Horoscop de weekend 25-27 iulie

Horoscop de weekend 25-27 iulie

VINERI

Berbec

Este necesar să depăşeşti noile obstacole fără să apelezi la complicate scenarii „profesionale“. Din păcate, excesele încep să-şi spună cuvântul. După-amiază, îţi întâmpini colaboratorii cu ostilitate şi le dai de gândit şefilor despre amabilitatea ta.

Taur

Ocoleşti munca grea şi îţi afirmi calităţile într-un context original. Complicaţiile sentimentale sunt la ordinea zilei şi ar fi bine să nu te mai avânţi în a face declaraţii de iubire. Ai idei noi şi te grăbeşti să le comunici tuturor prietenilor.

Gemeni

Primeşti mesaje de la rudele aflate în alte localităţi. Veştile îţi tulbură pacea familială, iar reacţiile celor dragi sunt imprevizibile. Optimismul revine seara. Este de preferat să începi o dietă drastică, pentru a nu se declanşa o criză renală.

Rac

Ai prea mare încredere în partenerul de viaţă şi eşti înşelat. După-amiază, asişti cu deosebită plăcere la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul intim. Consideri că o parte din merite îţi revin şi ai dreptate deplină.

Leu

Nu îţi lipseşte tactul, dar conflictele care apar te stresează şi nu mai ştii cum să reacţionezi. Eşti obligat să participi la o şedinţă. Le ceri celor din jur să muncească la fel de mult ca tine şi e posibil, doar că le lipsesc imaginaţia şi energia.

Fecioară

Descoperi că nu mai ai colaboratori la fel de experimentaţi ca tine. S-au aglomerat o grămadă de activităţi pe care le-ai tot amânat şi acum nu mai ai cum să le finalizezi singur. Apelează cu mai multă încredere la femeile din anturajul profesional!

Balanţă

Cum starea materială este precară, este bine să te detaşezi şi să aştepţi noi oportunităţi, fără să forţezi apariţia acestora. Învaţă să faci economii! O parte dintre prieteni s-au întors împotriva ta şi te critică la fel ca adversarii declaraţi.

Scorpion

Starea de nelinişte este „motivată“ şi nu trebuie să mai cauţi vinovaţii. Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna problemele familiale, te laşi în voia sorţii cu încredere. După-amiază, le vei propune spontan celor dragi un „pact“ de neagresiune.

Săgetător

Comportamentul iraţional al persoanei iubite te pune în situaţii foarte dificile, mai ales că nu poţi să le dai niciun fel de explicaţii celor din anturaj. După-amiază, te reîntorci la dorinţa de a face economii şi nu ai de gând să te laşi influenţat.

Capricorn

Ai dreptate întru totul şi reţinerile nu mai au niciun rost. Nu ai chef de drumuri, în primul rând pentru că eşti extrem de ocupat, dar trebuie să respecţi programul întâlnirilor de „afaceri“. După-amiază, asişti la discuţii profesionale interminabile.

Vărsător

Iei atitudine la toate evenimentele dure la care eşti nevoit să asişti. Conflictele mai vechi îşi găsesc astăzi o portiţă prin care să răbufnească. Cei din anturaj sunt decişi să te scoată din sărite şi începi să crezi că există un fel de conspiraţie.

Peşti

Ai tendinţa de a vorbi prea mult şi cu tonul foarte ridicat. Insistenţele tale sunt cotate ca simple cicăleli, chiar dacă tuturor le e clar că eşti ancorat în realitate mai mult decât oricine altcineva. Seara, surprize, veşti, invitaţii la petreceri.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Exuberanţa şi pofta de viaţă te fac un companion foarte dorit şi acceptat de toată lumea. Partenerul de viaţă este singurul cârcotaş. Nemulţumirile persoanei iubite ţi se par exagerate, mai ales că a fost de acord cu schimbările pe care le-ai făcut.

Taur

Posibilitatea de a face o călătorie lungă în provincie te atrage, numai că apar şi obligaţii neplăcute de care nu ai cum să scapi. Este necesar să-ţi păstrezi calmul atunci când persoana iubită îţi spune că are alte „planuri“ de viitor decât tine.

Gemeni

Îţi arăţi tenacitatea într-o singură direcţie şi eşti lăudat prima oară pentru rezistenţă. Atragi intenţionat atenţia asupra calităţilor tale. Nu eşti împotriva schimbărilor, doar că ţi se cere să acţionezi fără un grafic stabilit prealabil.

Rac

Eşti lăudat pentru reuşita profesională prin dotări de ultimă generaţie ori în activităţi legate de comerţ. Tendinţă de avariţie şi de edificare a unor fonduri bancare. Toţi amicii vor refuza să se implice în rezolvarea problemelor tale sentimentale.

Leu

Degeaba doreşti să-i înveţi pe toţi cei dragi să se apere de duşmăniile care apar în jurul lor precum ciupercile după ploaie. Nici tu nu eşti un bun diplomat! Laşi impresia că suferi din cauza celor cu care convieţuieşti, însă realitatea este totuşi alta.

Fecioară

Colaborarea în activităţile casnice este impusă de rude. Partener de cuplu prosper care îţi cere să colaborezi ca să obţii îmbunătăţirea situaţiei financiare. Reproşurile la care nu renunţi pot fi jignitoare pentru prieteni ori rudele prin alianţă.

