Horoscop zilnic, 2 august 2016. Racii, relaţii conflictuale cu rudele de acelaşi sex

Horoscop zilnic, 2 august 2016. Racii, relaţii conflictuale cu rudele de acelaşi sex

Berbec

Încă mai acţionează asupra dv. dorinţa de a face economii în vederea unor investiţii ulterioare. Refuzaţi orice cerere de împrumut sau ajutor financiar. Faceţi numeroase schimbări pentru concediu, numai că de această dată veţi avea „surpriza” să nu mai fiţi susţinut de nimeni.

Taur

Stabilirea unei prietenii de valoare, care vă ajută să depăşiţi toate stările conflictuale, cu o persoană care este diplomată. Foarte energic şi vorbăreţ, discutaţi îndelung cu colegii mai noi despre rezultatele ajunse sub stacheta pe care aţi stabilit-o împreună cu noii dv. şefi.

Gemeni

Rigoare şi intransigenţă din partea rudelor celor mai apropiate şi pericol de accidente de tot felul, în ceea ce le priveşte. Este de preferat să vă ponderaţi criticismul acut, dacă nu vreţi să pierdeţi întreaga consideraţie a familiei. Cei dragi vă vizitează fără să vă anunţe.

Horoscop zilnic, 2 august 2016. Racii, relaţii conflictuale cu rudele de acelaşi sex

Intuiţie maximă, dar şi relaţii conflictuale cu mama sau rudele de acelaşi sex. Cheltuieli maxime pentru rude sau copii şi critici din partea amicilor aşa-zis dezinteresaţi. Nu vă preocupă astăzi decât cum aţi putea să faceţi un aranjament mult mai stilat al locuinţei personale.

Leu

Agresivitate şi multă violenţă, îndurată sau exercitată, chiar şi în momentele de senzualitate ori sexualitate. Partenerul de cuplu are pretenţii care vă depăşesc „posibilităţile” şi dorinţele. Vă simţiţi mai liberi, mai inspiraţi, gata să vă „trântiţi la pământ” toţi adversarii.

Fecioară

Se pot întâmpla bruşte ruperi de relaţii şi schimbări de direcţie la nivel profesional. Cochetăria dv. e dusă la extrem şi aveţi un simţ estetic deosebit, care vă avantajează şi în investiţii. Aveţi încredere în cine nu trebuie şi le faceţi zile fripte rudelor care vin în vizită.

Balanţă

Mari şanse de a vi se face dreptate, în cazul în care aveţi procese pe rol, sau călătorie extrem de norocoasă, împreună cu persoana iubită. Exuberant, nu luaţi în seamă sfaturile nimănui şi vă certaţi cu toată lumea. Puneţi la punct un plan în care îi cooptaţi pe membrii familiei.

Horoscop zilnic, 2 august 2016. Scorpionii au noroc pe plan profesional

Situaţie excepţională în general şi în special din punct de vedere relaţional. Lovituri de scenă în viaţa sentimentală şi noroc profesional. Atribuţiile ca şef sunt limitate, însă pentru moment nu vă interesează decât să aflaţi maniera potrivită de a pune capăt „viselor” familiei.

Săgetător

Vă remarcaţi prin multă sensibilitate, care de această dată se manifestă şi prin cuvinte cam fără rost. Persoana iubită vă face cu ou şi cu oţet în prezenţa părinţilor dv. şi a amicilor comuni. E bine să daţi telefoane de „felicitare” celor cu care aţi avut colaborări profitabile.

Capricorn

Nu suportaţi ca principiile şi opiniile dv. să fie încălcate, nu suportaţi să fiţi contrazis de nimeni şi părăsiţi „câmpul” de luptă imediat ce nu vă convine ceva în comportamentul anturajului. Seara, persoana iubită încearcă (cu succes) să vă ofere câteva clipe de „linişte” activă.

Vărsător

Dimineaţă, descoperiţi că aveţi încă destui adversari energici ce acţionează, fără să se ferească, împotriva dv. Aveţi suficiente fonduri pentru a începe o afacere nouă, fără partenerii dinainte. Seara, relaxare totală împreună cu numeroşi musafiri cam pretenţioşi şi foarte critici.

Horoscop zilnic, 2 august 2016. Peştii, mai vulnerabili decât de obicei

Sunteţi mai vulnerabil decât de obicei, din cauza copiilor sau a tensiunii nervoase ori cardiace. Munciţi prea mult şi cam fără rost, dar veţi fi „organizat” de un Taur! Nu le daţi indicaţii bune partenerilor, deşi vi s-a atras atenţia de către prietenii experimentaţi că greşiţi.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Trebuie să vedeți asta / Va fi doar o chestiune de timp până când flagelul va ajunge în Europa...

4 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

5 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină