Hopa! Fostul ministru USR Ioana Mihăilă recunoaște pentru presa străină că nu a pregătit valul 4/Femeia avea grijă să-și aranjeze bărbatul...

Hopa! Fostul ministru USR Ioana Mihăilă recunoaște pentru presa străină că nu a pregătit valul 4/Femeia avea grijă să-și aranjeze bărbatul...

Ioana Mihăilă s-a dat de gol în presa internațională, când a fost întrebată despre valul 4 care face ravagii în România! Mihăilă a recunoscut că acuzațiile făcute de premierul Florin Cîțu sunt adevărate și ea este de vină pentru că nu a pregătit nici sistemul sanitar, nici populația de al patrulea val al pandemiei.

Recent deținătoare a portofoliului Sănătății, Mihăilă a spus pentru site-ul Politico.eu că nu trebuie îndreptată vina doar către scepticismul popular pentru vaccinare, ci și spre guvern. S-a inclus și pe ea: „Pentru că am relaxat prea repede mesajul nostru despre cât de necesar este vaccinul”.

Politicianul Ioana Mihăilă, expertul Răzvan Cherecheș, ambii din România, Vanya Rangelova, epidemiolog din Bulgaria, și Ramunė Kalėdienė, decanul Facultății de Medicină din Vilnius, sunt printre cei care au încercat să explice de ce țările lor au avut „O vară pierdută”, așa cum își intitulează site-ul Politico.eu articolul despre numărul dureros de morți înregistrat astăzi de câteva țări din estul Europei. Mihăilă, fost ministru al sănătății din partea USR în guvernul Cîțu, a spus că „cea mai bună pregătire pentru valul 4 ar fi fost o campanie eficientă de vaccinare”.

Ioana Mihăilă nu aruncă responsabilitatea pe campanie în sine, notează publicația de la Bruxelles, și recunoaște că nu doar scepticismul oamenilor față de vaccin, ci și semnalele administratorilor țării poartă o responsabilitate. „Am relaxat prea repede mesajul nostru despre cât de necesar este vaccinul”, a declarat politicianul USR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

3 Zvon...

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 TOP 50 cei mai bine plătiți sinecuriști ai României!