Horoscopul runelor pentru perioada 10-16 iulie 2023. Predicțiile lui Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor pentru perioada 10-16 iulie 2023. Predicțiile lui Mihai Voropchievici

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce aduce săptămâna viitoare pentru fiecare dintre zodii. Două zodii vor fi norocoase și vor primi vești bune, arată el.

Horoscopul runelor prezentat de Mihail Voropchievici

El a vorbit la în cadrul emisiunii de la Astro Fanatik despre horoscopul runelor din perioada 10-16 iulie. El a menționat două zodii care vor primi vești bune în cursul săptămânii viitoare. Una dintre ele chiar se bucur de protecție, iar alta poate începe o viață nouă. Dar nu sunt singurele care primesc noutăți de acest fel.

Horoscopul runelor 10-16 iulie 2023

Berbec - Are chef de ceartă, de scandal. Vrea să își mobilizeze forțele, să facă o bătălie furtunoasă, dar runa îl liniștește. Berbecule, lasă uraganul, lasă bătăliile, fii calm și totul se aranjează de la sine.

Taur - Are o săptămână de protecție astrală care îl va face să se simtă în siguranță și va fi protejat de toate forțele malefice care îl înconjoară în Univers. Pot să stea liniștiți.

Gemeni - Au o săptămână de dragoste, dar o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasională. Așa că, dacă dacă sunt singuri, au noroc cu carul. Dacă sunt în cuplu, dragostea va fi extraordinară și pot să-i reînnoiască jurămintele de dragoste.

Rac - Racul este pregătit să înceapă o viață nouă. Este atenționat că are toate atuurile să renască atât în planul disponibilității lor fizice, cât și în planul psihic (deși aici poate fi mai sensibil). Are o săptămână de revigorare pentru că își încarcă bateriile.

Leu - Află un adevăr foarte important care îi poate marca viața sau o poate schimba. Tot ce îți marchează viața are două variante: una plăcută și una neplăcută. Este vorba despre boomerang-ul pe care l-au aruncat îl săptămânile precedente împotriva cuiva sau a unei situații.

Fecioară - Dacă și-a înțeles lecția din săptămâna precedentă, acum dă lovitura. Se va produce un salt și calitativ și cantitativ în existența nativilor Fecioară. Este o săptămână minunată, benefică!

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce noutăți aduce horoscopul runelor pentru toate semnele zodiacale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?