Horoscop: Zodia care va fi copleșită de suferință. O lecție karmică o va face să deconteze toate greșelile

Horoscop: Zodia care va fi copleșită de suferință. O lecție karmică o va face să deconteze toate greșelile

„Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, spune unul dintre cele mai cunoscute proverbe românești. Binele sau răul revin, la un moment dat, la persoana care le-a provocat. Horoscopul Click arată ce zodie va primi acum o lecție.

Suferință. FOTO Pixabay

Karma acționează atunci când te aștepți mai puțin. Pentru una dintre zodii lucrurile sunt certe, dacă ne luăm după ce spun astrele.

Vărsătorul (20 ianuarie – 20 februarie) este zodia care se va vedea pusă în fața faptului împlinit. Nativii acestei zodii se diferențiază de restul nativilor din zodiac datorită personalității extrem de nonconformiste și libertății de gândire. Din acest motiv, Vărsătorii tind să rănească persoanele din jurul lor la aceiași intensitate în care le fac bine.

Acum a venit momentul să dea socoteală pentru lacrimile acestora.

Astrologii avertizează că un nou capitol în viața lor este pe cale să înceapă.

Citește despre zodia care va rezolva problemele din trecut, odată cu lecția karmică pe care o va plăti, în Click !

Karma - în hinduism şi budism - se referă la suma acţiunilor unei persoane în prezent şi la starea anterioară a existenţei, văzută ca determinând soarta ei în viitoarele existenţe. Neoficial, Karma se referă la norocul sau ghinionul pe care-l are un om, văzută ca un rezultat al acţiunilor sale.

Amintim că tibetanii spun că sufletul se reîncarnează de nouă ori. Fiecare reîncarnare vine cu încercări karmice. Acestea sunt legate de sănătate, caracter, relaţii şi activităţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale