Horoscop 2-8 septembrie. Zodia care se află la un punct de cotitură în relație

Horoscop 2-8 septembrie. Zodia care se află la un punct de cotitură în relație

Horoscop pentru perioada2-8 septembrie 2022, realizat de astrologul Lorina, pentru nativii fiecărei zodii. Fecioarele nu sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerii și ar putea căuta noi aventuri, iar Capricornii se află la un punct de cotitură în relație. Vărsătorii a posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere, iar Peștii pierd șirul cheltuielilor.

FOTO Shutterstock

BERBEC

Pentru voi continuă ceea ce a pornit săptămâna trecută, iar dorinţele voastre de a vă relaxa alături de prieteni, de a pleca în călătorii, vor fi uneori stopate de obligaţiile pe care simţiţi că le aveţi faţă de copii. Ideile şi teoriile pe care le aveţi faţă de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alţii, nu vă găsiţi pe aceeaşi lungime de undă cu ei, aşa că mai bine să nu le împărtăşiţi. Iar dacă sunteţi singuri şi vă căutaţi perechea, nu credeţi tot ce se spune la telefon sau cu cineva de pe internet. Mizaţi pe ce vă spune flerul şi intuiţia în privinţa respectivei persoane. Acordaţi atenţie şi segmentului de sănătate – stresul şi oboseala adunate s-ar putea să declanşeze anumite boli care au stagnat sau de care nu ştiaţi. De asemenea, nu lăsaţi părerile răutăcioase ale persoanelor străine să vă afecteze, căci şi sănătatea ar avea de suferit.

TAUR

Sunteţi harnici şi responsabili şi nu prea e în firea voastră. Poate că aţi învăţat din greşelile de altădată, aşa încât mă îndoiesc că veţi rămâne fără rezultate frumoase în carieră. Veţi avea însă nevoie nu numai de o abordare rezonabilă, ci şi de un calcul atent. Doar aşa, dificultăţile vor fi lăsate în urmă şi voi puteţi să combinaţi domeniul social cu sfera personală. Depăşind obstacolele, puteţi înainta în carieră. Astfel, şi situaţia financiară se va îmbunătăţi treptat pe viitor. Nu trebuie să ardeţi nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă acestea afectează în mod radical schimbările promiţătoare. Nu încercaţi să treceţi peste capul nimănui, pentru că altfel o să intraţi în situaţii neplăcute. O călătorie de afaceri este posibilă şi ea va completa ajutorul astral primit pentru rezolvarea problemelor profesionale. Rudele şi prietenii vă vor sprijini cu sinceritate, deci nu le neglijaţi sfaturile!

GEMENI

Veţi avea nevoie de oameni care să fie atenţi la voi, să vă admire talentele şi elocvenţa, precum şi multitudinea de idei. Veţi avea nevoie de o perseverenţă considerabilă pentru aprofundarea cunoştinţelor şi consolidarea materialului. Va trebui să renunţaţi la poziţii individualiste, să lucraţi în uniune cu partenerii, cu echipa. Atenţie, căci veţi fi monitorizaţi! Drumurile pe care doriţi să o apucaţi acum nu sunt dintre cele mai reuşite – riscaţi să aveţi certuri legate de bani cu partenerii, să nu vă înţelegeţi copiii ori să daţi apă la moară adversarilor sau şefilor voştri. Faceţi-vă programare la un masaj de relaxare, nu neapărat terapeutic, cumpăraţi-vă flori pentru a vă bucura şi a le admira acasă, mergeţi prin magazine şi probaţi hainele care vă atrag. Să vă daţi frâu liber la independenţă şi la partea mai copilărească din voi, să fiţi puţin mai egoişti, vă poate face irezistibili.

RAC

Deşi nu pot spune că nu aveţi succes în ceea ce întreprindeţi de acum încolo, nici nu pot confirma ca el vine în cascadă, din contră, vine ca un şuvoi ce curge pe culoar strâmt, aşa că nu e timpul să vă culcaţi pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâţi ce alegeţi – ori continuaţi să trăiţi simplu şi comod, cu mai puţine griji, ori vă înhămaţi la mai mult efort şi stres, preluând ceea ce destinul vă oferă. În ambele cazuri, viaţa nu va fi lipsită de nori, ci de efortul de a merge mai departe, de a înainta. Dacă vă relaxaţi, veţi deveni doar un receptor care preia tot cei se serveşte, iar evenimentele se vor învârti ameţitor în jurul vostru. Dacă preluaţi mai mult, pe deplin conştient, în această perioadă vă vor ajuta chiar şi dificultăţile. Din ele nu vor lipsi inclusiv întrebări legate de schimbarea locurilor de muncă ori a locurilor de reşedinţă.

