HOPA! Rareș Bogdan, mesaj din biroul de la Bruxelles!

HOPA! Rareș Bogdan, mesaj din biroul de la Bruxelles!

HOPA! Rareș Bogdan, mesaj din biroul de la Bruxelles!

Ce a scris numărul doi din PNL:

„Bruxelles - Am început în forță sesiunea încă de luni seara, cu o ședință constructivă a membrilor Delegației PPE din România. Ne așteaptă zile complicate, dar luptăm la baionetă pentru câteva urgențe: condițiile pentru acordarea subvențiilor destinate agricultorilor, necazurile reclamate de transportatorii români, angajatori și angajați (!!!) simplificarea procedurilor privind atragerea banilor europeni, intrarea României în Schengen. Azi sunt în Comisia LIBE, unde reprezentanții Finlandei anunță prioritățile președinției lor (Consiliul UE). Am sa ridic din nou problema Schengen și azi! Vă repet, românii au o agendă și se vor ține de ea. Vă voi ține la curent și cu procedurile în privința desemnării procurorului-șef european, unde, știți cu toții, Laura Codruța Kovesi are susținerea noastră totală.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...