Hopa!/Ce făcuși Orbane, te-nfundă Camarila?/Povestea confiscării telefoanelor pare că ia amploare...

Hopa!/Ce făcuși Orbane, te-nfundă Camarila?/Povestea confiscării telefoanelor pare că ia amploare...

Săptămâna trecută, “Jurnalul de Argeș” a prezentat în exclusivitate că președintelui PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, i-a fost ridicat telefonul de către cei de la DNA Pitești, care au făcut un control și la RATEN (Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară). Potrivit surselor noastre, vineri, 29 octombrie, în momentul în care a fost sunat de către judiciariștii DNA să predea telefonul, deputatul Miuțescu era la Hotelul „Valea cu Pești” de pe Transfăgărășan și acolo s-ar fi aflat și Ludovic Orban, împreună cu mai mulți parlamentari liberali, scrie acum Jurnalul de Argeș.

Întrebat dacă ancheta celor de la DNA are legătură cu angajările de la RATEN, Ludovic Orban a spus pentru sursa citată: „N-am nici cea mai mică informație legată de… Deci, ce mi-a comunicat domnul președinte Miuțescu este faptul că doi ofițeri de Poliție Judiciară i-au solicitat predarea telefonului mobil și că el a acceptat, deși, din punct de vedere legal, practic, predarea telefonului reprezintă o formă de percheziție care nu poate fi realizată contra unui deputat decât cu încuviințarea Plenului Camerei Deputaților. Domnul Miuțescu mi-a comunicat că a predat telefonul pentru că el a considerat că nu are nimic de ascuns și că n-are nicio temere legată de o posibilă anchetă și, de asemenea, că e vorba de o solicitare în cadrul unei anchete in rem, în care domnul Miuțescu n-are nicio calitate, nici de martor, nici de învinuit”.

Ludovic Orban a mai spus că Adrian Miuțescu nu a fost audiat, că nu s-au făcut percheziții la PNL Argeș și că informațiile date de presa centrală sunt mincinoase.
Întrebat dacă a fost la Hotelul „Valea cu Pești” de pe Transfăgășan împreună cu Adrian Miuțescu în momentul în care acesta a fost sunat de cei de la DNA, Ludovic Orban s-a eschivat. „Nu cunosc detaliile la care vă referiți”. Fostul premier a evitat să răspundă și la întrebarea dacă măcar a fost la acest hotel în urmă cu 2 săptămâni. „Este o chestiune care mă privește pe mine, personal, dacă am fost sau n-am fost”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie