Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023. Situații periculoase pentru o zodie și dragostea neîmpărtășită pentru alta

Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023. Situații periculoase pentru o zodie și dragostea neîmpărtășită pentru alta

Astrologul Click!, Lorina, oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 20-26 februarie. Una dintre zodii are parte de certuri, iar opoziția rivalilor se va intensifica.

Horoscop săptămânii 20-26 februarie FOTO Shutterstock

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Berbec

Un nivel ridicat de energie vă va ajuta să faceți față problemelor, situațiilor dificile și să mențineți un echilibru intern. Pot izbucni adevărate confruntări cu oameni care nu vă împărtășesc opiniile și credințele, iar voi o să fiți nevoiți a vă apăra cu înverșunare punctul de vedere.

Va fi dificil să comunice lumea cu voi, veți reacționa foarte emoțional și astfel veți provoca uneori o situație incomodă pentru adversari și interlocutori. Adică veți fi urâcioși.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Taur

În primele 3 zile, energia va fi la un nivel destul de scăzut, astfel încât nativii pot prezenta stări de rău și disconfort emoțional. Intensitatea emoțională va crește, ceea ce va împiedica o evaluare obiectivă a acțiunilor proprii și ale celorlalți.

Oamenii din jur vă vor provoca la certuri, conflicte, iar opoziția rivalilor se va intensifica. Va trebui să fiți diplomați pentru a stinge contradicțiile și a le transforma în schimbări pozitive.

De asemenea, puteți avea probleme cu autoritățile financiare, cu biroul fiscal, cu vechii sponsori și parteneri care vor cere returnarea datoriilor sau îndeplinirea obligațiilor din trecut.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Gemeni

Energiile nefavorabile de la începutul perioadei vă pot anula eforturile. Este important să vă controlați, deoarece temperamentul poate genera cu ușurință conflicte și scandaluri și uneori situații periculoase. Trebuie să încercați să depășiți tensiunile , ca să traversați perioada cu pierderi minime. Nu vă implicați în intrigi!Este foarte probabil să fiți nevoiți să căutați un nou loc de muncă sau să recrutați o nouă echipă.

Aveți răbdare însă, până când situația se va stabiliza și veți deveni mai deschiși comunicării și hotărâți să aveți succes în carieră!

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Rac

Devin importante reacțiile partenerului, de la care așteptați să aprecieze eforturile pe care le faceți și să vă recunoască nevoile de reconectare. Dacă însă nu sunteți mulțumit de comportamentul acestuia, puteți stârni scântei de altă natură.

Rămâneți concentrat pe voi, indicat să cheltuiți pentru uz propriu, fără însă a pune presiune pe celălalt care poate acum e cu mintea axată pe alt domeniu. Oferiți-vă ce aveți nevoie, răsfățați-vă și pur și simplu, lăsați-vă transformat ca percepție interioară de clipele de liniște.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Leu

Fiţi flexibili, adaptaţi-vă permanent şi lăsaţi-vă transformat de informaţiile primite de la cei din jur. Nu vă abandonaţi propriile interese, e important să aveţi în minte obiectivele individuale şi să vă ajustaţi comportamentul şi dorinţele după ceilalţi în măsura în care nu vă îndepărtaţi de aceste interese. Puteţi să aveţi parte de întâlniri incitante care să vă sporească confortul din domeniul sentimental sau puteţi să luaţi în calcul să dezvoltaţi noi relaţii financiare cu parteneri noi şi care au încredere să vă dea pe mână gestionarea unui fond comun.

Horoscop săptămânal 20-26 februarie - Fecioara

Sunt posibile conflicte cu conducerea sau cu persoanele în vârstă, ceea ce poate provoca o rupere a relațiilor, pierderi financiare sau chiar de bunuri. Această perioadă este periculoasă pentru avarii grave sau accidente în casă, așa că aveți grijă când lucrați cu echipamente defecte sau electricitate.

Aveți răbdare încă puțin, căci veți fi din nou plini de energie.

Și afectiv va fi atunci o perioadă romantică, însă acum, sunteți cuprinși de angoasa și anxietatea mentală. Dragostea neîmpărtășită, simpatia pentru o persoană care nici măcar nu observă prezența voastră, nu este exclusă. Sau unora le este destinat să se îndrăgostească de o persoană, dar ascund cu atenție această relație de ochii curioșilor. Sau o căsătorie poate fi încheiată în secret, fără publicitate și fără invitarea celor dragi.

Citește Horoscopul integral al săptămânii pe Click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”