LEU

Sunteţi nemulţumiţi de cum decurg lucrurile în familie şi la muncă, mai ales acelea legate de comportamentul sau cheltuielile membrilor, pe care voi trebuie să le suportaţi şi e nevoie de bani albi pentru situaţii de urgenţă pe care nu îi puteţi aduna decât făcând economii. Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură. E momentul potrivit să vă puneţi proiectele cu bătaie lungă în aplicare, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă nu fac altceva decât vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi. Aglomerarea energetică din casa poziţiei sociale, a funcţiei deţinute, aduce tendinţa de inflamare a dialogului sau greutate în îndeplinirea responsabilităţilor.

FECIOARĂ

Intuiţia se va intensifica, mai ales în legătură cu chestiunile financiare. Puteţi să câştigaţi bani buni sau în orice caz vi se vor oferi condiţii atractive de lucru, iar acest lucru va fi foarte util pentru situaţia voastră. Astfel, oportunităţile de bani se pot extinde în mod serios. Acasă, va exista o tentaţie puternică de a întreprinde urgent ceva, indiferent dce, chiar dacă tapetul este schimbat de puţin timp în dormitor. Din nerăbdare vă spuneţi că nu poate continua viaţa voastră aşa! Problema este cu perechea voastră, care nu va fi chiar pe aceeaşi lungime de undă. Dacă ea nu reuşeşte să înţeleagă ce vreţi în cele din urmă, s-ar putea să vă grăbiţi să căutaţi noi aventuri. Starea financiară nu e roz, căci vin schimbări care necesită cheltuială. Veniturile voastre depind acum de persoane care sunt departe de voi. Este necesar a vă reînsufleţi vechile conexiuni, să vă reamintiţi de foşti clienţi.

BALANȚĂ

Veţi avea o mare dorinţă de a vă dezvolta rapid situaţia materială. Dar atmosfera astrală nu pare a fi favorabilă chiar pentru toţi nativii. Deci, nu vă îngrădiţi cu noi responsabilităţi pentru că veţi pune în pericol ceea ce aţi construit cu trudă până acum. Respectaţi-le pe acelea deja asumate şi faceţi-vă timp pentru a dezvolta strategii noi, mai ambiţioase şi mai eficiente. Pentru nativii născuţi în prima săptămână de zodie, lucrurile sunt mai simple. Ei nu vor avea probleme financiare, vor fi inspiraţi şi pot lua iniţiative bune pentru îmbunătăţirea vieţii. Pentru cei care au afaceri în asociere, perioada e foarte bună pentru întâlnirile profesionale şi negocieri. Acestea vor fi satisfăcătoare şi vă vor avansa în direcţia pe care o aşteptaţi. Iar pentru a vă mări şansele, vă sfătuiesc să aveţi grijă de aspectul vostru – întotdeauna să fiţi cu gust şi cochet îmbrăcaţi.

SCORPION

Reîntoarceţi-vă către familie şi organizaţi-vă timpul şi puşculiţa pentru a realiza evenimente cu mai multe dintre rude. Chiar dacă vă doriţi să vă petreceţi timpul liber făcând lucruri pentru voi şi având grijă de propria persoană, e un moment benefic pentru a hrăni relaţia cu cei dragi. Aveţi energie să le faceţi pe amândouă şi e bine să nu vă opuneţi, ci doar să planificaţi riguros timpul. Referitor la procesul de autoîngrijire, se dovedesc benefice lectura unor cărţi motivaţionale pe care le-aţi achiziţionat, dar le-aţi amânat, precum şi să vă înscrieţi la cursuri scurte de dezvoltare personală. E important să realizaţi că v-aţi subestimat în ultima perioadă şi că aţi permis celor dragi să vă neglijeze tocmai pentru că nu aţi pus preţ pe timpul avut. Profesional, se păstrează aceeaşi linie de venituri constante, pe care aveţi tendinţa să le chibzuiţi.

