Horoscop săptămâna 22-28 decembrie. Surprize la final de an pentru mai multe zodii, cine are de câștigat

Horoscop săptămâna 22-28 decembrie. Surprize la final de an pentru mai multe zodii, cine are de câștigat

Lorina, astrologul Click!, știe ce ne rezervă astrele în ultima săptămână a acestui an. Horoscopul pentru perioada 22-28 decembrie vine cu vești bune, dar nu pentru toată lumea. Cei mai câștigați, de departe, par a fi Gemenii, scrie click.ro .

Ultimele zile din an vin cu surprize pentru mai mulți nativi FOTO Shutterstock

Berbec

Perioada vă ajuta la stabilizarea poziției voastre și la finalizarea tuturor proiectelor relevante. Nu vă impacientați că nu o să reușiți, căci totul se va întâmpla în timp util. Oricum e perioada sărbătorilor.

De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a vă exprima ambițiile în fața conducerii. Dar finalul lunii decembrie este ideal pentru competiții și dialoguri intelectuale, iar începutul anului nou pentru realizarea potențialului creativ.

Din punct de vedere financiar, încercați să pariați pe ceea ce vă aduce profit aici și acum, fără să mizați pe buna desfășurare a planurilor cu bătaie lungă.

Taur

Perioada va deveni mai echilibrată, căci sfera iubirii și planurile pentru profesie vor ocupa atenția în mod egal. Este ideal pentru a termina ceva proiecte vechi și a începe ceva nou. Adică nu vă faceți griji pentru ceea ce pleacă, lăsați să se ducă fără nicio ezitare, nu pierdeți timpul.

Citește articolul complet pe click.ro

Idei de cadouri pentru Crăciun în funcție de semnul zodiacal. Ce preferă Leii și cu ce îi bucuri pe Gemeni

Ținând cont de faptul că se apropie cu repeziciune Crăciunul, ne-am gândit să te ajutăm să găsești cadourile perfecte pentru cei drag i. Astrologia poate fi un real ajutor în cazul în care nu știi ce să oferi familiei. Astfel, iată câteva idei de cadouri în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Cadouri ideale: Echipament sportiv de înaltă calitate, abonament la un club de fitness sau un gadget pentru aventuri în aer liber. Cu siguranță, cu un astfel de cadou vei da pe spate un nativ al acestei zodii.

Taur

Cadouri ideale: O cină la un restaurant rafinat, produse gourmet sau accesorii de lux pentru casă. Se știe despre taur că are o pasiune pentru mâncarea bună și pentru tot ce înseamnă lux.

Gemeni

Cadouri ideale: Cărți captivante, bilete la un spectacol interactiv sau dispozitive tech inovatoare. Acestea se potrivesc de minune cu personalitatea sa.

Rac

Cadouri ideale: Articole de casă confortabile, abonament la un serviciu de streaming cu seriale și filme relaxante. Nu vei da greș cu una dintre aceste alegeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?