Horoscopul perioadei 25 noiembrie - 1 decembrie

Horoscopul perioadei 25 noiembrie - 1 decembrie

Astrologul Click! Lorina prezintă cu horoscopul pentru perioada 25 noiembrie - 1 decembrie, o săptămână despre care spune că este încărcată din punct de vedere astrologic.

Horoscopul săptămânal Foto Shutterstock

Berbec

Prima parte a perioadei, ar trebui să vă direcționați pe îngrijirea sănătății, mai ales dacă vă știți deja cu boli cronice. Căci da, aspectele astrale indică o reactivare a acestora și o slăbire a energiei vitale. Trebuie să fiți mai atenți la voi înșivă și să nu vă puneți în pericol organismul, pentru că inclusiv riscurile de accidente și răniri, pe lângă potențialele infecții, vor crește în următoarea perioadă.

Se pot ivi de asemenea frustrări, probleme, conflicte și probleme în relațiile cu superiorii și partenerii de afaceri. O ciocnire de interese, condiții care nu au fost convenite la timp se pot transforma în probleme grave și pierderi financiare. Nu ar trebui să veniți cu revendicări și cu atitudini intransigente, căci este important să mențineți încrederea partenerilor, colaboratorilor. Probabil ca ei vă pot ajuta să rămâneți pe linia de plutire în momente dificile.

Taur

Deși în primă fază poate fi destul de agitată, în ansamblul ei toată săptămâna este o perioadă importantă și responsabilă. Va trebui să vă consolidați pozițiile, să vă despărțiți de ideile și obiceiurile vechi, să vă schimbați opinia despre rolul și poziția voastră în raport cu prietenii, cu partenerii și să deschideți o nouă pagină de viață.

Ca orice transformare, poate apărea dureroasă prin frici, îndoieli, tensiuni în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii de muncă. În activitățile profesionale pot apărea și schimbări radicale, permutări, schimbări în management, strategii, care vă vor impune să faceți intern modificări importante. Nu este exclus ca noile condiții să vă oblige la autoeducare, la explorare de noi domenii de activitate, la acomodare cu noi condiții și responsabilități.

Pe măsură ce depășiți provocările, abilitățile organizatorice, dorința de libertate și independență vor crește.

Gemeni

Slăbirea potențialului poate reduce nu numai creativitatea, ci și stima de sine. Probabilitatea de boli și probleme crește de data aceasta. Dar, cu toate acestea, vă veți putea reconsidera pozițiile, astfel încât apoi să vă puteți evalua mai critic acțiunile voastre și ale celorlalți.

În perioada 28-30 noiembrie, puteți acționa cu succes pentru rezolvarea problemelor locuinței, puteți consolida relațiile de familie și pe cele de la locul de muncă, ori să reevaluați realizările raportate la remunerație.

Profesia poate totuși fi legată de o ieșire emoțională și va trebui să lucreze din greu și fructuos pentru a obține rezultate excelente. Succesul va fi însoțit de activități independente, nu comune, deoarece instabilitatea la locul de muncă, schimbările și inovațiile pot anula multe din speranțe. Mulți veți fi foarte activi, veți percepe brusc atât criticile celorlalți, cât și dorința de a controla și a dicta condițiile dacă veți accede la un nou loc de muncă.

Rac

Întrebările asupra succesului sau insuccesului profesional vor fi semnificative pentru voi. Sunteți asaltați de îndoieli dacă obiectivele pe care le-ați stabilit sunt cele necesare, dacă modul pe care l-ați ales ca să le aplicați este cel bun?

Adesea veți căuta sfaturi, sprijin și ajutor, dar veți încerca să vă limitați doar la cele mai importante contacte din viața voastră. Gândindu-vă la viitor, veți fi destul de receptivi. Intuind multe din evenimentele viitoare, veți putea avertiza oamenii apropiați la timp.

Desfășurarea lucrurilor va depinde în mare măsură de starea de spirit și de confortul emoțional. Numai în prezența celor mai apropiați și mai de încredere prieteni vă puteți relaxa și simți protejați. O să aveți nevoie de intimitate și relații calde și prieteni buni sau persoane iubite pot apărea în momente oportune încât să vă redea încrederea în voi și să vă determine să le împărtășiți problemele care vă frământă.

Leu

Pentru voi, se pare că numesc această săptămână una de succes. Dar pentru cineva din mediul vostru imediat apropiat, nu. Exact de această persoană trebuie să răspundeți și să aveți grijă voi.

Sectorul pentru divertisment și distracție va fi destul de activ. E posibilă programarea pentru participarea la evenimente restrânse ori petreceri prietenoase. În cercul de amici veți fi în centrul atenției, veți avea energie, entuziasm, simț artistic și bune maniere. Participați activ la discutarea nu numai a tendințelor de modă, ci și a celor mai recente producții de film, știri politice ori publice. Opiniile voastre vor fi ascultate și, fără îndoială, veți aduna în jur un grup serios de admiratori ai minții, frumuseții și talentelor.

Știți să negociați, aveți frumoase rezultate din călătorii și rezolvați problemele de afaceri. Activitatea intelectuală și creativă are succes, descoperirile și perspectivele sunt valabile pentru oamenii de știință, artă, intelectuali. Trebuie doar să vă puneți capul la treabă.

Citește pe Click.ro horoscopul complet pentru perioada 25 noiembrie - 1 decembrie

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?