HOPA! Pisi a lui Ciolacu se grăbea să ajungă la București!/Ce contează viața unui polițist, dacă te-o fi sunat stăpânul?

HOPA! Pisi a lui Ciolacu se grăbea să ajungă la București!/Ce contează viața unui polițist, dacă te-o fi sunat stăpânul?

HOPA! Pisi a lui Ciolacu se grăbea să ajungă la București!/Ce contează viața unui polițist, dacă te-o fi sunat stăpânul? Apar noi informații despre Anda Vlădescu, fosta fotomodelă din anturajul PSD pe care Facebook-ul o dă drept pupila, dacă nu chiar țiitoarea liderului PSD Marcel Ciolacu.

„Șoferița care a vrut să omoare un polițist ”Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București”

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. Cam acesta este respectul unor participanți la trafic față de ceilalți și mai ales față de colegii noștri din cadrul Birourilor Poliției Rutiere.
Nu a contat că a pus în pericol viața colegului nostru, care astăzi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul că se grăbea să ajungă în capitală. Probabil în următoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie.”, scrie Sindicatul Europol pe  Facebook .

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist, pe Calea Eroilor, din Buzău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog, şi lucrează la RA-APPS Bucureşti, surse locale afirmând că ar fi pupila liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„EXCLUSIVITATE
Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia - ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.
Fost membru al celebrei "pepiniere" de tinere "modele" Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la... RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!

 Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.
VA URMA”, scrie pe pagina de Facebook  Mizerabilii din Buzău .

Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto. Oprirea s-a făcut la intersecţia bulevardelor Bălcescu şi Unirii.

Şoferiţa a pornit în trombă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a virat stânga pe Spiru Haret, iar stânga, pe Ciucurete, apoi dreapta pe Bulevardul Unirii. În zona Kaufland Sud a avut loc coliziunea cu motocicleta de poliţie.

Pe tot traseul, Anda ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului prin trei intersecţii. După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, şoferiţa a fost testată pentru consum de alcool şi droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopţii, a trecut şi printr-o expertiză psihiatrică, necesar anchetei penale. La orele prânzului, tânăra a fost adusă la Parchet, pentru mandat, apoi la Tribunal.

La orele amiezii, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă.

Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă. Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss.Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”