Horoscop săptămânal 27 august-1 septembrie. O zodie va trăi una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale

Horoscop săptămânal 27 august-1 septembrie. O zodie va trăi una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale

Doar câteva zile ne mai despart de finalul acestei veri. Lorina, astrologul Click!, știe cum vor arăta aceste ultime zile din luna august, dar și ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale până pe 1 septembrie.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Poate că ar trebui să fiți ceva mai atenți la aspectul vostru, să vă actualizați garderoba, să lucrați la un look elegant. Pentru a deveni mai atrăgători, trebuie să acceptați cu îndrăzneală orice schimbare.

Până pe 28, situația va reveni la normal, vă veți simți din nou mai calmi și mai armonioși. Va fi una dintre cele mai favorabile și mai creative perioade în care veți putea demonstra cu succes abilitățile intelectuale și organizaționale, veți putea cunoaște noi oameni interesanți.

Dorința de a vă întoarce la vechiul loc de muncă, de a porni activități cândva abandonate, poate fi satisfăcută, deoarece orice dorință de schimbare întoarsă poate fi realizată cu ușurință.

Afectiv, prețuiți familia, vă adorați copiii și aveți grijă de părinți. Idealizarea se află în sângele vostru, doar că asta uneori merge în detrimentul relațiilor.

Ultimele două zile din săptămână reprezintă o perioadă bună pentru călătorii, precum și pentru activități științifice, pedagogice și creative.

Taur

Deși va trebui să lucrați din greu pentru a reuși, eforturile nu se vor pierde și veți putea atinge o stabilitate financiară și profesională semnificativă. Va trebui totuși să efectuați o introspecție aprofundată, pentru a vă da seama de adevăratele aspirații, pentru a identifica cu exactitate punctele tari și punctele slabe, a plasa corect accentele și abia după aceea să treceți de la teorie la practică.

Cu toate acestea, nu vă bazați doar pe cei dragi și pe patroni, ci căutați surse de venit! Spre exemplu, este un moment bun pentru a vă transforma hobby-ul într-o afacere profitabilă. Nu este necesar să economisiți banii câștigați, căci o parte din aceștia pot fi cheltuiți pe lucruri pe care intenționați să le achiziționați de mult timp.

Între 29-30 ar trebui să fiți mai atenți în declarații, să nu vă dezvăluiți planurile sau informațiile confidențiale, deoarece există riscul ca unii să poată profita de acest lucru și să vă dea planurile peste cap.

Gemeni

Comportamentul prea arogant va deveni un obstacol în calea atingerii obiectivelor personale, iar înșelăciunea și trădarea vă vor surprinde, căci vin de la oameni de la care nu vă așteptați, de la prieteni apropiați .

A doua jumătate a perioadei va fi mai armonioasă, cel puțin afectiv. Vă veți ocupa imparțial de organizarea casei, a familiei și a spațiului, iar ordinea și puritatea gândurilor vor fi în prim plan. Datorită culturii comportamentului și a bunului simț, veți reuși a crea o relație puternică cu alesul vostru. Singura problemă ar fi descoperirea unei minciuni a partenerului, căci ea aduce conflicte și resentimente persistente. Puteți rămâne chinuiți de amintiri, iar asta deprimă.

Nativii singuri vor putea întâlni o persoană drăguță, care are dori să construiască ceva pe viitor. Din păcate, dezamăgirile pot apărea la a doua sau a treia întâlnire!

Rac

Vă confruntaţi cu pierderi şi câştiguri neaşteptate, ieşiţi cumva în echilibru dar stările emoţionale vor fi destul de intense şi vă pot marca nivelul de energie prin trecerile de la cald la rece ca natură a veştilor primite. Cheltuielile pot fi pe aceeaşi linie, unele neaşteptate şi care să vă facă să recalculaţi bugetul în special dacă vor avea legătură cu căminul sau un membru al familiei care vă solicită sprijinul.

E indicat să nu vă abateţi de la înţelegerile contractuale în care sunteţi parte, mai ales fără să discutaţi cu toate părţile implicate. Începeţi să manifestaţi interes pentru interesele partenerului, vreţi să sporiţi nivelul de intimitate, să îl cunoaşteţi mai bine. Curiozitatea vă sporeşte legat de viaţa prietenilor şi puteţi relua legătura cu persoane cu care aţi rămas în relaţii amicale dar nu prea aţi mai avut contact în ultimul timp.

Leu

Atenţia trebuie să se orienteze corect în sensul că puteţi intra în conversaţii tensionate cu partenerul, când de fapt intenţiile şi sfaturile acestuia trebuie luate mai mult în calcul şi puse deasupra sfaturilor venite de la prieteni care acum vă pot pune pe o cale eronată. E indicat să analizaţi argumentele venite de la partener şi să acţionaţi pe direcţia indicată, chiar dacă discuţiile şi micile detalii superficiale ar favoriza oportunităţile subliniate de grupul de prieteni.

Riscurile financiare trebuie asumate cu un grad de risc calculat şi după un plan de cercetări asupra domeniului ţintă. Detaliile din proiectele profesionale devin importante, fac diferenţa dintre admitere şi respingere în următoarele etape profesionale. Deplasările vor fi numeroase, drumurile scurte vor fi la ordinea zilei şi e bine să fiţi pregătit cu apă, mâncare pentru a nu apela la soluţii din mers care să producă disconfort abdominal sau dureri de cap.

Fecioara

Perioada e una în care puteți înainta, puteți rezolva lucruri, afaceri, puteți stabili întâlniri importante sau face tranzacții financiare. Tot acum, veți avea ocazia să creați o bază bună pentru viitor, să negociați, să picați cu alții de acord asupra problemelor importante, să faceți planuri strategice și să stabilizați situația la locul de muncă.

Sarcinile și obiectivele comune, interesul pentru activitățile colective pot fi suficient de semnificative pentru carieră, dar dorința de a atrage totul la voi, de a arăta individualismul și egoismul ar provoca rezistență și nemulțumirea altora. Trebuie să acționați prudent, să evitați conflicte, dispute, precum și în tranzacții sau proiecte dubioase.

Sunt posibile pierderi financiare, achiziții nereușite și daune materiale. Va trebui să vă împărțiți între muncă și casă, acolo unde pot apărea probleme și dificultăți.

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat