Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Leii prioritizează cariera

Horoscop săptămânal 13 - 19 iunie 2022: Leii prioritizează cariera

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 13 - 19 iunie 2022

Perioada poate aduce succes pentru semnarea contractelor, întâlniri importante şi călătorii. Mulţi vor fi interesaţi să lucreze cu voi, astfel încât veţi primi oferte de lucrări interesante şi de proiecte care să aducă beneficii. Tot acum, sunt şanse de a vă rezolva problemele financiare, astfel încât veţi putea extinde capacităţile proprii şi să diversifica viaţa.

Va fi un moment bun şi pentru aranjarea vieţii personale, pentru întâlnirea şi găsirea unui partener de viaţă. Relaţiile începute în această perioadă pot deveni stabile şi de durată.

O oportunitate financiară fină legată de carieră va ieşi probabil la orizont, aşa că, rămâneţi în alertă şi atenţi la ce vine spre voi. Aceştia pot fi bani pe care îi veţi câştiga din muncă proprie, dar ar putea veni şi din afară, spre exemplu, dintr-o plată de asigurare, comision datorat, o compensare,program de stimulare guvernamentală, garanţie reţinută cândva, soluţionare în instanţă sau altă sursă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 13 - 19 iunie 2022

Cunoştinţele făcute luna trecută nu-s de încredere şi nu vă recomand nici implicarea în noi proiecte deocamdată. Aşteptaţă-vă la rivalităţi şi duşmani care pot profita la orice mică greşeală aţi face. Nu e exclus să fiţi criticaţi, traşi la răspundere, cu pierdere de autoritate ori chiar de bani.

A doua parte a perioadei, vă ajută să vă reveniţi uşor, deşi unele lucruri încă nu se vor rezolva. În schimb, vă veţi conştientiza şi stabili mai clar ţintele, veţi construi mai eficient relaţiile sau veţi acţiona responsabil. Abia atunci se vor deschide uşile pentru noile afaceri sau proiecte, ori chiar ale unui parteneriat afectiv.

În mod miraculos, poate veni în ajutor un partener, colaborator sau intermediar. Aceasta poate fi aceeaşi persoană care v-a ajutat la începutul lunii sau altcineva. Împreună, puteţi găsi cheia pentru deblocarea unei dileme. Această persoană va fi în poziţia perfectă pentru a vă ajuta în carieră, în planuri şi organizare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 13 - 19 iunie 2022

Mulţi dintre voi pot fi implicaţi în relaţii cu oameni care vor avea propriile obiective egoiste şi vor folosi talentele şi oportunităţile voastre, amăgindu-vă. Dar şi voi, la rândul vostru, s-ar putea să nu fiţi complet obiectivi în evaluări şi să solicitaţi partenerilor sau aliaţilor imposibilul.

Vă puteţi pierde simţul realităţii şi practicului şi de aceea riscaţi să vă confruntaţi cu pierderi financiare ori cu pierderea încrederii din partea persoanelor importante. La fel şi relaţiile afective se pot complica, mai ales că veţi înţelege greu sentimentele şi dorinţele celuilalt.

Prin urmare, este mai bine să amânaţi rezolvarea problemelor importante, negocierile, semnarea acordurilor până după 16 iunie încolo, când negocierile pot avea succes.

Retrogradarea planetelor sugerează să vă întoarceţi la oamenii cu care aţi lucrat pentru a se deschide calea profesiei. Dezvoltarea de noi afaceri cu oameni care nu au istoric cu voi, nu va fi la fel de eficientă şi aţi pierde timpul insistând într-acolo.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 13 - 19 iunie 2022

După veţi fi depăşit cu brio perioada de instabilitate de până acum, veţi putea creşte veniturile, câştiga puterea spirituală, reconsidera relaţiile cu ceilalţi. Aveţi zile importante pentru întâlniri, călătorii, discuţii cu autorităţile, atragerea investiţiilor. Pot apărea noi oportunităţi de dezvoltare în sfera profesională sau publică, vi se poate oferi un nou loc de muncă, o poziţie mai înaltă în echipă, un nou proiect în care să vă demonstraţi valoarea. Poate doar relaţiile parteneriale să suporte ceva tensiuni, mai ales acolo unde cealaltă persoană va fi rezistentă şi reticentă la schimbările voastre.

După 15 iunie încolo, situaţii neprevăzute vor interfera cu proiectele şi planurile voastre, pot apărea erori şi probleme care nu au fost luate în considerare înainte, pot veni schimbările politice, economice care nu depind doar de voi, iar astea vor

încetini semnificativ activitatea şi dinamica dezvoltării profesionale. Grijă deci la încheierea de contracte pe termen lung!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 13 - 19 iunie 2022

Preocupările pentru afaceri au nevoie de prim-plan pentru a reuşi să vă menţineţi poziţia şi stabilitatea în relaţiile cu partenerii. Trebuie să vă demonstraţi competenţa, să urmaţi o politică flexibilă, să nu vă implicaţi în conflicte, să nu răspundeţi criticilor şi provocărilor. Acestea sunt condiţiile obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de ceea ce se întâmplă şi a primi compensaţii morale şi materiale.

Veţi avea tendinţa de a vă implica în activităţi sociale, în noi planuri, dar care vă vor distrage atenţia de la altele. Contactele şi întâlnirile vor ajuta să se extindă afacerile, să se depăşească graniţele profesionale şi, în general,s ă vă diversifice viaţa.

Potenţialul va creşte, starea de spirit se va îmbunătăţi, veţi deveni mai relaxaţi, întreprinzători, curajoşi şi fără frică de riscuri. Acestea vă ajută şi le puteţi folosi ca stimulent în afaceri.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru 13-19 iunie pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria