Horoscop săptămânal 18-24 februarie. Cine se va trezi pion în jocurile murdare ale altcuiva

Horoscop săptămânal 18-24 februarie. Cine se va trezi pion în jocurile murdare ale altcuiva

Pentru săptămână 18-24 februarie, astrologul Click!, Lorina, oferă previziuni complete pentru fiecare zodie. Una dintre zodii se confruntă cu lucruri stresante în profesie. Nativii alteia se trezesc în mijlocul unor jocuri murdare.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

După 18 încolo, veți putea să reluați cu mai mult spor întâlnirile și afacerile importante, căci atunci veți fi mai echilibrați și mai înțelepți. Tensiunea în comunicare va scădea treptat, având șanse să devină constructivă. Hotărârea și curajul pot atrage aprecierea celor din jur și vi se pot restabili din drepturile pierdute anterior, mai ales acasă, în familie.

În exterior, vă crește treptat popularitatea, recunoaștere socială, fiind o bună perioadă de a vă face publicitate.

Aveți dorințe de relaxare sau de a investi în ceva ce vă doreați de mult timp și poate că, gestionând altfel situația, găsiți variante să le împliniți.

Taur

Lucrurile stresante în profesie vă vor apăsa în continuare și în primele zile ale acestei săptămâni, căci ele-s grele, complexe și dificil de gestionat, de găsit metode de rezolvare.

Abia din a doua parte din săptămână vă mai calmați și priviți mai filosofic toate schimbările care au loc în jur. Asta nu înseamnă bine neapărat, căci trebuie să luați în considerare că acțiuni surprinzătoare, invidii, intrigi devin mai active. Posibil chiar să vă treziți un pion în jocurile murdare ale altcuiva sau riscați să deveniți dependent de cineva, lucru care vă revoltă. Căutați să vă apărați de influențele negative din exterior!

Gemeni

Perioada 17 - 18 e destul de complexă și, paradoxal, într-un domeniu de viață veți crește, în altul ajungeți în cădere liberă. Deci, una caldă, una rece. Este probabil să se facă schimbări la locul de muncă și care pot afecta situația financiară și da peste cap toate planurile. Sau este posibil să apară dușmani, oameni invidioși care vor încerca să vă submineze poziția. În același timp, chiar voi riscați să faceți greșeli din grabă în alegeri. E mare probabilitatea de amăgiri, autoînșelări, situații confuze .

Abia după 19 vine suportul astral.

Nu evitați noile propuneri, noile proiecte, căci ele pot deschide noi oportunități în 2023! Deocamdată veți fi indeciși pe ce cale să mergeți, ce să lăsați în urmă și ce să începeți, s-ar putea ca simțurile interioare să vă înșele și de aceea nu-i momentul de decizii importante definitive.

Rac

Este o perioadă în care doriți mai multă reflecție, să faceți ordine în ce s-a acumulat și să decideți ce este de păstrat, ce este de ajustat și la ce este de renunțat. Este vorba despre lucruri materiale, finanțe, datorii, unele obiecte adunate prin casă sau pe birou, cât și de unele principii referitoare la sănătatea personală sau la relațiile sociale.

Curățenia trebuie privită în acest spectru larg, aveți ocazia de a face loc pentru oameni mai potriviți, de a vă elibera de ce nu vă mai servește și de a vă ocupa de organismul vostru într-un mod mai adecvat momentului prezent.

Alegeți să faceți conștient schimbări, să vă reorganizați rutina zilnică, biroul și vă veți simți mult mai ușurat de anumite sarcini sau persoane care deveniseră poveri, poate chiar fără să vă fi dat seama.

Leu

Nu este nevoie să mai puneți presiune să rezolvați singur toate sarcinileîntrucât acum vă bazați pe cei din jur. De mare ajutor se dovedesc a fi persoanele pe care le-ați investit cu autoritate de mentori, la care apelați pentru sfaturi când vă confruntați cu situații dificile. Acceptați ajutor, spuneți unde e nevoie să vi se întindă mâna, indiferent că vorbiți cu colegi, prieteni sau familie.

Sănătatea nu vă ridică probleme dacă profitați de deschiderea celor dragi de a vă ajuta și vorbiți deschis despre semnele de întrebare. Aveți autoritate emoțională asupra celor din jur, vă faceți ascultat și reușiți cu ușurință să rezolvați anumite diferende din trecut.

Profesional, perioada vă este benefică din aceleași motive și anume că aveți parte de persoane cu influență care vă sprijină.

Fecioara

Proiectele la care ați lucrat în fundal sau la depărtare de ochii lumii cer acum rezultate care să fie dezvăluite. Vă confruntați cu atitudinea superiorilor care dau de înțeles că au apărut modificări în condițiile stabilite inițial.

E posibil să vă confruntați cu o reducere a bugetului pentru unele sarcini, iar voi să nu fi fost anunțat la timp. Vă folosiți la maxim capacitățile de negociere, dar paradoxal, nu e momentul să luați deciziile finale acum, ci doar să stabiliți parametrii noi în care să continuați activitatea.

Citește Horoscopul integral al săptămânii pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu