HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?”

HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?” Deputatul PNL Gigel Știrbu l-a atacat miercuri pe Stelian Ion, deputatul USR care îl criticase pe președintele Klaus Iohannis pentru numirea noilor miniștri de Externe și Interne propuși de premierul Viorica Dăncilă.

Gigel Știrbu îl acuză pe Stelian Ion că a fost în trecut avocatul lui Radu Mazăre într-un proces de corupție și face trimitere la contractele cu statul obținute de firma lui Dan Barna.

”Am văzut cu surprindere că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăți de valoare la adresa Președintelui României vizavi de atribuțiile constituționale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simț atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric”, arată Gigel Știrbu într-un comunicat de presă.

Reamintim că Stelian Ion a scris miercuri dimineață pe Facebook că ”numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte”.

Stelian Ion l-a reprezentat în trecut pe Radu Mazăre în trei dosare și a explicat ulterior situația: ”Ca avocat, asta faci: aperi clienții care te angajează, nu neapărat toți simpatici, nu neapărat toți ușă de biserică. E ciudat că trebuie să dau explicații pentru aceste lucruri, deoarece mi se pare firesc ca oamenii să facă diferența între avocat și client, mai ales atunci când legătura este una sporadică, de circumstanță”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I