Horoscopul anului 2022/Cine sunt norocoșii zodiacului

Horoscopul anului 2022/Cine sunt norocoșii zodiacului

2022 va fi un alt an în care vom trece prin numeroase provocări, dar acestea ne vor învăța lecții prețioase, despre cum să trăim în armonie cu natura, cum să avem mai multă grijă de sănătatea noastră fizică și psihică, dar și cum să creștem spiritual. Este ca și cum oamenirea a intrat într-un program de reeducare, a spus astrologul Ina Manta, în emisiunea Talk B1, prezentată duminică de Irina Pătraru, pe b1tv.ro .

“În 2022 , se păstrează tendințele conspiraționiste și dezinformarea, minciuna prin omisiune, inflația, problema alimentelor cauzată de creșterea prețurilor. Noi am fost foarte risipitori, am fost nelimitați în a dori, a avea, a face. Suntem într-un program de reeducare, pentru că distrugem planeta, aruncăm mâncare și deșeuri.
Vine din cer, dar sunt oameni aleși de către destin care ne duc într-o anumită direcție”, a explicat Ina Manta.

Provocările vor continua până în 2026, iar una dintre principalele calități de care trebuie să dăm dovadă până atunci este adaptarea.

“Oamenii trebuie să înțeleagă că până în 2026 suntem într-un program în care trebuie să ne schimbăm obiceiurile dăunătoare. De abia atunci vom vedea care va fi direcția clară a omenirii. Atunci ne lămurim. Ceea ce avem acum de făcut este să supraviețuim decent. Pericolul este anxietatea, depresia. Rezistă doar cei care sunt maleabili. Cei care sunt inflexibili, într-o astfel de perioadă se pot deteriora psihic, pot claca. Trebuie să ne schimbăm perspectiva asupra vieții. Fiecare dintre noi este obligat să-și ducă destinul și va trebui să învețe să se adapteze si să înțeleagă. Este important să donăm sânge, să nu mai aruncam gunoiul oriunde, să ne facem partea noastră de treabă, la locul său de muncă. Dacă nu învățăm să facem lucrurile de bună voie, vom fi obligați să le facem.

Avem un Uranus, locomotivă, planeta rebeliunii, a revoluției, de aceea în continuare vom vedea oameni in stradă”, a spus astrologul.

Pentru anul 2022, sunt și vești bune, pentru că avem oportunitatea să ne bucurăm de libertate.

“Partea a doua a anului 2022 va fi mai bună. Anul acesta reapare elementul foc care înseamnă viață, bucuria de a fi, de a călători, de a mânca, cu Jupiter in Berbec. În sfârșit, avem puțin zvâc, putina viață, turismul învie. Nu va fi cel mai rău an, dar nici cel mai bun”, sunt previziunuile astrologului.

Horoscopul anului 2022

Astrologul a vorbit și despre provocările și oportunitățile care vor apărea pe parcursul anului pentru reperezentanții fiecărei zodii în parte.

În 2022, cei mai norocoși vor fi nativii din zodiile Pești și Berbec pentru că au în tranzit marele benefic, spune Ina Manta.

Berbec: Un an plin de oportunități financiare

„La Berbec, valorilor se pot schimba fiind gestionate de gândul bunăstării. Pot apărea idei noi de gestionare sau de înmulțire a banilor. Sunt foarte concentrați pe acest plan. Le recomand să investească banii în dezvoltare personală. Cu o planeta extrem de volatilă în acest sector ar trebui să aibă simțul pragmatic, dar și al priorităților, pentru a deschide drumul unui viitor solid.

Mișcările îndrăznețe de bani sunt în stele din 19 noiembrie, când eclipsa de lună plină din Taur inițiază seria de 2 ani de eclipse.

Nodurile karmice sunt în sectorul banilor, ceea ce îi forța să fie concentrați pe aspectele financiare. Pagubele pot veni prin prieteni, din păcate, de aceea trebuie să fie foarte atenți la acest aspect”, spune Ina Manta.

Taur: Schimbări care aduc o evoluție spirituală

„În 2022, Taurul trăiește întâlnirea cu propriu sine, cu propria identitate. Nativii sunt un pic chinuiți pentru că sunt supuși schimbărilor, au nodul karmic acolo și de aceea nu este o perioadă confortabilă. Cei mai deranjați de acest tranzit sunt persoanele în jurul vârstei de 30-40 de ani. Acolo sunt modificări destul de zguduitoare pentru ei. Își pot schimba aspectul fizic, manierele, stilul vestimentar, pentru a reflecta o versiune mai evoluată a lor. În ei circulă energia liberații fără margini care îi desțelenește de ceea ce erau. Pot deveni mai încrezători și se vor simți mai confortabil în pielea lor. Se vor concentra mai mult pe obiectivele sociale care corespund cu nevoile și obiectivele personale”, spune Ina Manta.

