Horațiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe Tik Tok cu maneaua lui Tzancă Uraganu: „Să moară cămila mea”

Horațiu Moldovan, promovat de Atletico Madrid pe Tik Tok cu maneaua lui Tzancă Uraganu: „Să moară cămila mea”

Horațiu Moldovan, portarul de rezervă al lui Atletico Madrid, a fost promovat într-un mod inedit de noul său club, pe Tik Tok. Gruparea spaniolă a ales o melodie de fundal care aparține manelistului Tzancă Uraganu.

Horațiu Moldovan a ajuns la Atletico în această iarnă. Foto Facebook

Vineri seară, Atletico Madrid a realizat o postare pe pagina oficială de Tik Tok, iar în prim-planul acesteia a fost portarul român Horațiu Moldovan. Spaniolii au dorit să îl promoveze pe goalkeeperul adus de la Rapid, însă au ales o manea ca melodie de fundal: „Eee Aaa | Burj Khalifa”, lansată în urmă cu două săptămâni.

„MoldovanRo. Top. Horațiu”, au scris spaniolii, adăugând și câteva emoji.”Eee aaa, văd mai bine lumea, eee aaa, de pe Burj Khalifa. Eee, aaa, dansează bruneta, eee aaa, să moară cămila mea. Eee aaa, ai fundul mare vai, eee aaa, cât mall-ul din Dubai”, se poate auzi în postarea care îl are în prim-plan pe Horațiu Moldovan.

Secțiunea de comentarii a postării a fost luată cu asalt de români, iar printre cei care au lăsat un mesaj s-a regăsit și protagonistul melodiei. Tzancă Uraganu s-a declarat flatat de gestul făcut de madrileni: „Mulțumesc, Atletico Madrid!!! Mare onoare pentru mine”, a scris manelistul pe TikTok. De partea cealaltă, românii au comentat amar postarea madrilenilor: ”Admin spaniol cu rădăcini în Rahova”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat