Horoscop 29 ianuarie: Zodiile care vor avea probleme de sănătate duminică și nativii cu o zi perfectă

Horoscop 29 ianuarie: Zodiile care vor avea probleme de sănătate duminică și nativii cu o zi perfectă

Trei dintre cele 12 zodii ale horoscopului vor avea parte de o duminică nefastă în privința sănătății. Nativii lor ar trebui, conform recomandărilor astrologilor, să facă o vizită la medic săptămâna viitoare.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Una dintre zodiile care vor avea probleme de sănătate duminică va fi zodia Gemeni. Gemenii vor întâmpina câteva dureri de stomac de-a dreptul insuportabile, așa că trebuie să aibă mare grijă la alimentație și la odihnă, care este absolut esențială atunci când ne confruntăm cu stări de rău.

Din fericire, nu va fi vorba de nimic grav, dar cu siguranță o vizită la medic nu strică niciodată, pentru a verifica dacă totul este în regulă.

Vești bune nu sunt nici pentru cei aflați în zodia Leu. Aceștia se vor confrunta cu migrene puternice și indiferent de metodele aplicate pentru a scăpa de durerile de cap, nimic nu va da roade.

Specialiștii le recomandă nativilor Leu să meargă degrabă la medic, cât mai curând posibil, pentru a afla dacă totul este sau nu în regulă cu ei și cu starea acestora de sănătate.

Vărsătorii, loviți din toate părțile!

De departe, cea mai afectată zodie din punct de vedere al stării de sănătate, duminică, 29 ianuarie, este Vărsătorul. Ei vor acuza stări de oboseală la care se va adăuga și o durere de stomac, dar și una de cap.

Cum problemele de sănătate îl vor copleși, va fi nevoit să apeleze la un medic pentru a rezolva situațiile neplăcute în care se află.

Specialiștii în astrologie le recomandă nativilor zodiilor enumerate care vor avea probleme de sănătate duminică să își păstreze calmul și să nu încerce să urmeze tratamente fără prescripție medicală sau fără ca măcar să fi vorbit cu un medic despre stările de rău pe care le acuză.

Dar horoscopul zilei de 29 ianuarie nu vine doar cu vești proaste. Pentru una dintre zodii, de exemplu, ziua de duminică va fi una perfectă.

Să nu uităm că suntem în a doua parte a lunii ianuarie, când are loc conjuncția lui Venus cu Saturn, astfel că unele zodii vor resimți din plin acest moment.

Continuă să citești pe click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”