Horoscop săptămâna 26 aprilie-2 mai: astrologul aduce vești grozave pentru nativii mai multor zodii

Horoscop săptămâna 26 aprilie-2 mai: astrologul aduce vești grozave pentru nativii mai multor zodii

Pentru patru zodii, veștile sunt grozave în săptămâna care va urma. Nativii vor traversa o perioadă excelentă.

Horoscop

Berbec

Vouă vă sugerez ca, dacă aveți lucruri și întâlniri importante, să le planificați mai bine acum. Mai târziu, nici voi nu o să fiți scutiți de tensiuni, căci vor lipsi informațiile complete și nu veți putea vedea clar toate situațiile.

În același timp, aveți patroni puternici, mentori, oameni cu autoritate și de succes, străini, gata să vă sprijine, să acorde o mână de ajutor, respectând codul de onoare. Atenție, nu toată lumea o va face cu o inimă deschisă! Unii vor dori să profite și-și vor oferi serviciile gândind deja la ce contra-serviciu vor cere mai târziu.

Veți lucra mult la acte și documente, veți căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă și veți avea de lămurit chestiuni de impozite, asigurări, plăți financiare, moșteniri sau împrumuturi. Nu le amânați, deoarece mai târziu se vor complica ori chiar bloca. Dacă vă împotmoliți, ascultați sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă.

Taur

Este o săptămână bună pentru a petrece timp și a vă distra mai mult cu copiii sau a vă ocupa de problemele lor. Iar dacă au dificultăți, ele provin din capriciile copiilor și din rebeliunile adolescenței.

În relațiile afective, evitați secretele, pentru că nu-i exclus ca ele să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora. Prin urmare, încercați să fiți sinceri în relațiile de familie!

Cei îndrăgostiți au întâmpinat opoziția membrilor mai în vârstă din familiei, probabil a părinților, dar de acum încolo veți putea găsi o cale de a rezolva problema, în așa fel încâ este posibilă o călătorie sau o pregătire în comun.

Gemeni

Săptămâna va fi caracterizată de o relație specială, bazată pe dragostea și încrederea în Dumnezeu. Opiniile filosofice, religioase pot fi foarte diferite de cele acceptate de ceilalți în general. Unii pot trăi starea mistică a extazului spiritual bazat pe uniunea spirituală cu oamenii, alții pot avea în stilul de comunicare în parteneriat și o componentă spirituală.

Cu toate acestea, aveți grijă căci există oameni apropiați care vă pot folosi pentru propriile scopuri! Ca spre exemplu pentru răspândirea zvonurilor și a bârfei. Căutați să fiți destul de înțelepți și să puteți citi informații printre rânduri.

Nu ar fi exclus să intrați în posesia unui secret, iar la aflarea lui trageți niște concluzii personale. Deși componenta spirituală va fi fără îndoială importantă pentru voi, nu vă veți abate atenția nici de la aspectul material al vieții. Veți aprecia coexistența pașnică cu toată lumea și veți încerca să nu fiți ofensați de critici, să rezolvați conflictele într-un mod pașnic. Oricum, frumusețea exterioară a vieții va fi importantă pentru voi.

Rac

Nu va fi o perioadă calmă dar, pentru că aveți un nivel ridicat de vitalitate, asta va contribui la manifestarea dinamică în sfera profesională și publică și va crește rezistența la sarcini grele, fără a compromite sănătatea.

Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. Energiile vă vor ajuta să vă folosiți bagajul intelectual, să obțineți succes în activitățile educaționale, didactice sau științifice.

În schimb, erorile, neînțelegerea, inflexibilitatea în idei, speranțele nejustificate, pot aduce deziluzie în relațiile romantice. Atunci, va trebui să se acordați mai multă atenție responsabilităților familiale, treburilor de acasă,precum și consolidării legăturilor și relațiilor mai vechi.

Este posibil să fie nevoie să se cheltuiască bani și efort pentru a îngriji rudele bolnave, să se rezolve probleme cu copii sau tensiuni sentimentale ale acestora.

Citiți întregul Horoscop în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…