Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023. Cine sunt nativii care vor primi bonusuri la muncă

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023. Cine sunt nativii care vor primi bonusuri la muncă

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie Foto Shutterstock

Berbec

Primiți recompense fără să faceți prea mult efort. În principal din partea asocierilor, partenerii de muncă vă oferă beneficii nu neapărat din senin, ci bazat pe munca depusă anterior sau pus și simplu pentru că ei consideră că meritați un bonus.

Provocări pot apărea de la partea de sănătate unde vi se cere să aveți răbdare, să nu intrați în panică. Viața emoțională și atitudinea vă modifică și starea fizică, sunteți mai sensibil la mediul în care intrați și dacă simțiți tensiune sau stare conflictuală, preluați mult mai ușor aceste vibrații și simptome subtile.

Taur

Treceți prin transformări pe plan relațional, apar modificări în clauzele contractuale în care sunteți parte, e nevoie de mai multă atenție, obiectivitate și utilizare a capacităților de negociere a noilor condiții. Dacă alegeți să folosiți tacticile vechi sau familiare, puteți ieși în pierdere, e indicat să citiți, să vă informați și să încercați să abordați lucrurile din altă perspectivă.

E posibil să se ivească ocazii în care să aveți nevoie de contul de economii comun cu partenerul sau cu un colaborator, să fie nevoie de o sumă de bani pe care să o folosiți în uzul personal, iar asta să ducă la discuții sau tensiuni. Vi se propun deplasări în interes profesional dar care în final se dovedesc un element esențial de dezvoltare personală întrucât veți fi alt om, cu altă mentalitate și principii la revenire.

Gemeni

Ar trebui să manifestați o prudență sporită, deoarece perioada este cu evenimente. Numărul de defecțiuni în electronică va crește și riscați să pierdeți informații prețioase, ori încrederea în voi e prea mare și veți dovedi impulsivitate, precum și incapacitatea de a vă ține gura închisă.

Dacă o deschideți, riscați să faceți gafe care vă pot afecta. Dezacordurile cu amicii și întreruperea neașteptată a relațiilor cu partenerii străini nu sunt excluse. Unii așa-ziși prieteni pot avea o influență rea asupra voastră și nu trebuie să cedați provocărilor. Renunțați în aceste zile la zboruri, la călătorii lungi și orice afacere cu străini, precum și de a vizita zone cu munți, deșerturi, peșteri.

Rac

Vin probleme urgente, va trebui să faceți deplasări, vă veți obosi mult, vă veți simți agasați, ba chiar veți pierde interesul pentru muncă. Această perioadă va fi mai propice creativității individuale decât interacțiunii colective active, iar vanitatea și confuzia vor fi factori enervanți.

Va crește probabilitatea conflictelor la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii, se schimbă condițiile și stilul de lucru sau vine o schimbare a conducerii la job. Va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă pentru că fiecare își va urmări propriile obiective și ambiții. Ar fi mai bine să vă concentrați mai mult pe planurile și acțiunile voastre, să nu semnați contracte și obligații pe termen lung și să nu fiți de acord cu condițiile pe care insistă alții să vi le bage sub nas. Amânați chestiunile importante!

Leu

A doua parte din săptămână va fi mai productivă, deci este mai bine să amânați deciziile importante și întâlnirile decisive până după 10. Abia după această dată veți putea câștiga bani buni, vă veți consolida starea materială, veți avea mai multe oportunități pentru succes profesional și veți putea chiar atinge popularitate și faimă.

Tot atunci, comunicarea, atât de afaceri, cât și informală, va avea succes, iar noile cunoștințe pot ajuta la consolidarea statutului social, a carierei și a zonei financiare. La locul de muncă se vor îmbunătăți semnificativ relațiile cu colegii, veți lucra la proiecte creative, vă vor bucura îndatoririle obișnuite și orice sarcină poate deveni un proces distractiv.

Fecioara

În multe privințe, starea de spirit va depinde de stabilitatea financiară și de calitatea vieții, dar nevoile crescute, pretențiile ridicate, precum și frivolitatea, neglijența în materie financiară, pot deveni motivul eșecurilor. Riscați să cheltuiți și să distribuiți fără griji și neglijent fonduri, fără să vă gândiți la consecințe. Vă sfătuiesc la prudență, inclusiv la riscul de înșelăciuni dinspre parteneri! Sugerez să vă îngrijiți și de securitatea casei și a finanțelor.

O perioadă mai reușită va începe din a doua jumătate a perioadei, când veți fi mai energizați, mai dinamici, mai optimiști și mai originali în gândire. Perioada va deveni potrivită pentru întâlniri, negocieri, stabilirea unor relații de afaceri sau romantice, pentru noi cunoștințe, precum și pentru călătorii la care să rezolvați o parte din probleme.

Citiți întregul horoscop în Click.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 Cuplu de criminali în serie? / A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui

3 Misterul crimei de la Brăila se adâncește. Criminalul este liber iar un fost șef al poliției județene face acuzații grave

4 Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

5 Asta e lumea bună în care credeam că trăim? / Regimul de la Phenian ar fi executat public 30 de elevi pentru vizionarea de seriale sud-coreene