HOPA! SCANDAL în PSD! Dragnea anunță posibila remanierea a lui Toader în urma revoltei din partid!

HOPA! SCANDAL în PSD! Dragnea anunță posibila remanierea a lui Toader în urma revoltei din partid!

HOPA! SCANDAL în PSD! Dragnea anunță posibila remanierea a lui Toader în urma revoltei din partid! Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri că în rândul parlamentarilor social-democrați există o stare de nemulțumire față de Tudorel Toader și că, din acest motiv, se impune o discuție, săptămâna viitoare, în cadrul coaliției.

 ”Trebuie o discuție în coaliție după ce se întoarce doamna prim-ministru referitor la Tudorel Toader. Există o stare de nemulțumire pe care nu avem de gând să o ascundem în rândul parlamentarilor care trebuie lămurită săptămâna viitoare”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce nemulțumiri are față de Tudorel Toader, Dragnea a răspuns: ”Le-ați văzut în spațiul public, domnul Iordache, deci le știți”.

”Așa am convenit cu domnul Tăriceanu și cu doamna Dăncilă să discutăm ori vineri, ori luni, o discuție la care să participe și domnul Toader. Lucrurile să fie limpezite și tranșate, nu mai pot continua așa. Sunt decizii luate în BEX care trebuie lămurite, limpezite”, a mai spus Dragnea întrebat de ce discuția despre posibila remaniere a lui Toader are loc în cadrul coaliției și nu a Comitetului Executiv al PSD.

Deputatul Cătălin Rădulescu a lansat miercuri un atac la adresa lui Toader, după ce același lucru îl făcuse marți Florin Iordache.

”Ordonanţele pe care trebuia să le dea, a dat ordonanţe pe care nu le-a discutat, nici macar nu le-a negociat şi nu le-a dezbătut cu magistraţii. Ne-a pus într-o situaţie care nu a fost confortabilă pentru noi şi pe care a trebuit să o rezolve doamna premier. Astea sunt chestiile pe care i le reproşăm domnului ministru. Nu a dat ordonanţa pe coduri, stăm cu codurile care sunt constituţionale, acţiuni pe care dânsul nu le-a făcut, ordonanţa prin care să permită revizuirea sentinţelor celor care se consideră nedreptăţiţi. Dânsul îşi face o agendă proprie. O să vedem ce decizie luăm. Astăzi nu participăm la vot Asta este tot ce pot să vă spun”, a susținut Rădulescu, potrivit News.ro.

Acesta a precizat că decizia finală în legătură cu Tudorel Toader se va lua după negocieri în cadrul coaliţiei.

”După discuţia care va avea loc în coaliţie,  între preşedintele nostru, preşedintele ALDE şi doamna premier se va lua o decizie pe care o să o comunicăm, dar astăzi nu participăm la vot”, a mai spus Rădulescu.

Deputatul PSD, Florin Iordache, a lansat marți un atac frontal la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care l-a acuzat că nu respectă deciziile luate în cadrul PSD privind modificarea Codurilor penale prin ordonanțe de urgență și, tot prin ordonanță, să li se dea posibilitatea infractorilor condamnați definitiv începând cu 2014, de către completurile de 5 judecători ale ÎCCJ, să poată contesta sentințele judecătorești.

De asemenea, Iordache i-a sugerat lui Tudorel Toader să demisioneze de la Ministerul Justiției, vorbind inclusiv despre o posibilă remaniere a acestuia.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...