Horoscop săptămânal 8 - 14 octombrie 2022

Horoscop săptămânal 8 - 14 octombrie 2022

Horoscopul săptămânii 8 - 14 octombrie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie Foto Shutterstock

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Se poate dovedi o perioadă în care să fiți forțați să stați față în față cu propriile slăbiciuni dacă nu faceți un efort conștient să vă înțelegeți că aveți limite și limitări auto-impuse, unele neavând legătură cu realitatea concretă. Bazați-vă pe sfaturile celor pe care i-ați creditat cu autoritate, pe protectori sau prieteni în care aveți cu adevărat încredere!

Succesul vine sub diferite forme, vă poate fi recunoscută munca din perioada anterioară, imaginea și reputația putând atinge culmi. E benefic să priviți lucrurile și prin prisma interesului altora, vedeți cum pot talentele voastre să fie utilizate pentru a aduce beneficii și celor dragi. Ce ați putea oferi pentru a veni în ajutorul lor? Vă susține și să vă țineți mintea ocupată, să nu mai aibă timp de scenarii și simultan, vă oferă încă un plus de capital de imagine.

Anturajul se dovedește receptiv și vă oferă sugestii mai mult decât clare, ba chiar vă puteți trezi cu invitații în anumite cercuri mai elitiste unde să vă puteți pune la treabă abilitățile pe care le-ați scos la ofertă. Dați-vă voie să treceți bariere, să vorbiți atunci când nu ați vrea decât să stați cât mai singur și să acceptați că interesul general nu e neapărat un lucru rău.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Nu e nevoie să plecați departe de casă pentru a experimenta noi culturi sau să vă analizați puțin sistemul de valori.În special valorile legate de viața profesională vă pot aduce în față situații în care să constatați că acționați în baza unui sistem de reguli învechit sau care acum efectiv nu vă mai aduce beneficii pe măsura timpului și efortului investit. E nevoie de auto-conștientizare, de recunoaștere a unor lipsuri, să vedeți dacă trebuie să vă schimbați modul de lucru mai mult scriptic la unul digital, conform horoscopului realizat de Lorina.

Pe calculator de exemplu, e posibil să fie nevoie să faceți niște cursuri de specializare. Vă preocupă și costurile unor asemenea training-uri, vă apucați să căutați persoane care să fie experte pe aria de specialitate de care sunteți interesat. Ulterior, va fi necesar să luați inițiativa și să alegeți calea potrivită de a face transformările pe care le planificați acum. Fiți deschis, vorbiți despre nevoile voastre în grupul de prieteni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Dacă veți lăsa modestia deoparte și nu veți lăsa complexele de inferioritate să își facă de cap, dacă ieșiți din ascunzișul vostru și deveniți mai sociabili, atunci veți reuși să faceți pași importanți spre obiectivele propuse. Nu stați să leneviți, fiți activi și nici nu vă faceți planuri pentru că ele se vor da peste cap. Veți atrage oamenii prin felul vostru, veți căpăta prieteni noi, iar una din amiciții se poate transforma într-o poveste.

La locul de muncă, ar trebui să luați inițiativa și să nu așteptați ca șeful să numească un alt angajat într-o poziție înaltă. Persistența și ideile originale - acestea să devină "hobby-ul" vostru de acum, pentru atingerea obiectivelor. Veți fi lăsați să vă exprimați cu siguranta opiniile, chiar vă sfătuiesc să o faceți, pentru că și colegii mai experimentați decât voi le vor asculta.

În familie, dacă rezolvați inițial toate problemele de uz casnic și de proprietate, nu ar trebui să aveți dispute cu rudele. Atenție însă la eventuala trădare a partenerului!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 8 octombrie - 14 octombrie 2022

Este important să fiţi atent la cum ieşiţi din casă, la cum vă prezentaţi la diferite evenimente sau prezentări. Persoanele cunoscute acum au potenţial de a vă deveni protectori, mentori sau prieteni pe termen lung. Doar că aveţi timp puţin la dispoziţie pentru a face impresie, iar aparenţele sunt primul impact.

Faceţi-vă ordine în parteneriatele curente, începeţi prin a tria efectiv după calcule obiective. Unele relaţii de asociere vă ajută la reputaţie, altele la dezvoltare personală sau financiară, important este să aveţi un câştig de o anumită natură. În caz contrar, perioada vă poate solicita să renunţaţi la câteva persoane pentru a face loc la altceva nou şi mai axat pe nevoile actuale.

Procese de detoxifiere sunt indicate şi în planul corpului fizic, întrucât vă puteţi confrunta cu simptome de retenţie de apă, de încetinire a unor procese fie metabolice, fie hormonale care să vă distragă temporar de la sarcinile cotidiene.

Citește Horoscopul săptămânal complet pentru perioada 8-14 octombrie pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…