Horoscop săptămânal 11-17 aprilie

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie

Pentru săptămâna 11-17 aprilie, astrologul Click!, Lorina, are previziuni complete. Pentru una dintre zodii apare oportunitatea unor noi prietenii, în timp ce pentru alta, rănile unor eșecuri se redeschid. Unii nativi riscă să fie înșelați de Paște.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Se anunță unele dificultăți în chestiuni bazate pe o investiție comună sau pe banii unui partener.

După 16 aprilie, multe situații se vor dezvolta favorabil. Mulții își pot realiza visurile sau pot rezolva probleme materiale datorită ajutorului partenerilor.

Perioada va fi bună pentru călătorii romantice, divertisment, căsătorie, relații de afaceri, eforturi creative sau căutare de loc de muncă.

Sfatul astrologului: Demonstrați părțile bune, aplicați practic talentele și ideile, astfel încât să creșteți veniturile!

Perioada este ideală pentru prietenii. Atitudinea generală este pozitivă, se va reflecta în comunicarea atât cu prietenii vechi, cât și cu noile cunoștințe. Legătura cu rudele va fi consolidată în mod vizibil.

Taur

Pentru nativii acestei zodii pot exista amăgiri, auto-iluzionări. Nu vă abateți de la principiile și îndrumările spirituale! Până și treburile casnice și problemele cu generația mai mare vă pot distrage de la planuri.

Veți percepe mai profund eșecurile pe planul afectiv și chiar și mici nemulțumiri pot fi amplificate. Nu ar trebui să începeți o confruntare, nici să-i încărcați pe cei dragi cu experiențele voastre.

Încrederea în sine este încurajată dar, în situații extreme, asigurați-vă că solicitați sfaturi și sprijin de la cei dragi. Prioritatea este o persoană dragă care nu va refuza niciodată ajutorul. Starea emoțională este extrem de tensionată, urmăriți-vă comportamentul și cuvintele. Există riscul acțiunilor neprevăzute și a deciziilor greșite în cuplu.

Gemeni

Cei care decid să dedice acest timp familiei sau odihnei vor putea obține o mulțime de impresii și emoții pozitive.

Sfatul astrologului Click! este ca în acest al doilea decan de aprilie să vă abțineți de la achiziții mari, investiții, nu este de dorit să împrumutați de la alții sau să împrumutați pe alții cu bani. Există riscul să vă confruntați cu înșelăciuni, promisiuni false ori să cumpărați lucruri cu defecte ascunse.

Finalul perioadei vine cu creștere de susținere astrală și totul va începe să se miște poate prea repede. Astfel, veți avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activități de grup, dar luați lucrurile pas cu pas. Creativitatea va crește și veți putea face față cu ușurință diverselor sarcini intelectuale.

Mulți nativi vor fi gata pentru schimbare și, în primul rând vor fi gata să-și schimbe imaginea, stilul, să cumpere lucruri noi , să se preocupe de siluetă și să schimbe mediul.

Rac

Pentru Raci se întrevede o oportunitate de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta dar și să vă odihniți puțin. Ca urmare a acestei energii și a creativității puse la treabă, vor apărea idei noi și soluții nestandardizate pentru problemele stringente.

Medical, aveți vulnerabilitate digestivă. Financiar, nu o duceți perfect. Dacă se poate, faceți un stoc financiar! Oricum nu vă recomand acum împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Fiți pregătiți pentru confruntarea cu probleme rămase nerezolvate sau pentru întâlniri cu o persoană neplăcută. Cea mai bună soluție este să lămuriți toate întrebările, pentru a nu mai reveni niciodată la o astfel de situație.

Leu

Nivelul ambițiilor este acum extrem de ridicat. Și asta nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, din când în când priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența, importanța și semnificația prin toate mijloacele, nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. În general, săptămâna este destul de incertă în ceea ce privește afacerile și finanțele.

Fecioara

Imaginea la serviciu se îmbunătățește, câștigați respectul celor din jur și aveți în sfârșit șansa de a vă demonstra aptitudinile și experiența.

Citește întregul Horoscop săptămânal al perioadei 11-17 aprilie în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”