Horoscopul lunii mai. Leii vor avea aventuri secrete, iar Gemenii se confruntă cu probleme în carieră

Horoscopul lunii mai. Leii vor avea aventuri secrete, iar Gemenii se confruntă cu probleme în carieră

În luna mai, unii nativi se bucură de succes profesional, iar alții sunt la polul opus. La fel se întâmplă și în zonele de sănătate și bani.

Berbec

Cu energii intense pe axa financiară, aproape toate eforturile voastre sunt îndreptate acolo. Doar că tot acolo este și Mercur, astru încă în mișcare aparent retrogradă prima jumătate de lună. E motiv serios ca să vă recomand prudență în noile activități, dar vânt la pupă în a continua să dezvoltați ce este deja început de dinaintea retrogradării! Nu ar trebui să forțați evenimentele pentru că riscați să faceți greșelile de calcul, să cheltuiți mai mult decât vă propuneți, ba chiar să aveți mari pierderi. O abordare mai responsabilă a oricăror probleme legate de bani vă va permite ca-n proiectele pe termen lung să reușiți profesional să faceți pas important în viitorul apropiat.

Cu Marte pe zona de domiciliu, timp de 3 săptămâni așteptați-vă și la cheltuieli pentru reparații în casă, dar mai mult decât atât, manevrați cu prudență aparatele și echipamentele!

În privința sănătății, sugerez să acordați atenție semnalelor organismului dacă vă știți cu boli cronice. Sau n-ar fi exclus ca cineva din familie să aibă nevoie de îngrijirea voastră.

Odată cu schimbarea de semn a lui Marte, acordați atenție efortului fizic, sportului și mișcărilor bruște!

Taur

Cu Soarele în semnul vostru, vitalitatea ar trebui să fie la cote ridicate, iar dorințele și nevoile voastre să conteze în tot ceea ce veți întreprinde. Puteți simți inspirație creativă, aveți abilitatea de a vorbi frumos, iar cu aceste calități veți atrage oamenii și vă veți extinde cercul de cunoștințe. Va conta și cum vă prezentați în fața publicului, ca ținută, estetică și bun gust, iar ca să fiți voi bine-n pielea voastră, atunci apelați și la tratamentele de înfrumusețare.

Nu uitați însă că Mercur se află până la jumătatea lunii în mișcare retrogradă chiar în zodia voastră și-atunci luați-vă în continuare măsuri de protecție sau timp în plus pentru eventualele blocaje și întârzieri, planuri date peste cap, întâlniri amânate. Dar și voi vă puteți manifesta impulsiv sau surprinzător, atitudini care nu-s conform felului vostru.

Evenimentul lunii, dar și al restului din an va fi intrarea lui Jupiter pe teritoriul vostru. Va sta câteva luni bune acolo și cu siguranță va schimba ceva în viața voastră.

Gemeni

În continuare dorința voastră de a avansa cu proiecte și planuri de acțiune va fi blocată cel puțin până la jumătatea lunii mai. Veți fi până atunci direcționați doar spre revizuire și finalizare de lucruri mai vechi și eventual veți avea suport astral doar pentru sarcinile cotidiene. Chiar și așa, vă sfătuiesc să păstrați secretul implicărilor voastre, să lucrați mai mult din spatele scenei, de la dos, chiar dacă în felul acesta se vor cățăra alții pe umerii voștri și vor ieși în față.

De obicei sunteți nativii logicii și minții, dar acum vă sugerez să vă aplecați asupra intuiției căci ea va fi aceea cu suport săptămânile ce urmează.

Nu veți fi scutiți de elementul surpriză, fie la muncă, fie acasă în familie. Pentru ultima variantă, relațiile cu copiii pot suferi modificări și vor fi necesare metode noi de abordare.

Cât privește munca și relațiile cu colegii, amânați deciziile majore pentru al doilea decan al lunii!

Medical, sistemul vostru de apărare va fi slăbit, iar stresul ori depresia vin și ele cu o apăsare-n plus. Detoxifierea, vitaminizarea și odihna se impun dacă nu vreți să vă îmbolnăviți ori să se reactiveze boli cronice

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...