HOPA! Percheziții DNA la primăria Cluj-Napoca!

HOPA! Percheziții DNA la primăria Cluj-Napoca!

Primăria Cluj-Napoca este vizată de perchezițiile de luni ale procurorilor DNA, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Potrivit surselor citate, cele două percheziții ale procurorilor care au loc la o instituție publică sunt la Primăria Cluj-Napoca. Din primele informații, se pare că au fost ridicate și câteva documente.

Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca a precizat că procurorii DNA au cerut o întrevedere cu șefii instituției. 

Pentru că primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea sunt plecați în străinătate, Gheorghe Șurubaru, city-manager și fost viceprimar în mandatul trecut, a vorbit cu anchetatorii.

El a confirmat pentru Digi24 că procurorii DNA se află în biroul celui de-al doilea viceprimar, Anna Horvath.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează luni percheziții în 9 locații din municipiul Cluj-Napoca, din care două situate în incinta aceleiași instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 — 2016.

Comunicatul DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 -2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…