Horoscop 1-7 septembrie: Patru zodii au succes pe toate planurile la începutul lunii. Au karma bună

Horoscop 1-7 septembrie: Patru zodii au succes pe toate planurile la începutul lunii. Au karma bună

Astrologul Click!, Lorina, vine cu vești bune pentru patru semne zodiacale la început de septembrie. Săptămâna 1-7 septembrie le aduce oportunități de a progresa pe plan personal și noroc la bani. Din păcate, lucrurile stau diferit pentru alte zodii .

Horoscop. FOTO Colaj Pixabay

Berbec

De orice se poate spune despre perioada asta, dar mai puțin despre confort. Veți avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziții. Acest lucru ar trebui făcut în primul rând în domeniul afacerilor, unde cel mai probabil veți obține greu succesul dorit.

Poate doar să primiți o recompensă decentă pentru toate eforturile depuse în trecut. Cheia victoriei este întotdeauna munca. Acest lucru devine relevant nu numai pentru angajații obișnuiți, ci și pentru reprezentanții echipei de conducere. Aceștia din urmă ar trebui să fie atenți să nu mizeze prea mult pe exactitatea planurilor lor, să nu pună presiune pe oameni, să evite despotismul și dictatura.

Prima jumătate a perioadei va aduce mai multe rezultate și de aceea recomand să organizați atunci toate evenimentele importante, întâlnirile, decontările în numerar. Concentrarea eforturilor pentru un scop comun va contribui la crearea unei rezerve pentru viitor, la efectuarea unei lucrări organizatorice importante, la planificarea și calcularea pașilor următori. Pe lângă satisfacția morală, veți putea primi și o evaluare a acțiunilor voastre în termeni materiali.

Taur

Veți avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie și tandrețe. Doar planeta voastră guvernatoare își reia mersul direct. Interesant este faptul că la crearea unei atmosfere bune va fi meritul vostru. Veți investi mult timp și energie în asta pentru a beneficia voi, partenerul și copiii. În același timp, nu intenționați să vă relaxați. Cel mai probabil, veți face o revoluție în viața personală și chiar este o idee bună!

Va fi important să funcționați în acord cu perechea, deoarece acest lucru va ajuta la atragerea de oameni care au aceeași idee. Și aceștia vor da viață vechilor idei, mai ales în primele patru zile.

În cea de-a doua parte a săptămânii, puteți provoca probleme cauzate de abuzul de putere sau de dorința de a obține totul rapid. Alții pot fi nemulțumiți de acțiunile și deciziile voastre, vor apărea ciocniri de interese, tensiune în relații.

Gemeni

Veți fi direct dependenți de modul în care construiți relațiile cu ceilalți. Vă recomand să faceți tot posibilul să vă calmați nervozitatea și iritabilitatea, căci a comenta mereu și tuturor, nu va duce la nimic bun. Folosiți punctele forte existente pentru a întări legăturile vechi și pentru a construi altele noi.

Chiar și cu tensiuni, începutul va fi totuși destul de armonios, veți simți vibrații favorabile, veți putea contacta cu succes pe ceilalți, veți învăța și da examene, veți purta discuții importante și participa la întâlniri, la evenimente. Doar că este posibil să fiți nevoiți să finalizați lucruri vechi neterminate sau să vă întoarceți la proiecte anterioare care pot deveni relevante.

De joi încolo, probleme neașteptate se pot ivi, invidii, rivalități, conflicte. Nu-s excluse nici probleme financiare sau zădărnicire de planuri. Se pot prăbuși speranțe și veți fi dezamăgiți, așa că nu faceți investiții, nici nu vă implicați în proiecte financiare comune cu alții! Aveți grijă de acte, concentrați-vă asupra lucrurilor mici, asupra detaliilor.

Rac

Este posibil să schimbați funcțiile oficiale, stilul de lucru, prioritățile, să vă adaptați în zone complet diferite de lucru.

Instabilitatea perioadei poate fi însoțită de o nervozitate crescută ce poate afecta negativ starea de sănătate, provocând o exacerbare accentuată a bolilor cronice și a leziunilor. În același timp, certurile și conflictele, atât cu colegii, cât și cu șefii sau cu cei dragi, vă vor obliga să cautați alte modalități de a rezolva problemele care apar .Situația poate fi complicată și de intrigi, invidii, gelozie și opoziție din partea unora.

În a doua jumătate din perioadă, situația va fi mai favorabilă și va deveni pentru mulți o perioadă de reînnoire spirituală și creativă. Începeți să aveți mai mult succes în chestiuni financiare și în comunicarea cu ceilalți.

Atenție, căci supraestimarea stimei de sine poate suferi din cauza eșecurilor în afaceri, în comunicare, sau odată cu ivirea unor situații incomode! Pentru a nu experimenta astfel de momente neplăcute, nu e nevoie să se facă planuri grandioase, să se anticipeze succesul în avans, ci ar trebui să vă mulțumiți cu mici victorii.

Leu

Veți cheltui multă forță și energie creativă pe dorința de a reuși peste tot, riscând însă o criză nervoasă și, ca urmare, probleme de sănătate.

De asemenea, aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru întâlniri importante, negocieri, încheierea contractelor și clarificarea relațiilor, de aceea sugerez să le amânați.

Vă veți bucura totuși de autoritate, îi veți influența pe ceilalți și vă veți promova ideile. Relațiile cu ceilalți și cu partenerii vor deveni mai uniforme și mai spiritualizate, vor exista mai multe interese comune, puncte de contact, iar acest lucru vă va ajuta să fiți mai deschiși, binevoitori și diplomatici.

Se va stabiliza cu timpul și zona financiară, căci munca și afacerile pot aduce un venit stabil sau pot apărea noi surse de venit. Cu toate acestea, trebuie să achitați datoriile cu atenție și la timp, să faceți decontări cu autoritățile fiscale pentru a evita problemele.

Fecioara

Veți simți un aflux de energie, veți putea să rezolvați mai eficient și mai deschis problemele profesionale și creative și veți a avea mai mult noroc. Trebuie să fiți serioși și mai atenți la îndemnurile destinului pentru a vă rezolva problemele și a nu-i pierde pe cei dragi. Potențialul intelectual, abilitățile analitice sunt activate, ceea ce vă va ajuta să aveți succes în afaceri, în comunicare, în învățare și în rezolvarea celor mai dificile probleme.

Veți fi predispuși la exagerare, nepăsători în cuvinte și acțiuni activități riscante și veți manifesta risipă excesivă. Dacă nu aveți grijă, riscați să intrați în situații neplăcute și uneori periculoase. Plus că, dacă vă lăudați exagerat cu rezultatele voastre, stârniți invidii.

Colaborând cu colegii, veți obține mai multe, așa că, uniți echipa din jurul vostru, deveniți liderul sau asumați-vă responsabilitatea pentru planificarea proiectului. Acordați mai multă atenție verificării surselor de informații importante!

Spuneți adio de la tot ceea ce deranjează, apoi gândiți-vă cu atenție la modul în care puteți realiza un echilibru între nevoile proprii și cele ale celor apropiați. Dar nu încercați să remediați singur problemele!

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB