Horoscopul lunii august: ce spun astrele legat de dragoste

Horoscopul lunii august: ce spun astrele legat de dragoste

Berbec

Managementul stresului nu a fost niciodată mai important pentru tine decât acum. Uneori, poate fi esenţial să-i explici partenerului tău prin ce treci exact. Având atâtea sarcini de dus la final, s-ar putea să fii reticent în a cere ajutor, de parcă acest lucru ţi-ar putea diminua valoarea într-o relaţie romantică.

Evitaţi această mentalitate. Partenerul tău îţi va fi alături doar în măsura în care şi tu îi permiţi acest lucru.

Taur

Nu ştii niciodată ce rezervă viitorul pentru tine şi partenerul tău. Unele dintre cele mai uimitoare situaţii din mintea ta sunt la un pas să devină realitate.

Cu cât tu şi partenerul tău discutaţi mai mult, cu atât este mai probabil ca el să răspundă favorabil. Lasă în urmă micile neînţelegeri din viaţa de zi cu zi şi alegeţi să vă bucuraţi de moment!

Gemeni

Conversaţiile cu partenerul de viaţă pot deveni unele aprinse. Cuvintele pe care le foloseşti pentru a-ţi transmite dragostea şi aprecierea pentru o persoanăi importantă sunt încărcate de sens şi emoţie. Este recomandat sp adopţi o atitudine mai relaxată pentru că totul se va rezolva aşa cum ţi-ai dorit, în cele din urmă.

Rac

Oricât de complicată ar fi viaţa ta amoroasă în acest moment, există multe de câştigat dacă alegi să comunici liber. Atât timp cât eşti sincer şi deschis în privinţa asta, nu ar trebui să ai probleme în a o scoate la capăt. Păstrarea unei evidenţe a gândurilor te poate ajuta să te asiguri că nu uiţi nimic important din ce ai de spus interlocutorului.

Citeşte horoscopul lunii august complet pe click.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...