Horoscop săptămâna 1-7 decembrie: Patru zodii își pot schimba destinul. Au însă de înfruntat câteva riscuri

Horoscop săptămâna 1-7 decembrie: Patru zodii își pot schimba destinul. Au însă de înfruntat câteva riscuri

Horoscopul săptămânii 1-7 decembrie 2023 arată că iarna vine cu schimbări frumoase pentru unii nativi: au șansa să dea lovitura pe toate planurile și să trăiască momente magice, dar riscă să își altereze destinul dacă sunt atenți.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Click! are Horoscopul perioadei 1-7 decembrie pentru fiecare zodie:

Berbec

Vine o perioadă în care prioritară va trebui să fie sănătatea, iar pentru asta e nevoie să vă acordați atenție mai mult ca în ultima vreme. Faceți analize medicale, nu neglijați simptomele, pentru că bolile apărute acum, dar neglijate, capătă mare complexitate în timp. Adoptați un regim de viață sănătos, din care să nu lipsească pauzele, mesele regulate și mișcarea fizică!

Până pe 5, vă ocupați de finalizarea proiectelor vechi, de îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor, ceea ce poate aduce o mare satisfacție morală. Dar o să vă și consolidați poziția la locul de muncă, o să vă demonstrați abilități organizatorice și o să câștigați putere și influență în echipă. Poate veți primi oferte tentante, iar unii dintre voi chiar vor dori și vor putea să-și organizeze propria afacere.

În perioada 3 – 4 decembrie va fi mai dificil să faceți acest lucru, deoarece situația se va schimba, colaboratorii vor fi mai puțin amabili, mai nervoși, ceea ce va afecta și starea voastră de spirit, inclusiv calitatea de comunicare. Va fi mai dificil să ajungeți la un acord, să ajungeți la un compromis în situații dificile.

Taur

E o săptămână în care pot apărea bune rezultate, doar cu mult efort și multă muncă. În acest sens, această primă decadă a lunii se poate dovedi a fi una pozitivă doar pentru planificare și pentru afaceri care vizează viitorul, pentru consolidarea relațiilor în echipă sau a oricărei forme de cooperare. Primele 3-4 zile primiți suport de la Venus, planeta voastră guvernatoare, după care, aceasta modifică tiparul energetic și începe să vă convingă cu alte metode.

Calmul și relaxarea se vor instala, lăsând în urmă ceea ce v-a produs stres în noiembrie. Semnarea acordurilor oficiale vor contribui la dezvoltare și stabilitate în continuare. Altfel, a vă lăsa dominați de instincte și sentimente, ar conduce la pierderi. Nu vă lăsați provocați și nici nu acționați pe baza stărilor emoționale, ci curățați-vă mintea de gândurile inutile! Aveți nevoie de claritate pentru a schița bine acțiunile.

Gemeni

Nu va fi o perioadă netedă, pentru că vă este greu să vă adaptați schimbărilor ce vin în lume. Nu puteți voi să schimbați mersul lucrurilor,iar pentru asta, nici nu trebuie să vă scufundați în pesimism și depresie. Va fi mai simplu să deveniți adaptabili și să îi lăsați pe alții să-și bată capul. Astfel, veți reuși să vă echilibrați nervos și să evitați conflictele. Cu voi și cu încrederea de sine trebuie să luptați!

Dacă o să reușiți asta, o să primiți bune semnale din zona profesională. Spiritul proactiv și antreprenorial care vă caracterizează, împreună cu relațiile de prietenie, vă vor ajuta să vă consolidați baza, iar obiectivele pe care le veți stabili în această perioadă pot fi realizate și încă destul de repede. Este adevărat, acest lucru poate fi însoțit de complicații și conflicte. Dar energia, ambiția în afaceri, precum și disponibilitatea de a sacrifica ceva de dragul unor realizări mărețe, vă pot ghida spre succes.

Rac

Pentru voi, vin zile în care va trebui să acordați mai mult timp și atenție familiei. Dacă există și copii, atunci nu le neglijați interesele, comunicați onest și sincer, aveți grijă de părinți, bunici și de persoana iubită! Încercați să-i ascultați pe cei mai în vârstă și mai experimentați, nu transferați obligațiile voastre asupra altora, comportați-vă responsabil chiar și în problemele casnice minore!

E o săptămână bună pentru amenajarea sau cumpărarea unei noi locuințe, dar cum spuneam, înainte de a lua o decizie, asigurați-vă că v-ați consultat cu rudele în vârstă. Sunt mult mai înțelepte ele în astfel de chestiuni care nu pot fi ignorate. Reparațiile, achizițiile și înregistrarea moștenirii vor fi favorabile.

În continuare, Marte activează sfera medicală sau a sarcinilor de rutină. S-ar putea să călătoriți pe 4-5 decembrie, fie pentru tot felul de treburi, depuneri de acte sau chestiuni minore dar care necesită deplasare.

Leu

Probabil va trebui să amânați problemele legate de muncă pentru o perioadă. N-ar fi exclus ca problemele de familie să fie de vină. Este posibil să aveți nevoie brusc de ajutor de la rudele apropiate și îndepărtate. Ca urmare, numărul de contacte va crește, ceea ce va contribui la întărirea legăturilor de familie. De se va ivi ceartă, faceți tot posibilul să ajungeți la reconciliere. Numai așa sectorul de afaceri nu va fi afectat.

Perioada este favorabilă lucrului la proiecte comune împreună cu familia. Dacă v-ați gândit să începeți o afacere comună, este timpul să meditați asupra ei.

De asemenea, puteți pleca într-o călătorie de afaceri pe termen scurt sau vă puteți face timp pentru câteva zile de odihnă sau pentru o schimbare de la mediul obișnuit.

În prima jumătate a săptămânii, cu Venus încă pe casa 3, multe se încadrează în sectorul de comunicații și vă vor oferi un avantaj destul de mare în orice activitate scrisă, vorbită, de publicitate sau de branding. Folosiți acest potențial pentru a transmite mesajele în lume și cui e nevoie.

Fecioara

Va fi o perioadă în care primele 3 zile vă veți axa pe zona financiară, dar trebuie să munciți din greu dacă vreți rezultate bune să reușiți să achitați datorii. Poate unii vor decide să-și schimbe locul de muncă cu unul mai promițător, alții se vor gândi să caute surse suplimentare de venit. Ideea e că decembrie este de succes pentru planificarea de investiții pe termen lung.

Dacă aveți economii puse deoparte, vă puteți gândi chiar să începeți propria afacere, perioada pentru aceasta este optimă analizei. Doar că achizițiile inutile nu sunt binevenite, rezultatul ar putea fi cu pierderi financiare sau, pe fondul unor astfel de achiziții, există o probabilitate mare de conflicte cu cei dragi.

De dragul valorilor materiale, veți fi gata să mutați munții din loc. Chiar puteți face asta căci, munca activă va ajuta la îmbunătățirea situației financiare, iar intuiția dezvoltată va ajuta la conectarea în afaceri. Ar fi bine totuși să luați în calcul și planurile legate de casă.

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?