Gemeni: Elimină blocajele și se vindecă de traumele trecutului

„Inconștientul lor trece printr-o vâltoare de înțelegere profundă a vieții. Este o tranziție spirituală semnificativă ceea ce vi se întâmplă. Întâmplările existențiale în care v-ați sabotat și amăgit se vor reflecta prin amintiri confuze, gânduri restrictive sau înfricoșătoare. Gemenii sunt în momentul de vindecarea al trecutului. Vor elimina blocajele pentru a elibera noul drum. Dacă ne referim la zodii norocoase, Gemenii se numără printre acestea. Au un an bun. Până acum au avut nodurile karmice în tranzit, care n-au fost cumsecade, dar acum lucrurile se îmbunătățesc pentru ei și financiar.

În acest an, trebuie să se bazeze pe cercul lor social, pe oameni. Astfel își vor dezvolta cariera, zona financiară, o nouă relație. Multe lucruri bune vor apărea, dacă știu să se folosească de prieteni”, explică astrologul.

Rac: Vor întâlni persoane care îi vor redirecționa în viața personală sau profesională

„Viața socială expandează, devine exuberantă și foarte confortabilă. În anturajul lor apar oameni interesanți care-i pot angrena în noi proiecte persoanele, sau profesionale. Melanjul de puncte de vedere, experiențe de viață și oameni noi îi va reeduca sau redirecționa.

Ideile și obiectivele le sunt modelate de oamenii pe care îi întâlnesc. Încep să capete siguranță și să simtă că au intuiția corectă pentru un altfel de a fi. Este posibil să facă lucruri radicale, să elimine omeni din anturajul vechi, să îndepărteze tot ce nu li se mai potrivește. Este ca un fel de trezire care servește drept catalizator pentru schimbare. Sunt o zodie norocoasă. Dacă vor să intre în politică, este un moment în care să o facă. Pentru cei care sunt deja in politică, trebuie să devină extrem de morali, pentru ca dacă nu sunt demni, vor pierde din putere”, spune Ina Manta.

Leu: Ajutându-i pe alții, își vindecă propriile suferințe

„Vânt în pupă pentru Leu. Calea si statutul lor este pe cale să se lanseze într-o altă direcție, după ce în anii trecuți au pus bazele. Se vor conecta cu scopul lor dacă au ambiția și rigoarea necesară. Pot obține o poziție care le va aduce un aport mai mare de autoritate, sau întâlnirile croite de hazard cu persoane privilegiate, să-i ajute în expandarea statului lor.

Ceea ce li se poate întâmplă poate fi o rambursare karmică. Pot fi puși în poziția de servitute, chiar dacă nu le place. La început anului, Venus îi va obliga să fie în servitute fața de ceilalți. Este important să o facă pentru că ajutându-i pe ceilalți nu vor face decât să se vindece pe ei însuși de probleme asemănătoare cu poveștile celorlați. Dintre toate zodiile ei trebuie să devină cei mai maleabili și flexibili oameni, pentru ca altfel ratează oportunități”, explică astrologul.

Fecioară: 2022 va fi un an bun pentru aprofundarea studiilor și călătorii

„Pot urma școli superioare, pot aprofunda ideologii noi spirituale sau religioase, sau pot alege să călătorească. Schimbările vor avea un impact la scară mare și pe termen lung. Pot întâlni cărți, idei, oamenii care îi vor influența pe viață. Sunt atrași să descopere noi mistere, să-și extindă conștiința prin cunoaștere.

Spiritualitatea și filantropia pot deveni esența căutărilor lor. Mentorii pot avea impactul necesar pentru a le schimba viața. Fecioarele sunt nativii care vor călători cel mai mult în 2022. Se vor bucura foarte tare de mâncărurile pe care le vor găsi în zonele pe care le vor vizite. Au un an bun si dacă vor să se căsătorească, să aibă copii”, sunt previziunile specialistei.

Balanță: Găsesc noi resurse pentru transformare și renaștere

„Și pentru Balanță 2022 va fi un an bun. Nativii trăiesc un moment de renaștere si transformare personală în urma unor pierderi.

Tranzitul astrelor pot sentimentul că au trecut prin catarsis, deoarece o parte din stilul lor de viata se termina definitiv. Pot pierde ființe pe care contau, dar pot avea șansă de a găsi noi resurse si sprijin financiar pentru amortiza tranziția. Pot încheia relații nefericite, iubiri care le-au alterat viata, mai ales în 2021. Vom vedea foarte multe Balanțe implicate în salvarea animalelor în următoarea perioadă”, spune Irina Manta.

Scorpion: Renunță la persoanele toxice și își găsesc sufletul pereche

„Anul 2022 va fi foarte important și pentru nativii din Scorpion, cu axa nodurilor karmice și eclipsele în zodia lor. Un an și 8 luni de acum înainte va fi o perioadă extrem de importată pentru Scorpioni.

Au șansa să-și cunoască viitorul partener, sunt întâlniri de natura karmică. Relațiile toxice sunt eliminate. Au avut relații extrem de nefericite si păguboase până acum. Toate legăturile noi care se vor crea pe parcursul acestui an sub un conținut karmic. Au șanse de 90% să-și întâlnească sufletul pereche sau geamăn.

Vor fi îndrăgostiți de dragoste înainte de absolut orice. Va fi un preludiu de trăiri înainte de a cunoaște persoana potrivită. Se pot logodi sau pot avea un copil.

În carieră, lucrurile vor merge mai încet. Nu este anul lor în ceea ce privește poziția socială, dar este un an în care trebuie să muncească. Doar cei care meserii de natură creativă vor cunoaște gloria.

În plan familial, trebuie să fie mai responsabili cu părinții lor. Aceștia le vor nevoie de energia si timpul lor, pentru că pot apărea probleme de sănătate”, spune Ina Manta.

Săgetător: Este necesar să schimbe energia spațiului în care stau

„La Săgetători, în sfârșit lumină. Vor fi oportunități, dar nu fără provocări la locul de muncă și în relația cu colaboratorii și clienții. Nu va fi simplu, chiar dacă uneori poate părea că va cădea para mălăiață pentru ei. Se vor trezi ca primesc cadouri neașteptate, nefiind un eveniment. Va fi un an bun pentru ei.

Dacă vor să facă terapie pentru orice fel de dependență, anul acesta rezultatele vor fi cele scontate.

Energiile astrale îi vor împinge să schimbe lucrurile prin casă, chiar casa sau mașina. Este foarte necesar să facă aceste schimbări: măcar câteva obiecte de mobilier, obiecte, să picteze mobila veche. Trebuie schimbată energia casei ca să prindă trecerea Marelui Benefic prin zodia lor, care se va mai întoarce abia peste 12 ani. Și acești nativi se vor îndrăgosti”, spune Ina Manta.

Capricorn: Creativitatea îi poate înalța spiritual. Familia revine pe primul plan

„Mulți dintre ei se vor trezi părinți sau se vor logodi. Din păcate, trebuie să fie foarte prudenți, pentru ca este un an care lucrurile nu rămân pe poziții. Azi se logodesc, mâine se despart. Trebuie să fie foarte prudenți când aleg momentul pentru a face o cerere în căsătorie. Azi se despart, mâine se împacă. Beneficiază de aspecte astrale extrem de frumoase. Romantismul pur s-ar putea să le întunece judecata. Noile proiecte sunt binecuvântate. Capricornii se numără printre zodiile care trebuie profite de creativitate, pentru ca le va aduce beneficii materiale și îi poate înălță social. În ceea ce privește relațiile sociale, au relații de bună calitate, chiar dacă la începutul anului vor fi mici excepții neplăcute. Astrele aduc in anturaj un personaj nou, care poate avea rol de mentor. 2022 va fi un an bun și pentru ei”, sunt previziunile Inei Manta.

Vărsător: Provocări în familie și schimbare de casă

„În filozofia chineză se spune că în orice bine exista un rău și în orice rău exista un bine. Cam așa s-ar descrie anul 2022 pentru Vărsător. Sarcinile domestice s-ar putea să-i țină departe de lume. Familia din care provin va adăuga problemele ei, pe lângă cele personale. Aici vor fi câteva disfuncții, cu părintii, frații. Conflictele se vor disipa în parte a doua a anului, când vor găsi cuvintele potrivite pentru a lumina situațiile neplăcute. Astrele impun îmbunătățirea vieții locative. Foarte mulți Vărsători simt că vor să schimbe casa sau să o reconfigureze și le spun să o facă. Chiar zugrăvitul sau demolatul unui perete este bine venit. Dacă reconfigurează casa, trebuie să evite zona de sud-vest și cea de centru. Să nu modifice și să nu tulbure foarte tare în aceste zone cu schimbările”, arată astrele.

Pești: Urmează o perioadă cu mult noroc și în care își vor găsi echilibrul

„Nativii Pești vor fi foarte norocoși, datorită trecerii Marelui Benefic prin zodia lor. Trebuie să țină cont că acest tranzit le poate aduce și kilograme în plus. Să fie prudenți la alimentație. Aspectele astrale le vor arăta calea spre echilibru dintre autonomie și companie. Se vor confrunta cu gândirii sau amintiri ale unor acțiuni din trecut. Cumva trecutul le va acapara prezentul. Trec printr-un anotimp al introspecției și pică în păcatul angoasei și anxietății de la cel mai mic eveniment contrar nevoilor lor. Le recomand muzică veselă, dans, plimbări lungi. Aceste terapii vor fi salvarea lor. De foarte mulți ani trec printr-o perioadă de confuzie, dezorientare, frustrare, se simt pierduți. Tranzitul Neptunian îi ajută să-și creioneze noi idealuri, valori pentru viitor. Trebuie să fie foarte atenți la ceea ce gândesc și exprimă, pentru aceste energii se materializează”, spune Manta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…