Horoscop săptămânal 27 februarie-5 martie 2023. O perioadă aglomerată pentru nativii din Rac

Horoscop săptămânal 27 februarie-5 martie 2023. O perioadă aglomerată pentru nativii din Rac

Astrologul Click!, Lorina, oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 27 februarie-5 martie.

O zodie se va confrunta cu o perioadă aglomerată. Foto: Profimedia (Arhivă)

Berbec

Primele 3 zile s-ar putea dovedi în continuare stabile și favorabile. Totuși, planurile personale pot intra în conflict cu planurile celor din jur, iar dacă se va petrece asta, veți stârni invidii și răutăți. Norocul vostru c-aveți în spate conducerea și colegii care, în mod tacit vor aproba acțiunile pe care doriți să le faceți. Este important să țineți proiectele la secret, să nu pierdeți simțul realității în această perioadă, pentru a putea acționa flexibil, în funcție de circumstanțe.

Energia mentală poate să răspundă în mod negativ la tensiunile astrale, motiv pentru care puteți să vă simțiți obosiți, slăbiți sau chiar bolnavi.

La locul de muncă bat schimbările pe termen lung la ușă, încât nu e vreme de odihnă din această direcție. Va trebui să luați activ parte, să vă implicați și să vă stabilizați poziția acolo.

Taur

Este important să ocoliți colțurile ascuțite în relațiile de prietenie, să puteți schimba atenția și înverșunarea dacă vă simțiți provocați, să vă odihniți mai mult și să găsiți divertismente pe placul vostru. Nenumăratele griji și problemele de muncă, instabilitatea în afaceri, implicit finanțele sau relațiile de colaborare, pot crea o atitudine negativă.

Va fi dificil să ajungeți la un acord cu alții, să luați decizii monetare reciproc avantajoase, mai ales că veți fi intoleranți la orice fel de slăbiciune și lipsă de obligație și, având în vedere un anumit tip de activitate, veți fi complet absorbiți de aceasta, așteptând același lucru de la ceilalți. Emoțiile se pot aprinde din orice motiv dacă le dați voie, așa că va fi greu să vă concentrați asupra principalelor lucruri și să ajungeți la un compromis asupra problemelor dificile.

Această perioadă poate fi însoțită de agresivitate în lumea exterioară, astfel încât, întâlnirile importante, discuțiile, clarificările se pot dovedi a fi nereușite și pot da naștere și mai multor probleme. Nu și dacă acceptați suportul oamenilor dragi.

Gemeni

Energiile favorabile până pe 6, vă vor face mai calmi la ceea ce se întâmplă, încât să nu puneți paie pe foc și să neteziți colțurile ascuțite, momentele controversate atunci când va fi nevoie.

Tot după 6 încolo, se vor finaliza lucruri, proiecte de carieră sau va trebui să echilibrați situațiile de-acasă cu cele de la muncă.

Sectorul partenerilor în afaceri sau de căsătorie se activează și veți interacționa efectiv pe aceeași frecvență. Vin deci zile numai bune pentru implementarea planurilor comune pe termen lung, pentru începerea unei afaceri comune, pentru proiecte creative, precum și pentru dezvoltarea dragostei în relațiile de cuplu, pentru căsătorie și semnarea acordurilor oficiale.

Rac

Va fi o perioadă aglomerată ,iar dacă sunteți obosiți și fără vlagă, atunci este indicată o pauză. Asta depinde numai de voi, dacă doriți să continuați efortul sau dacă e potrivită puțină retragere pentru reîncărcarea bateriilor.

Afectiv, pentru aceia care până acum s-au întors la o fostă iubire, devine clar că sentimentele nu au dispărut, iar între voi există încă ceva nerezolvat și nesigur. Atenție totuși să nu confundați atracția fizică cu marea iubire!

Alții, speră-n secret în pasiunea descoperită la distanță, eventual pe rețelele de net. Grijă să nu picați în capcana propriilor scenarii și filme din mintea voastră!

Dacă sunteți căsătorite, nu cereți multe de la partener, deoarece poate fi mai ocupat cu afacerile sale, cu problemele de muncă. Se pare că acestea nu au întotdeauna succes. Riscați ca neglijate simțindu-vă, să nu respingeți plăcerea de a flirta cu cineva la lucru.

Leu

În viața personală se va amesteca o varietate de subiecte externe. În relațiile de familie vor exista dezacorduri dacă vă veți încăpățâna să nu iertați ceva celuilalt. Sunt zile în care ecourile vechilor nemulțumiri vor deveni mai puternice, iar căutarea vinovatului este mai activă. Încercați să lăsați trecutul la locul lui, pentru că ceea ce a fost înainte nu interferează cu prezentul.

Relațiile maritale au și ele jar la tălpi, căci partenerul de căsătorie devine mai independent și mai agresiv. Este posibil ca el să deschidă un subiect important despre schimbarea vieții și chiar despre un eventual divorț. Dacă este într-adevăr așa, atunci tema despre împărțirea proprietăților comune va fi activată imediat, ba chiar amplificată de intrarea lui Saturn în Pești.

Pentru nativii necăsătoriți, situația este mai bună. Se pot rezolva amiabil problemele de coabitare, depășind rezistența părinților nemulțumiți.

Fecioara

Nu vă așteptați ca cei din jurul vostru să ghicească motivele stării dumneavoastră de spirit! Dacă nu sunteți în apele voastre, cereți familiei răgaz, să vă implice în treburile interne cât mai rar posibil. Ei vor înțelege cu siguranță și vor păstra pacea și liniștea în casă.

Cei aflați în cuplu, împreună cu partenerul de căsătorie pot merge în vizită la prieteni, se pot plimba, pot face împreună lucruri relaxante care să atenueze disensiunile din ultima vreme.

Într-o relație romantică neoficială, veți deveni mai pragmatici pentru că vă cunoașteți propria valoare. Simpatizanții vor fi aceia care vă vor ajuta să vă simțiți în siguranță financiar. Fiți voi inșivă, dar dacă vreți să surprindeți pe altii, schimbați ceva în aspectul sau stilul de comportament.

Citește horoscopul complet pe Click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…