Horoscopul anului 2024. Cum se reflectă asupra zodiilor întâlnirea dintre Jupiter și Uranus

Horoscopul anului 2024. Cum se reflectă asupra zodiilor întâlnirea dintre Jupiter și Uranus

Camelia Pătraşcanu, astrologul Canal 33 HD și realizatoarea emisiunilor Horoscopul zilei şi Psihoastrologia, a prezentat, în premieră, Horoscopul anului 2024 și a explicat cum se reflectă asupra zodiilor întâlnirea dintre Jupiter și Uranus.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Potrivit astrologului Canal 33, influența jupiteriană, asociată cu creșterea personală și expansiunea orizonturilor, se întâlnește, în 2024, cu energia neconvențională și schimbările imprevizibile aduse de Uranus.

Amintita conjuncție este una rară și oferă un cadru astrologic favorabil pentru inovație, eliberare și explorare a potențialului neexploatat.

Berbec

Pentru Berbec, perioada aprilie-mai poate fi deosebit de productivă financiar.

Taur

Nevoia de independență și de libertate este foarte mare pentru Taur. Luna Neagră este în zona iubirii până la jumătatea anului, ceea ce înseamnă că la acest capitol lucrurile nu vor sta tocmai roz.

Gemeni

Nativii Gemeni vor fi în căutarea locului potrivit, cu gândul, poate, de a se muta.

Rac

Anul 2024 poate aduce Racului, mai ales în prima jumătate a anului, o iubire neașteptată. A doua parte a anului este importantă pentru sănătate, dar și pentru a lua în calcul schimbări profesionale.

Leu

Noul an aduce o conjuncție importantă Jupiter-Uranus în zona carierei , în perioada aprilie-mai, în care se poate schimba totul.

Fecioară

Nativii din Fecioară pot primi o propunere fabuloasă legată de eventuală colaborare în străinătate.

Balanță

Balențele vor privi aspectele vieții cu alți ochi. Nativii vor fi mai optimiști și mai încrezători, dar nu pentru că lucrurile stau mai bine, ci pentru că alei să le vadă din alt unghi. Saturn rămâne în Pești, într-o zonă de atenționare, ceea ce obligă nativii zodiei să fie un pic mai detașați de problemele vieții.

Scorpion

În perioada aprilie-mai, scorpionii au un superb aspect Jupiter-Uranus în zona relațiilor și a parteneriatelor. Vor putea face o transformare spectaculoasă de atitudine, de abordare a vieții și a oamenilor din jur, încât poți deveni de nerecunoscut.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să rețină că, din iunie, Jupiter intră în Gemeni, care le va aduce timp de un an de zile de o perioadă foarte fertilă în ceea ce privește relațiile cu oamenii și cu publicul.

Capricorn

Anul 2024 le va aduce o superbă conjuncție în zona iubirii, Jupiter-Uranus, care le va da mai mult curaj în a-și exprima sentimentele. Pofta de viață pe care o vor avea în această perioadă îi va ajuta să se reinventeze și să vadă viața cu alți ochi.

Vărsător

Este posibil ca familia vărsătorilor să se extindă sau să fie nevoiți să se ocupe de mai multe persoane din casă

Pești

Peștii vor putea face alegeri mai potrivite și mai inspirate în muncă și în relații, cinoscând ce le priește și ce nu. În aprilie-mai, conjuncția Jupiter-Uranus are un vârf în zona câștigurilor, arată Camelia Pătraşcanu pe Youtube Canal 33 .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat