HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?”

HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?”

HOPA! Replică ACIDĂ din PNL după atacul USR la președinte! „Fostul avocat al lui Mazăre emite judecăți de valoare la adresa președintelui?” Deputatul PNL Gigel Știrbu l-a atacat miercuri pe Stelian Ion, deputatul USR care îl criticase pe președintele Klaus Iohannis pentru numirea noilor miniștri de Externe și Interne propuși de premierul Viorica Dăncilă.

Gigel Știrbu îl acuză pe Stelian Ion că a fost în trecut avocatul lui Radu Mazăre într-un proces de corupție și face trimitere la contractele cu statul obținute de firma lui Dan Barna.

”Am văzut cu surprindere că fostul avocat al lui Radu Mazăre emite judecăți de valoare la adresa Președintelui României vizavi de atribuțiile constituționale pe care domnia sa le are. Se pare că nu mai există limite ale bunului simț atunci când devii persoană publică, dar mai bine domnul Stelian Ion ar monitoriza contractele cu statul ale colegilor domniei sale, care se pare că sunt destul de consistente din punct de vedere valoric”, arată Gigel Știrbu într-un comunicat de presă.

Reamintim că Stelian Ion a scris miercuri dimineață pe Facebook că ”numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte”.

Stelian Ion l-a reprezentat în trecut pe Radu Mazăre în trei dosare și a explicat ulterior situația: ”Ca avocat, asta faci: aperi clienții care te angajează, nu neapărat toți simpatici, nu neapărat toți ușă de biserică. E ciudat că trebuie să dau explicații pentru aceste lucruri, deoarece mi se pare firesc ca oamenii să facă diferența între avocat și client, mai ales atunci când legătura este una sporadică, de circumstanță”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...