Hopa, pesediștii fideli lui Dragnea și-au adus aminte că Stănescu e tractorist! Mitralieră: Paulică, tu te crezi vreo marcă „de blugi” în partidul nostru?

Hopa, pesediștii fideli lui Dragnea și-au adus aminte că Stănescu e tractorist! Mitralieră: Paulică, tu te crezi vreo marcă „de blugi” în partidul nostru?

Hopa, pesediștii fideli lui Dragnea și-au adus aminte că Stănescu e tractorist! Mitralieră: Paulică, tu te crezi vreo marcă „de blugi” în partidul nostru?

Fidelii lui Liviu Dragnea au deschis atacul împotriva lui Paul Stănescu, aliatul cel mai important al actualului președinte interimar al partidului.
 
„Adică, măi Paulică, tu care te crezi vreo marcă «de blugi» in partidul nostru, și după ce nici măcar nu ai învățat la școală că se spune matematică și nu «artmetica», și care ai fost ajutat de Liviu Dragnea (la rugămintea tatălui tău) ca, de pe tractor, să faci și facultate (tot particulara, taticu?) și apoi să ai ascensiunea pe care nu o visai în viața ta în administrație și politica, tu vrei sa te compari cu Eugen Teodorovici?

Sau cu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Grindeanu, Vasile Dâncu, Codrin și alții? Mor de râs! Cum de vezi tu numai destabilizari în partid, atunci când unii colegi aleg sa aibă alte păreri și alte opțiuni, sau poate că îți e frică să nu îți pierzi postul de secretar general luat cu forța, așa cum ati luat toate funcțiile prin puci, ilegal și nu prin congres?“, se arată într-un mesaj al deputatului PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, către Paul Stănescu.

Rădulescu a anunțat că îi cere lui Stănescu ca, în calitatea sa de secretar general, să explice cum au fost cheltuiți de PSD 20 de milioane de euro.

„Stai în banca ta, că și față de Viorica ești departe“, a mai susținut Rădulescu.

„PSD e un tractor prea mare pentru tine“

Tot azi, și liderul PSD Neamț Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, și-a concentrat atacurile asupra lui Paul Stănescu.

„Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii.

Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare“, a scris Arsene pe Facebook.
 
„Când simţi că pierzi controlul, ataci public fără să te uiţi în jurul tău. Paul Stănescu & Co s-au trezit şefi peste Partid şi se cred atotputernici. Când un membru PSD îşi permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stănescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcţii”, a arătat, tot pe Facebook, fostul ministru al Transporturilor. 
 
Disputa a izbucnit după ce Paul Stănescu l-a atacat pe Eugen Teodorovici, un potențial pretendent la șefia PSD.
 
„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii.Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat, pentru Mediafax, Paul Stănescu.

Tedorovici i-a răspuns indirect, fără să-i pomenească numele: „Prefer să fiu acel politician «rebel», în sensul în care îmi permit să fiu sincer și liber de orice ”sfori”! Oare câți dintre colegii mei politicieni își permit acest lucru?! Întotdeauna voi considera că este de datoria celui care a avut șansa, în urma votului acordat de români, de a depune un #jurământ de credință, să respecte cu sfințenie litera și spiritul acestuia. Cum este de datoria PSD să salveze România și cetățenii săi“. 

Mai toți cei care îi contestă acum pe Ciolacu și Paul Stănescu au fost apropiați de Liviu Dragnea și au făcut parte din guvernele PSD din perioada 2017-2019. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale