Horațiu Feșnic, suspendare drastică. Câte etape a luat arbitrul care a făcut praf meciul Rapid - FCSB

Horațiu Feșnic, suspendare drastică. Câte etape a luat arbitrul care a făcut praf meciul Rapid - FCSB

Fotbalul nostru are parte de niște decizii din care nimeni nu înțelege nimic. La câteva zile după ce arbitrul Horațiu Feșnic era apărat de Kyros Vassaras, șeful Comisiei spunând că a judecat bine fazele de la derby-ul Rapid – FCSB, ”centralul” a fost suspendat drastic.

Horațiu Feșnic nu va mai fi delegat la meciurile din play-off. Foto Mediafax

Feșnic a fost oprit de la delegări timp de 4 etape, după ce nu a acordat cartonașe roșii pentru Dragoș Grigore și Răzvan Onea, în urma unor faulturi peste limita regulamentului asupra lui Andrea Compagno și Florinel Coman.

Astfel, arbitrul Feșnic nu va mai fi delegat la vreo partidă din play-off-ul Superligii, ci doar în play-out și în meciurile din barajul de menținere-promovare.

În lipsa unui comunicat oficial al CCA, informația este venită pe surse. Fanatik susține că ”centralul” ar fi fost, de fapt, suspendat pe termen nelimitat după prestația din meciul Rapid - FCSB.

Declarațiile aiuritoare ale lui Kyros Vassaras

În cadrul unei conferințe de presă, șeful arbitrilor, Kyros Vassaras, a declarat că Horațiu Feșnic a luat decizii corecte când s-a hotărât să le arate numai „galben” lui Dragoș Grigore și Răzvan Onea.

VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu? Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a spus Vassaras despre faltul lui Dragoș Grigore.

Grecul a fost tranșant și în ceea ce privește intrarea lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg, doar îl atinge. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare”.

Declarațiile lui Kyros Vassaras se bat cap în cap cu suspendarea primită acum de Horațiu Feșnic din partea organismului condus de fostul arbitru grec.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...