Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023: O zodie are noroc la bani și ar putea să-și achite toate datoriile

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023: O zodie are noroc la bani și ar putea să-și achite toate datoriile

Potrivit Horoscopului săptămânal 13-19 martie, Berbecii vor avea o perioadă mai grea, Racii vor avea banii pentru a achita rate, taxe, impozite restante, iar Leii vor avea parte de mai multe zile pline de iubire.

FOTO: Pixabay

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbec

Martie, odată cu schimbarea câmpurilor energetice, poate afecta sănătatea și starea voastră de spirit. În plus, aceasta nu este încă cea mai bună perioadă pentru a începe noi proiecte sau a dezvolta o afacere și o carieră, deoarece voi nu veți fi gata să dați impulsul de pornire și nici rezistență la efort nu aveți.

În schimb, este moment potrivit pentru finalizarea afacerilor și proiectelor vechi, pentru elaborarea unui plan pentru viitor, pentru odihnă și creativitate individuală. În același timp,sprijinul din partea persoanelor apropiate, a prietenilor sau a colegilor va fi important.

Bineînțeles că vor fi și pentru voi energii astrale pozitive. Ele vor acționa în sensul că puteți gândi lucruri noi, puteți pune pe hârtie noi idei, iar dacă o să vă axați pe ce v-am sugerat, acolo, cu mai puțin efort veți reuși să obțineți rezultate viitoare bune.

Deci este un moment bun pentru comunicare, pentru rezolvarea problemelor importante și urgente, pentru călătorii și participare la evenimente sociale.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Taur

Veți putea să consolidați pozițiile sociale, să vă ridicați statutul social, să aveți succes în activitățile intelectuale ce implică grupuri, precum și să plecați într-o călătorie sau poate să vă schimbați locul de reședință. Plecarea poate fi legată de profesie, ori cu scop de acorduri cu parteneri străini, ori plecați în străinătate pentru instruire. În orice caz, va exista o bună posibilitate de a vă îndeplini ambițiile, de a desfășura cu succes întâlniri de afaceri, de a finaliza litigii. Prin urmare, trebuie să grăbiți implicarea în evenimente pentru a realiza planurile.

Săptămâna poate veni cu numeroase întâlniri, drumuri, noi cunoscuți care pot extinde semnificativ legăturile sociale, deschizând calea către noi orizonturi profesionale. Veți putea combina cu succes afacerile și divertismentul, iar unii vor dori să transforme un hobby în profesie. Aceștia vor putea dovedi că-s organizatori buni,manageri, șefi de agenții.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Gemeni

Mulți dintre voi vor simți o stare de declin a energiei, ceea ce poate duce la lipsa de vlagă, la probleme de sănătate și stare de spirit slabă. Aceasta nu este cea mai pozitivă perioadă și, în ciuda faptului că vor avea loc schimbări foarte importante în jur, mulți ați putea să nu fiți pregătiți pentru ele. Va trebui să traversați o serie de teste, să demonstrați voință și răbdare, precum și să rezolvați probleme ori proiecte vechi. Nu sunt excluse nici probleme financiare cu partenerii sau probleme cu autoritățile fiscale și de control.

Cu toate acestea, există și suport astral care vă ajută să nu picați în disperare. Aceste aspecte contribuie ca suport la reglarea interacțiunii cu ceilalți.

Vestea bună vine dinspre zona de credite, căci dacă ați avut deja dialoguri pe această temă, puteți discuta serios cu instituțiile care v-ar aproba cererea. De asemenea, veți avea banii pentru a achita rate, taxe, impozite restante.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Rac

Dificultățile din această săptămână vor spori întâlnirile online cu prietenii, călătoriile prin oraș sau entuziasmul pentru delectarea preferată. Indiferent de modul în care relaționați cu mediul apropiat, încercați să neteziți orice colțuri ascuțite. E importantă reluarea contactelor între rudele de sânge, deoarece există șansa de a se găsi un limbaj comun cu orice interlocutor. Cu restaurarea păcii și a armoniei dintre cei dragi, veți îndeplini una dintre sarcinile karmice ale acestei luni. Veți învăța să aveți grijă mai mult de lucrurile obișnuit, punând experiența spirituală în practica de zi cu zi. Un sentiment de completitudine vă va permite să scăpați de anxietate și presimțiri negative.

În iubire, povestea voastră e pusă la încercare. Intrigi, zvonuri, descoperirea unor secrete neplacute unul altuia, oricare poate pune cruce relației. Cu cât sunteți mai hotărât să ignorați lucrurile mici, cu atât mai bine. O modalitate bună de a reîmprospăta relațiile este aceea de a surprinde.

Cei singuri, să faceți un pas înapoi în căutarea de legături. Nu e momentul lor.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Leu

Unii dintre voi veți fi înconjurați de dragostea oamenilor apropiați, astfel încât mediul de acasă vă va permite să vă relaxați confortabil. Puteți să vă programați o schimbare de gândire, puteți începe să schimbați ceva în interior, să abordați alt regim de viață, inclusiv alimentar sau al gândurilor inutile cărora le-ați permis să zboare și să vă afecteze în ultima vreme.

În schimb, vă sfătuiesc să manifestați mai multă apropiere de copii, de hobby-urile și preocupările voastre.

Cu un iubit puteți deja planifica o excursie în natură. Împreună, începeți să visați la o viață necunoscută, fabuloasă și sublimă, ca o aventură minunată. Revenind apoi la realitatea vieții obișnuite, încercați să nu vă pierdeți visul de posibilă vacanță.

Aceia care se află pe punctul de a divorța, mai ales dacă aparțin decanului 2 din zodie, se pot confrunta cu dispute dure asupra proprietății comune și locuințelor. Posibile dezacorduri legate de viitorul copiilor.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Fecioara

Aţi ajuns la puncte limită în mai multe sectoare. Unul dintre cele critice e al stării de sănătate şi sunteţi setaţi pe modulul de a face schimbări. Vă spuneţi dimineaţa în oglindă că de azi începeţi programul de exerciţii la care aţi văzut reclama sau că nu mai fumaţi, iar trăirile interioare asociate au la bază o motivaţie reală.

Un alt plan poate fi cel al locului de muncă unde deodată nu mai suportaţi atmosfera, nu vă mai regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii sau şefii. Reacţiile emoţionale sunt mai dramatice decât cere realitatea obiectivă şi e bine să vă faceţi un plan, să începeţi cu paşi mici şi cu câteva modificări în rutină sau cu tentative discrete de a spori armonia la locul de muncă - puneţi o poză amuzantă ca screen saver sau chiar aduceţi cafeaua la birou într-una din zile.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria