Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. Ce zodie se pregătește de o viață nouă

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023. Ce zodie se pregătește de o viață nouă

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, care a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 23-29 ianuarie, Berbecii se pregătesc de o viață nouă, iar Racii vor duce o bătălie.

Berbecii

În intervalul 23-29, Berbecul începe o viață nouă, după ce acum câteva zile se retrasese în el. Acum, nativii din această zodie au parte de un soi de revigorare sau de renaștere în planul disponibilităților fizice sau psihice.

Taurii

Taurii au o rună foarte interesantă. Pentru ei urmează o perioadă de comunicare intensă. Totodată, aceștia vor primi și un mesaj foarte important.

Gemenii

Gemenii au sunt sfătuiți să se relaxeze. În plus, nativii din această zodie vor merge în vizită la cineva drag pentru a se convinge că starea de sănătate a persoanei respective este impecabilă.

Rac

Racii au multe frământări în perioada următoare. Ei vor duce o bătălie foarte importantă. Nu trebuie să se îngrijoreze că vor ieși câștigători oricum din această problemă, transmite maestrul runelor.

Leu

Pentru lei se confirmă faptul că ianuarie este o lună bună pe toate planurile. În săptămâna viitoare, aceștia așteaptă o veste bună acasă.

Fecioară

Fecioarele duc din nou o bătălie importantă. Trebuie să-și unească toate forțele pentru această perioadă dificilă. Totodată, nativi din această zodie trebuie să-și păstreze calmul.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”