Hopa!/Coldea scoate banii de la saltea?

Hopa!/Coldea scoate banii de la saltea?

Fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, s-a asociat cu Dumitru Cocoru într-o nouă firmă care se va ocupa de afaceri imobiliare. Anul trecut, tot împreună cu Cocoru, care a fost și el adjunct la SRI și șef al Departamentului de Interceptări, cei doi au înființat firma STRATEGIC SYS SRL, care are ca obiect principal de activitate ”activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”, scrie Gazeta de Cluj .

Obiectul de activitate constă în „Agenții imobiliare”. Cele secundare merg de la -servicii de intermediere pentru cumpărarea , vânzarea și închirierea bunurilor imobiliare, pe bază de onorariu (taxa) sau contract.

STRATEGIC SYS SRL, firma înființată de cei doi anul trecut are un profit frumușel: la o cifră de afaceri de 639.739 lei, profitul obținut a fost de 573.775 lei, societatea având un singur angajat. Societatea nu apare ca fiind beneficiara vreunui contract public.

Sediul social al celor două firme este în București la adresa Spl. Unirii 33 Bl. M4 Sc. 2 Et. P Ap. 35. Adică într-un apartament la parter, într-o zonă umbrită din centrul orașului.

Responsabil de chestiunea interceptărilor, Dumitru Cocoru a fost adjunct al directorului SRI, fiind numit în această funcție în ianuarie 2009.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...