SĂGETĂTOR

Nu e nimic în neregulă cu a lua lucurile mai încet şi cu a vă acorda timp pentru nevoile proprii. Încercaţi să căutaţi echilibrul, să nu daţi frâu liber tensiunii interioare şi să nu scoateţi la exterior în momente nepotrivite tot ce clocoteşte în suflet. Adăugaţi mai multă activitate fizică în program, mergeţi pe jos sau faceţi exerciţii uşoare. Similar, un proces de detoxifiere vă poate restaura energia pe termen mai îndelungat. Nu e momentul însă pentru procedee puternice sau agresive, propuneţi-vă să renunţaţi la zahăr, să consumaţi mai multe fructe sau legume de sezon. Vi se cere să vă adunaţi curajul, să nu vă abandonaţi izolării şi să procedaţi mai curând invers decât vă spunevocea interioară. Nu intraţi în conflicte cu prieteni sau vecini care au intenţii bune. Ceea ce doriţi să faceţi poate ar avea nevoie de un efort în echipă. Unele momente pot fi critice emoţional şi vă testează autocontrolul.

CAPRICORN

Sunteţi sub stăpânirea veştilor şi informaţiilor primite în ultima vreme, care, ori v-au răsturnat o planificare de drumuri, ori v-au obligat să plecaţi într-o călătorie. În dragoste, vă veţi purta oarecum neobişnuit. Ar putea să vi se pară că aveţi puţine şanse de reciprocitate, că relaţia a devenit depăşită şi că nu ar mai trebui să luptaţi pentru ea. Această săptămână poate aduce schimbări în viaţa voastră şi vă poate împinge spre manifestări neaşteptate. Veţi deveni mult mai emoţionali în relaţii. Încercaţi să profitaţi: acceptaţi o invitaţie în vizită, ieşiţi la o întâlnire. A sosit timpul pentru o acţiune decisivă, e un punct de cotitură. Aveţi grijă la răcelile sezoniere. Luaţi dificultăţile actuale prea personal. Acest lucru se aplică atât relaţiilor cu partenerii de cuplu, cât şi contactelor de afaceri. Astfel de experienţe pot duce la probleme de sănătate.

VĂRSĂTOR

Sugerez ca multe din planurile voastre le elaboraţi prin prisma flerului. Evitaţi concentrarea doar pe intuiţie atunci când vine vorba de chestiuni profesionale. Asociaţii pot avea un impact puternic asupra bunăstării voastre. Evitaţi-i pe aceia care vă deranjează şi încercaţi să vă separaţi de lucrurile care au efecte negative! Păstraţi-vă însă mintea deschisă noilor opţiuni de carieră, pe măsură ce o rupeţi cu tradiţia şi faceţi schimbări. Încă ceva, la capitolul profesie, există posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere care poate aduce rezultate avantajoase. Drumurile scurte, apelurile telefonice şi mesajele pot deveni semnificative, ca de altfel şi sănătatea, modul de hrănire sau stilul de viaţă. Cei aflaţi în procese vor traversa o perioadă de zbucium, căci partea adversă va fi activă şi nu se va lăsa cu dovezi şi argumente aduse de la o etapă la alta. Găsiţi soluţii şi metode de a vă apăra.

PEȘTI

Vă bucuraţi de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Vă faceţi efectiv amintiri, unele clipe vor fi cu adevărat pentru sufletul vostru, atât ca armonie exterioară, cât şi ca trăire şi reacţie interioară. Comunicarea se desfăşoară de la sine, cuvintele vin şi aşază sau netezesc anumite tensiuni existente. Aveţi şansa să completaţi o parte din neclarităţi, poate un context mai puţin formal vă ajută să vorbiţi mai liber cu anumiţi colaboratori şi să stabiliţi clar unele limite la asociere sau chiar să reformulaţi termenii înţelegerii. Fiţi concişi şi pregătiţi să citiţi printre rânduri. Sunteţi vigilenţi la mesajele non-verbale şi adaptaţi-vă discursul după persoanăşi mediu. Nivelul vital e ridicat, trăiţi cu plăcere orice clipă şi rarele momente de disconfort le trataţi cu multă uşurinţă. În fundal, acordaţi un ochi pe extrasul de cont, căci în vâltoarea vieţii sociale vă pierdeţi şirul la cheltuieli pentru haine şi accesorii

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...