HOPA! Președintele i-a tras o smetie lui Cioloș în direct! A început campania, oameni buni!

HOPA! Președintele i-a tras o smetie lui Cioloș în direct! A început campania, oameni buni!

HOPA! Președintele i-a tras o smetie lui Cioloș în direct! A început campania, oameni buni! Iohannis despre Cioloș: Numirea lui Kovesi la Parchetul European fiind o temă de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agață de ea.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că ”fiind o temă de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agață de ea” atunci când a fost întrebat de ziariști cum comentează declarația lui Dacian Cioloș, care spusese că va discuta cu Emmanuel Macron pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European.

Întrebat de ziariști dacă o susține pe Kovesi, Iohannis a spus: ”Am susținut-o din capul locului și i-am spus și ei și mai multor conducători relevanți din politica europeană. Se știe în UE că o susțin pe doamna Kovesi. Dar pozitia nu e una care intră în negocieri odată cu comisarii europeni și ceilalți șefi de instituții europene, e un capitol separat și am speranța că acest post i se poate aloca doameni Kovesi. Ar fi un rezultat foarte bun și mi-l doresc”.

”Sunt șanse bune, dar garantat nu este”, a mai spus Iohannis.

Reamintim că Dacian Cioloș a declarat vineri că a avut o discuție cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și că au convenit să lucreze împreună pentru a realiza cât mai repede nominalizarea șefului Parchetului European, pornind de la sprijinul pe care Laura Codruța Kovesi l-a obținut în Parlamentul European.

„Azi am discutat cu președintele Emmanuel Macron despre finalizarea procedurii de desemnare a procurorului-șef european. Am convenit să lucrăm împreună pentru a realiza cât mai repede nominalizarea șefului Parchetului European, pornind de la sprijinul pe care Laura Codruța Kovesi l-a obținut în Parlamentul European”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România