HOPA! Radu Tudor de la Antena 3 susține decizia președintelui de a-i prelungi generalului Ciucă mandatul la șefia Armatei!

HOPA! Radu Tudor de la Antena 3 susține decizia președintelui de a-i prelungi generalului Ciucă mandatul la șefia Armatei!

Întrebat cum vede decizia lui Klaus Iohannis de a-l păstra pe Generalul Ciucă în funcția de șef al Statului Major, jurnalistul a precizat că președintele României a procedat corect întrucât trebuie evitate conflictele politice în cadrul Armatei Române, mai ales că anul 2019 este unul electoral, iar pe cale de consecință alte instituții vor fi marcate de numeroase dispute.

Mai mult, Radu Tudor a evidențiat că Generalul Ciucă trebuie să continue să conducă militar Armata Română întrucât îi sunt cunoscute atât experiența cât și relațiile internalțioane pe care le are la cel mai înalt nivel.

„Am văzut că și voi, cei de la PSNews ați publicat apelul pe care l-am făcut acum două săptămâni la președintele Iohannis, la prim-ministrul Dăncilă și la ministrul Apărării Gabriel Leș să prelungească cu un an mandatul șefului Statului Major al Apărării, Generalul Ciucă, pentru a se evita orice fel de conflict și de implicare a Armatei în tensiunea politică dintre cele două palate. Eu cred că este o soluție bună pentru că anul 2019 este un an cu două rânduri de alegeri și dacă alte instituții democratice ale statului român sunt implicate în tot soiul de dispute de la un palat la altul, de la un partid la altul, este bine ca Armata să fie ferită de aceste probleme și să avem o continuitate din punctul de vedere al conducerii militare a Armatei Române. Avem nevoie foarte mare de experiența și de relațiile internaționale de la cel mai înalt nivel ale Generalului Ciucă și eu cred că este o decizie bună ca el să rămână până la 1 ianuarie 2020 în funcția de șef al Statului Major al Armatei Române.

În concluzie, este vorba despre stabilitate și despre evitarea introducerii unul conflict politic în Armata Română”, a spus Radu Tudor în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul