Horoscopul lunii ianuarie. Zodiile ce vor avea parte de bucurii și cele care vor vărsa lacrimi la început de 2024

Horoscopul lunii ianuarie. Zodiile ce vor avea parte de bucurii și cele care vor vărsa lacrimi la început de 2024

Lorina, astrologul Click!, a realizat predicțiile complete pentru 2024 în cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. În timp ce unii nativi încep anul cu dreptul, alții vor trece prin tot felul de situații neplăcute.

Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

V-așteaptă tot felul de situații și conjuncturi în care veți fi nevoiți să luați decizii rapide de schimbare.

Dacă ele vor fi bune, vă pot propulsa pe noi culmi profesionale. Implicarea în noi proiecte interesante, noile idei de afaceri, plus dinamismul care oricum vă caracterizează, v-ar putea conduce la construirea unei baze solide pentru anul 2024.

Nu doar noile idei vor fi interesante, ci și reactivarea unor proiecte mai vechi ar putea să dea roade. Atenție însă la reacțiile pripite din a doua jumătate a lunii, pentru că ele ar putea declanșa val după val de obstacole!

Puneți frână impulsivității, dacă nu vreți să vă treziți în gura lupului! Iar lupul ar putea fi de la partener, la părinți ori chiar la șefi. Să nu vă fie teamă să vă asumați mai multă responsabilitate și să lucrați asupra voastră, pentru că toate eforturile vor fi răsplătite!

Afectiv, ianuarie este un moment în care se pot obține multe experiențe noi și în care există oportunități de dezvoltare a relațiilor. Pot apărea evenimente noi în viața de familie, se vor găsi noi modalități de a petrece timp în parteneriat sau de a călători împreună.

Taur

Dacă în prima săptămână nu vor întârzia să apară tot felul de situații neplăcute, ceea ce va urma apoi, va avea un caracter preponderent pozitiv. Vi se vor mai ușura poverile de pe umeri și veți putea prelua inițiativa pentru a face schimbări constructive, în ciuda opoziției unora. Puteți începe cu aranjamente și redecorări, cu reparații și orice ar putea aduce un suflu nou în casa și calea voastră.

Financiar, Venus sugerează importanța unor cheltuieli făcute pentru imaginea cu care vă prezentați în fața altora. Cât despre câștiguri, metodele tradiționale cu care erați obișnuiți nu vor da singure roadele scontate. Așa că va trebui să insuflați și acolo creativitate și originalitate.

Afectiv, relațiile care de multă vreme scârțâie, în continuare vor avea probleme, iar multe vor izbucni din senin și din motive banale.

Cei singuri și nu numai, vor fi dornici de aventură, de noi experiențe și noi explorări de orizonturi. Poate că mai curând gura și teoria va fi de ei, dar sunt suficiente pentru stârnirea momentelor de gelozie dacă există la mijloc o legătură cu cineva.

Gemeni

Pe măsură ce Mercur, planeta voastră guvernatoare, se apropie de finalul ciclului retrogradării, multe se vor schimba. Veți avea ocazia să puneți în aplicare lecțiile pe care Mercur vi le-a oferit în ultimele săptămâni și să demonstrați că le-ați învățat. Dacă veți face asta, înaintarea cu planurile profesionale propuse va veni de la sine.

În viața personală, nu sunt excluse tot felul de ciocniri și dificultăți care pot avea impact negativ, complicându-vă existența.

Până pe 13 ianuarie, Mercur va fi în Săgetător, una din zodiile prietenoase vouă. Veți căuta noi experiențe, veți dobândi abilități și cunoștințe și veți explora idei și perspective noi. Va fi o jumătate de lună favorabilă pentru a crea rețele și a face conexiuni, ceea ce poate duce la oportunități interesante. Veți merge în călătorii de afaceri, pentru extinderea orizontului sau veți începe lucrul cu oameni aflați la distanță sau de alte culturi. Dacă munca e legată de activități verbale, didactice, juridice, de publicare, atunci perioada în discuție va avea succes.

A doua parte a lunii, cu guvernatorul în semn de Pământ, se va simți mai dificilă și mai restrictivă. Mentalul nu va mai fi lăsat liber și după cum vă taie capul, ci va trebui să deveniți mai organizați și mai bine concentrați pe efort.

Rac

Relațiile și viața personală devin importante, iar unele începuturi acolo promit dezvoltare pe viitor. E timpul să ieșiți din ascunzătoare, să acceptați evenimentele sociale, să faceți cumpărături plăcute, să deveniți creativi!

Pe la mijloc de lună, vă puteți demonstra talentele de sfătuitor sau unii dintre voi pun bazele unei afaceri pe termen lung. Succesul va veni cel mai adesea printr-un parteneriat de succes.

Pe lângă relațiile legate de afaceri și cele romantice vor avea ceva de spus. Este posibil să fiți mai atras de oamenii cu care lucrați sau de cei cu care interacționați zilnic. Se pot dezvolta sentimente pentru un coleg de muncă sau pentru cineva pe care îl vedeți în mod regulat.

Alți nativi se vor afla în căutarea unui partener care împărtășește valori similare. Iar în căsnicii se vor manifesta sentimente de apreciere și recunoștință pentru mici acte de dragoste și bunătate făcute de zi cu zi.

Bănesc, veniturile sunt moderate și predictibile, fără a se descoperi vreo altă sursă valoroasă.

Medical, sunteți vulnerabili la răcelile anotimpului, iar femeile pot avea probleme ginecologice.

Leu

Prima lună din anul 2024 ar putea aduce oportunitatea de a vă ocupa de treburile obișnuite, de îmbunătățirea sănătății sau de reluarea și rezolvarea anumitor sarcini de muncă. Pentru acestea din urmă, n-ar fi exclus să plecați în deplasare, lucru care nu vă încântă dar nici nu prea o să aveți de ales. În joc vor fi câștigurile voastre care, cu cât efortul depus crește, vor crește și ele proporțional.

Aceia implicați în dezvoltarea de afaceri pot primi surprize frumoase. Dar nu în sensul îmbogățire peste noapte, ci descoperire de noi surse de venit prin intermediul intuiției și flerului.

Afectiv, cei căsătoriți vor acorda din atenția lor cu prioritate copiilor, iar dacă nu au copii, atunci vor fi preocupați de problemele unei rude mai în vârstă. Dar în afara acestora, există timp suficient și pentru distracție și relaxare împreună, doar să vreți asta. Veți reuși să o faceți cu condiția să nu lăsați lucrurile și problemele zilnice să vă strice relația.

Cei singuri vor avea o atitudine detașată, mai curând aventuroasă sau cel mult prietenoasă fără alte obligații. Se pot forma legături cu cineva de la serviciu sau întâlnit pe drumul spre job.

Medical, vor da roade preocupările asupra eliminării unor obiceiuri toxice, modificarea stilului de hrană și a programului de odihnă.

Fecioara

Ianuarie este o lună destul de dinamică pentru voi, cu teste în fața cărora va trebui să vă demonstrați spontaneitatea. Logica, raționamentul și simplele soluții vă vor ajuta în indiferent ce problemă veți avea de descâlcit.

Veți fi ambițioși și dornici de auto-educație, iar succesul și recunoașterea vor deveni importante. Numeroasele contacte, întâlniri și comunicări vor fi interesante și educative, iar astfel de acțiuni le vă vor ajuta să vă extindeți limitele viziunii asupra lumii.

Afectiv, energiile vor încuraja spre prioritizarea relațiilor cu cei dragi, creându-se astfel o atmosferă armonioasă și grijulie. Se evidențiază importanța comunicării deschise, a empatiei și a înțelegerii în viața de familie.

Cei care au fost singuri o lungă perioadă de timp, au inițiat poate o relație zilele acestea. Ea nu va fi foarte simplă, dar există șansa de durabilitate și stabilitate.

În familiile cu certuri prelungite, intervine un oarecare calm pe care l-ar putea aduce preocuparea ambilor parteneri de treburile copiilor.

Financiar, lucrurile stau bine pentru aceia implicați în activități intelectuale. Chiar și pentru ei, documentele importante ar trebui verificate de două ori pentru a evita greșelile.

Citiți horoscopul integral în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat