HOPA! Tudose îl dă în gât pe Ponta! A stat toată vara cu Viorica, la Vila Lac, bot în bot, cerșind posturi!

HOPA! Tudose îl dă în gât pe Ponta! A stat toată vara cu Viorica, la Vila Lac, bot în bot, cerșind posturi!

Tudose, replică pentru Ponta: Nu am negociat nici cu Orban, nici cu Manda, nici cu PSD sau PNL. Altcineva a negociat toată vara cu Dăncilă la vila Lac, cu PNL posturi la cameră. Colegii noștri nu sunt morcovi să poată fi cumpărați la bucată.

Mihai Tudose, fost premier și actual lider al Pro România, i-a dat o replică dură lui Victor Ponta, care îl acuzase luni dimineață că a negociat cu PSD și PNL. ”Nu am spus că România trebuie să aibă un guvern Orban, am spus că trebuie să aibă un guvern, din motive care țin de funcționarea țării. Nu am negociat nici cu Orban, nici cu Claudiu Manda, nici cu PSD sau PNL. Altcineva a negociat toată vara cu Viorica Dăncilă la vila Lac, cu PNL posturi la cameră”, a declarat Tudose pentru G4Media.ro .

Fostul premier a acuzat și faptul că parlamentarii Pro România din comisia de buget finanțe l-au votat pe Florin Cîțu la audiere, deși Victor Ponta îi cere lui Orban să-i schimbe pe cei trei candidați cu vot negatic în comisii, printre care și Cîțu.

”Colegii noștri nu sunt morcovi să poată fi cumpărați la bucată. Nu votez guvernul Orban, nu am trădat, nu am vândut pe nimeni. Dacă niște colegi ca ai noștri (Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin – n.red.) pot fi acuzați că se vând la bucată, mă îngrozește, ce, ei sunt morcovi să-i vinzi la bucată?”, a mai spus Tudose, în replică la acuzațiile lui Ponta despre presupusa trădare din partea unor membri Pro România la votul pentru guvernul Ludovic Orban.

”Dacă cineva era responsabil, când a negociat căderea guvernului Dăncilă, negocia până la capăt. După ce cade guvernul, ce facem cu țara? Nu putem fi responsabili că România nu are guvern. Cineva s-a aruncat iresponsabil într-o aventură fără să aibă soluții”, a mai spus Tudose, cu referire la decizia lui Ponta de a nu se prezenta la votarea guvernului Orban.

”Eu fac parte dintr-un partid, nu dintr-o sectă. Am stat de vorbă cu câțiva președinți de organizații, mi-au spus că nu au fost consultați când Ponta a luat decizia să nu votăm guvernul. Dacă cineva poate să aiba decizii pe persoană fizică, putem avea și noi decizii individuale”, a mai spus fostul premier.

Mihai Tudose a acuzat și lipsa de consecvență a lui Victor Ponta în ce privește guvernul Orban: ”Cine a negociat cu Orban ca reprezentanții Pro România din comisia buget finanțe? Cine l-a sunat pe un coleg al nostru la vot ca să-l voteze pe Florin Cîțu, deși anterior îi spusese să nu-l voteze pe Cîțu?”

Context. Ponta a lansat luni pe Facebook un atac la adresa lui Tudose: ”Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria