Horoscop rune 3-9 iulie

Horoscop rune 3-9 iulie

Mihai Voropchievici are predicții pentru perioada 3 - 9 iulie. Cunoscutul numerolog arată ce le rezervă runele zodiilor horoscopului, de la începutul la sfârșitul săptămânii, potrivit Click!.

Mihai Voropchievici. FOTO arhivă

Berbec

În principiu, vine o perioadă frumoasă pentru nativii acestei zodii. Ei ar putea să primească o veste bună sau poate doar un simplu cadou.

Taur

Dacă vă numărați printre nativii acestei zodii, aveți grijă! Vine o perioadă de conflict pentru Tauri, care simt că au ceva de rezolvat. Deși runele indică o victorie pentru cei din această zodie, nu trebuie să vă pierdeți atenția, sau cumpătul.

Gemeni

Pentru gemeni, se anunță o perioadă liniștită, în care singura amenințare ar putea fi dată de propriile anxietăți. De aceea, sunteți sfătuiți să stați calmi și să vă bucurați de ce urmează.

Rac

Pentru nativii din această zodie este așteptată o schimbare de zile mari. Aceasta poate veni chiar în intervalul 3-4 iulie.

Leu

Pentru această zodie se anunță o perioadă de revigorare. Leii vor lăsa în trecut multe griji și probleme și se vor bucura din plin de această săptămână.

Fecioară

Pentru nativii acestei zodii, a sosit vremea unei schimbări. Poate că au fost prea îngăduitoare în trecut, iar acum trebuie să fie ceva mai severe sau invers. Indiferent de situație, o schimbare de plan este necesară.

Citește în Click! ce le rezervă runele și celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat