HOPA! Teodorovici urma să fie anunțat viitor premier la lansarea Proastei în cursa prezidențială! În mod misterios, în ultima clipă, s-a renunțat!

HOPA! Teodorovici urma să fie anunțat viitor premier la lansarea Proastei în cursa prezidențială! În mod misterios, în ultima clipă, s-a renunțat!

HOPA! Teodorovici urma să fie anunțat viitor premier la lansarea Proastei în cursa prezidențială! În mod misterios, în ultima clipă, s-a renunțat!

Eugen Teodorovici, premierul care nu a mai fost anunțat. Surse din PSD au declarat pentru  Europa Liberă că Eugen Teodorovici se aștepta să fie anunțat viitorul premier al României și să intre în tandem cu Viorica Dăncilă în bătălia pentru Cotroceni. Acest lucru nu s-a întâmplat, chiar dacă lui Teodorovici i s-a acordat un loc aparte în cadrul Congresului.

Cel care s-a ocupat de această lansare a fost Anton Pisaroglu, consilierul Vioricăi Dăncilă, cel care apare în firma H5 Strategies, dezvăluie  Europa Liberă .

La începutul lunii iunie, Pisaroglu a devenit consilier onorific pentru relații internaționale. Firma lui are grijă de imaginea premierului Dăncilă și este cea care s-a ocupat de organizarea Congresului extraordinar.

Potrivit celor din PSD, conceptul privind scena a fost al echipei din cadrul Secretariatului general, dar oamenii lui Pisaroglu s-au ocupat de partea de imagine.

H5 Strategies are și o rubrică în blogurile Adevărul, iar Anton Pisaroglu apare descris astfel: “Tony Pisaroglu, vicepreședintele pentru afaceri internaționale al companiei H5 Strategies, este un fost sportiv de performanță și specialist în consultanță strategică și de afaceri cu o foarte bogată experiență internațională. A lucrat în calitate de consultant pentru firma de consultanță politică Washington East West Political Strategies din capitala SUA, iar mare parte din activitate a desfășurat-o în Europa Centrală și de Est, Balcani, Asia de Sud-Est și Africa Subsahariană.Tony a absolvit UNEFS București, iar ulterior a urmat cursuri de specializare la Yale University și University of London în științe politice și securitatea informațiilor”.

Potrivit celor de la profit.ro, Anton Pisaroglu a fost șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu. A devenit mai târziu partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Circinus este o firmă condusă de consultantul american Eliott Broidy, cel care i-a facilitat lui Liviu Dragnea întâlnirea din 2017 cu președintele SUA, Donald Trump, conform Hotnews. O subsidiară din România a lui Circinus a încheiat cu Romarm un parteneriat pentru a dezvolta centre de comandă integrate de tip C4I. Circinus mai are încheiate parteneriate și cu alte companii de IT sau de componente din industria de armament din România.

Cu toate acestea, au existat și discuții pe marginea imaginilor prezentate în cadrul Congresului. Puțini delegați au înțeles de ce apăreau oameni trăgând de o frânghiesau de ce a fost aleasă o poziție nefirească pentru brațele Vioricăi Dăncilă. Nici pozele cu machiajul premierului nu au impresionat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...