Balanţă

Muncă susţinută de familie şi ajutor nesperat din partea rudelor, în cazul în care accepţi să pui în practică sfaturile lor. Seara, relaţiile cu persoana iubită se pot tensiona din cauza unor pierderi pricinuite de un „contract“ semnat doar de tine.

Scorpion

Mare atenţie la eforturile pe care le faci dimineaţă! Nimeni din anturaj nu vede cât eşti de obosit, iar tu crezi că eşti indestructibil. Toate speranţele tale depăşesc cu mult realizările financiare din ultima perioadă. Seara, partener nemulţumit!

Săgetător

Conformaţia sportivă şi energia te împiedică să te opreşti când nu mai dispui de resurse vitale şi eşti în pericol să clachezi. Chiar dacă familia răspunde afirmativ cererilor tale, doreşti şi ca toţi cei dragi să accepte fără comentarii persoana iubită.

Capricorn

Apar multe prietenii şi o disponibilitate bună de a-i înţelege pe cei din anturaj. Ai o mare influenţă asupra rudelor, de care însă nu te foloseşti. Nu este exclus să primeşti obiecte valoroase mai deosebite. Melancolia ta este criticată de anturaj.

Vărsător

Afirmare socială mult dorită, dar şi situaţii care implică rănirea orgoliului. Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu sunt aducătoare de satisfacţie. Este necesar să-ţi temperezi emoţiile şi să participi activ la întâlnirea de afaceri programată.

Peşti

Relaţiile cu persoana iubită rămân dure, deşi faci orice este posibil pentru a o îmbuna. Regreţi cuvintele critice şi momentele de irascibilitate. Seara, îţi concentrezi atenţia asupra vieţii de familie şi uiţi că le-ai făcut promisiuni prietenilor.

DUMINICĂ

Berbec

Doreşti să le comunici celor dragi intenţia ta de a te muta, de a face o schimbare majoră în modul tău de a trăi. Nimeni nu te ia în serios şi mai ales nu te încurajează.! Seara, ţi se cere imperios să participi la un fel de „petrecere“ fără motiv.

Taur

Accepţi imediat o relaţie care te încântă şi care crezi că îţi oferă liniştea pe care o doreşti de ceva timp. În realitate, de abia de acum va apărea suprasolicitarea. Nu mai vrei totuşi să asculţi de „sfaturile“ prietenilor apropiaţi sau de familie.

Gemeni

Ţi s-a oferit o recompensă financiară destul de substanţială pentru serviciile făcute unor prieteni mai vechi. Nu ai stare şi faci tot felul de vizite, drumuri şi activităţi domestice inedite. Seara, rudele prin alianţă îţi reproşează multe nimicuri.

Rac

Afli din surse sigure că ai noi „concurenţi“. Nu trebuie să iei atitudine şi să faci eforturi deosebite pentru a le dezamorsa intrigile, deoarece situaţia se va rezolva de la sine. Încet-încet, îţi pierzi toată încrederea în integritatea amicilor.

Leu

Cheltuieşti cu spor tot ceea ce ai încasat vineri şi faci împreună cu amicii o deplasare obositoare. Capacitatea de a lua decizia cea mai potrivită te salvează de excesele foarte periculoase. Seara, e necesar să te refaci şi să te odihneşti cu adevărat.

Fecioară

Primeşti numeroase veşti de departe, care te bucură şi te încurajează să continui să faci eforturi pentru a-i susţine pe toţi cei dragi. Problemele familiale se vor rezolva prin schimburi de idei. Seara, multe noi dispute familiale pe teme casnice.

Balanţă

Certurile cu cei dragi îţi provoacă o instabilitate emotivă, dar şi volubilitate, infantilism şi iraţionalitate. Exuberant şi foarte inventiv, cu o poftă de viaţă molipsitoare, „reconfigurezi“ în mod fericit relaţiile cu familia şi cu actualii prieteni.

Scorpion

Senzaţiile de sufocare, de claustrare şi de neputinţă nu te fac o persoană agreabilă în această zi. Posibile ostilităţi de la femei sau neplăceri afective. Căsătoriţi ori celibatari, nativii doresc să fie independenţi, liberi şi stăpâni pe viaţa lor.

Săgetător

Eşti mult mai influenţabil decât de obicei şi ai putea lua decizii care sunt clar defavorabile atât familiei tale cât şi propriilor interese. Un nativ din Leu te ajută să nu exagerezi! Seara, mila şi compasiunea nu-ţi pot fi contestate de nimeni.

Capricorn

Popularitatea şi reuşitele sunt cele care au caracterizat întregul weekend. Este posibil să primeşti propuneri pentru schimbarea carierei cu care eşti întru totul de acord. Seara, oricâte compromisuri ai face, nu vei reuşi să scapi de reproşuri.

Vărsător

Dorinţa de a realiza ceva stabil, de a face o investiţie, a început efectiv să te „obsedeze“ şi se găsesc destule persoane în anturajul tău care vor încerca să profite. Adversarii tăi nu văd cât de mult munceşti, ci numai cât de mult eşti apreciat.

Peşti

Posibilitatea de a câştiga la jocurile de noroc este destul de mică. Sunt posibile în schimb multe ajutoare financiare exterioare. Oricum, ai multe şanse să-ţi schimbi destinul! Seara, afli că majoritatea „prietenilor“  nu te prea mai simpatizează.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

4 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia