebui să facă un pas în spate și să-și retragă candidatura de la șefia Parchetului European.

„Doamna procuror şef DNA, în decursul timpului, nu a crezut în nicio coincidenţă, nici ce s-a întâmplat în Prahova, nici ce s-a întâmplat în Satu Mare, în Argeş, în Braşov, dar iată că i-a venit rândul să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulţi ani. O să aibă multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulţi denunţători în această perioadă care au colaborat cu dânsa într-un fel sau altul, şantajaţi sau puşi să spună o mulţime de mizerii şi cred că de data asta aceşti denunţători, din ce ştiu eu, vor spune. Eu cred că doamna va avea o viaţă foarte grea începând de mâine, eu sper că procurorii care sunt oneşti şi care trebuie să îşi facă treaba la această secţie de procurori, secţie la care dânsa s-a opus în permanenţă, cred că această secţie îşi va face treaba şi toţi procurorii care au abuzat sau nu au respectat legea sau nu şi-au făcut deontologia profesională şi nu au probat în niciun fel de dosar, ci au primit comenzi să facă dosare oamenilor care au fost nevinovaţi, vor răspunde. Eu cred că dânsa va fi pusă sub acuzare începând de mâine şi va trebui să răspundă pentru toate capetele de acuzare care i se aduc”, a spus joi Rădulescu la Palatul Parlamentului.

Rădulescu: Pe cine reprezintă Kovesi, cine a susţinut-o pentru funcţia de procuror european, că noi nu ştim?

El a menţionat că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să se retragă din competiţia pentru funcţia de procuror european pentru că „dezonorează ţara şi Guvernul României”.

„Cred că de data asta europenii cei mai viguroşi, care comentau vizavi de modificările legilor Justiţiei pe care le făcea Parlamentul, domnul Timmermans şi domnul Juncker, să văd care vor fi reacţiile celor mai răi adversari ai PSD şi ai politicii făcute de PSD ce vor spune în momentul în care doamna Kovesi se află în situaţia asta, sau ce vor spune dacă ea va fi acuzată, dacă va începe urmărirea penală. (...) Pe cine reprezintă doamna Kovesi, cine a susţinut-o pe doamna Kovesi pentru funcţia de procuror european, că noi nu ştim? Eu cred şi eu ştiu că această propunere trebuia susţinută de Guvern şi trebuia să o facă Guvernul României sau Parchetul General, dar după ce avea o discuţie şi cu Guvernul. Eu nu îmi amintesc ca doamna Kovesi să fi avut susţinerea Guvernului”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

El a spus că Kovesi a eludat una din condiţiile de participare pentru funcţia de procuror european, care spune că era obligatoriu să fi făcut timp de cinci ani dosare pe fonduri europene.

„Nu a făcut niciodată dosare pe fonduri europene. (...) Cred că acolo doamna Kovesi a ajuns ca un fel de recunoaştere a preşedintelui Iohannis, pentru ce a făcut împotriva PSD şi a oamenilor, în general. Eu sunt convins că ăsta e un lobby făcut de preşedintele României pentru dânsa. În Europa, faţă de România, există lobby, acolo se face lobby şi este legal, în România lobby nu este legal şi se cheamă trafic de influenţă”, a menţionat el.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, în cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, ea adăugând că este nevinovată şi că îşi va continua drumul în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Informație. Adina Florea va cere REȚINEREA Laurei Codruța Kovesi! Punerea sub acuzare a fost ordonată marți de Dragnea!

Conform informațiilor Comisarul.ro, procurorul Adina Florea, cea care a recunoscut joi dimineață că a pus-o sub acuzare pe Kovesi în urma unei plângeri a lui Sebastian Ghiță, va cere vineri reținerea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. Potrivit acelorași informații, șansele ca LCK să fie reținută sunt zero, deoarece acest act procedural trebuie să fie avizat de secția de procurori a CSM.

Vă reamintim că tot Comisarul.ro a anunțat în exclusivitate că decizia punerii sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi a fost luată marți în biroul lui Dragnea de la Parlament. La scurt timp după ce s-a finalizat audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță.

Conform surselor noastre, Ghiță ar fi declarat sub jurământ că i-a dat fostei șefe a DNA mită sub formă de bani și obiecte vestimentare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?