Horoscopul dragostei 2024

Horoscopul dragostei 2024

Pasionații de astrologie se întreabă ce le aduce noul an pe plan sentimental. Lorina, astrologul Click!, explică ce zodii vor avea noroc în dragoste în 2024, dar și care sunt nativii care nu vor sta bine la acest capitol.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

2024 va fi un an fluctuant pentru voi, în ceea ce privește relațiile amoroase. Veți fi luați cu valul influențelor emoționale și nu întotdeauna veți răspunde conform binelui vostru. Impulsivitatea și ambiția excesivă vă pot strica toate planurile.

Nu va lipsi popularitatea din primăvară, timp prielnic pentru întâlniri. Fiți interesați atunci nu numai de voi, ci și de partener!

Iulie va fi o lună bună pentru vacanță, distracție și dragoste. Dacă sunteți în cuplu, e recomandat să plecați în excursie.

Cei singuri, pot întâlni persoane care să pară alegeri perfecte. Verificați dacă nu cumva vorbele nu sunt aceleași cu realitatea.

Taur

Atâta timp cât Planeta Expansiunii va mai sta în zodia voastră, veți ști cum să puneți în valoare atractivitatea și farmecul. Primăvara poate aduce noi plăceri și pasiuni, dar pentru aceasta trebuie să dați dovadă de hotărâre. Dacă vă păstrați simplitatea, timiditatea și modestia în comunicarea cu sexul opus, veți pierde oportunitățile jupiteriene.

Toamna ar fi prielnică formării de noi relații, ori va începe un moment bun pentru transformarea relațiilor deja existente.

Gemeni

Relațiile cu cei dragi și preocupările legate de copii vor fi printre primele locuri ale atențiilor voastre în situația-n care formați un cuplu. Mariajele puternice vor depune efort împreună pentru confortul acasă și vor căuta să îmbunătățească viața de zi cu zi. Nu este exclusă mărirea familiei, prin apariția copiilor sau nepoților.

Nativii singuri pot avea oportunitatea ca-n vară să cunoască persoane interesante și chiar va trebui să facă alegeri din mai multe variante.

Rac

Deși problemele din cuplu nu vor fi excluse în totalitate, anul ar putea fi calm și liniștit în acest sector. Vă veți ocupa îndeaproape de copii sau poate chiar veți decide că mai doriți unul.

Veți participa la tot felul de întâlniri cu prietenii și evenimente, veți merge-n vacanță cu partenerul, iar primele șase luni nu vă vor lăsa practic să vă plictisiți.

Cealaltă parte a lui 2024 va fi cu dorință mai pregnantă de singurătate și intimitate, departe de tumultul vieții sociale.

Leu

Lucrurile sunt amestecate pentru aceia proaspăt despărțiți. Neclaritățile continuă, iar cele vechi vor fi urmate de altele.

Partenerii cuplurilor bine legate vor avea perioade de experiențe palpitante favorabile petrecerii vacanțelor ori serbării unor evenimente importante de familie.

Persoanele aflate-n căutare de parteneri se pot reîntâlni în primăvară cu un fost iubit.

A doua jumătate a anului nu va fi scutită de conflicte, fie cu rudele, fie că vă lăsați sufletul înșelat de cineva.

Fecioară

Cu resursele energetice în creștere și cu suport astral al universului, anul 2024 va fi destul de neobișnuit pentru voi. Magnetismul va crește, iar talentele și abilitățile vi le veți exprima în noi moduri.

Deși îl aveți în continuare pe Saturn în casa voastră de relații, dacă i se vor respecta cerințele de maturizare și seriozitate, cuplurile se pot suda, iar cei singuri își pot găsi perechea alături de care să meargă timp îndelungat.

Dacă nu, separările vor fi inevitabile.

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat