HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?”

HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?”

HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?” Deputatul PNL Gigel Știrbu l-a atacat miercuri pe Stelian Ion, deputatul USR care îl criticase pe președintele Klaus Iohannis pentru numirea noilor miniștri de Externe și Interne propuși de premierul Viorica Dăncilă.

Gigel Știrbu îl acuză pe Stelian Ion că a fost în trecut avocatul lui Radu Mazăre într-un proces de corupție și face trimitere la contractele cu statul obținute de firma lui Dan Barna.

”Am văzut cu surprindere că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăți de valoare la adresa Președintelui României vizavi de atribuțiile constituționale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simț atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric”, arată Gigel Știrbu într-un comunicat de presă.

Reamintim că Stelian Ion a scris miercuri dimineață pe Facebook că ”numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte”.

Stelian Ion l-a reprezentat în trecut pe Radu Mazăre în trei dosare și a explicat ulterior situația: ”Ca avocat, asta faci: aperi clienții care te angajează, nu neapărat toți simpatici, nu neapărat toți ușă de biserică. E ciudat că trebuie să dau explicații pentru aceste lucruri, deoarece mi se pare firesc ca oamenii să facă diferența între avocat și client, mai ales atunci când legătura este una sporadică, de circumstanță”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei