Horoscop săptămânal 11-17 februarie. Zodia pe care o așteaptă o aventură sentimentală de Valentine’s Day

Horoscop săptămânal 11-17 februarie. Zodia pe care o așteaptă o aventură sentimentală de Valentine’s Day

Pentru săptămâna 11-17 februarie, astrologul Click! Lorina are previziuni pentru fiecare zodie în parte. Pentru una dintre zodii este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale și al ieșirilor pentru distracție.

Previziuni pentru săptămâna 11-17 februarie

Berbec

Trebuie să găsiţi o cale de mijloc de a socializa atât în cadrul personal, cât şi în cadrul profesional, de a vă lărgi mai curând reţeaua de cunoştinţe şi de a vă implica mai curând în relaţionare pe care să o menţineţi la un nivel superficial şi să vă retrageţi diplomat doar în momentul în care lucrurile se duc către intensitate a exprimării de emoţii (...)

Taur

Vi se accentuează dorinţa interioară de a vă pune în prim plan ambiţiile profesionale, de a investi mai mult timp şi implicare în activităţi care să vă permită să evoluaţi pe scara profesională. Impresia lăsată contează, deci e indicat să fiţi mai precaut cu ieşirile în societate, să căutaţi să fiţi mai prezentabil ca de obicei întrucât acum sunt mai multe perechi de ochi interesate de persoana voastră.

Fiţi cu băgare de seamă la bârfe şi zvonuri şi mai ales la reacţia în faţa lucrurilor pe care le auziţi de pe surse neoficiale! Aveţi energie să faceţi faţă cu brio la provocări, starea de sănătate vă susţine dar asta nu înseamnă să vă supraîncărcaţi (..).

Gemeni

Este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale, al ieșirilor pentru distracție și al speculațiilor financiare ca recompensă a muncii din zona profesională. Acceptați invitațiile care vă fac cu ochiul, circulați, mergeți la cumpărături, orice ați face însă, fiți conștienți că farmecul vostru este sporit. Șansele de succes sunt sporite dacă alegeți să ieșiți cu persoane pe care le respectați pentru realizările avute, de la care aveți ocazia să auziți idei noi. (...).

Rac

Vă confruntaţi cu situaţii legate de banii altora, moşteniri, taxe, rate bancare sau gestionarea banilor puşi la comun. Devine important să alegeţi să cereţi sprijin de la început, să vă expuneți temerile, neclarităţile dar şi să căutaţi oamenii cei mai potriviţi de la care să cereţi sfaturi. Optaţi pentru servicii de calitate.

Puteţi plăti datorii sau să vă recuperaţi bani din împrumuturi din trecu t, puteţi să luaţi credite dar cu menţiunea că trebuie să alegeţi consilierii cu grijă. Se pune pe tapet necesitatea de a face transformări, să reparaţi unele relaţii rămase fără finalizare, să faceţi unele renovări în mediul din jur.

Leu

Folosiţi-vă energia pentru a scoate la suprafaţă propriile nevoi în relaţii , pentru a demasca punctele vulnerabile şi a aduce îmbunătăţiri acolo unde mai sunt aspecte de lucrat.

Evaluaţi ideile pe care le aveţi despre intimitate, despre cum gestionaţi resursele puse la comun cu partenerul, verbalizaţi dorinţele individuale şi apoi găsiţi o modalitate de a le satisface în interdependenţă cu celălalt. Spre sfârşitul perioadei, veţi vedea lucrurile într-o nouă lumină.

Fecioară

Puteţi să începeţi o nouă dietă sau să abordaţi câteva din principiile unui stil de viaţă de care sunteţi atras, interesat sau intrigat. Factorul de lărgire a viziunii contează, e important să prindeţi informaţii despre schimbările pe care vreţi să le faceţi de la persoane care au o experienţă, mentalitate sau cultură diferită. Moderaţia este cheia, nu trebuie să faceţi o manie sau să deveniţi prea rigid din a urma noile reguli pe care încercaţi să le integraţi în viaţă. La fel de importantă este şi voinţa. Puteţi alege obiceiuri de care vreţi să scăpaţi sau ceva care simţiţi că nu mai este funcţional.

Citește pe Click.ro horoscopul complet al perioadei 10 -16 februarie!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro