Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 august 2023. Avertisment important pentru două zodii

Horoscopul runelor pentru săptămâna 7-13 august 2023. Avertisment important pentru două zodii

Mihai Voropchievici vine cu cele mai importante predicții pentru săptpmâna 7-13 august, pentru fiecare semn zodiacal. Un avertisment important pentru două zodii, precum și vești bune pentru altele. Pentru alți nativi se anunță o săptămână cu surprize.

Horoscop 7-13 august FOTO Pixabay

Apar schimbări majore pentru Berbeci. Poate se mută din casă sau își schimbă serviciul. Indiferent ce vor face, lucrurile vor fi favorbaile pentru ei, fie că decid să schimbe jobul sau casa.

Taurii trebuie să aibp răbdare în cursul acestei săptămâni. Totul funcționează în favoarea lor, însă doar dacă vor avea răbdare. Săptămâna este exact cum și-o doresc .

Pentru Gemeni se anunță o săătpmână destul de fierbinte. Se pare că se vor îndrăgosti și vor avea parte de o mare pasiune. Totul este în favoarea lor în cursul acestei săptămâni.

Pe Raci îi așteaptă oschibmare foarte importantă. Dar nu tebuie să facă nimic pentru asta , doar să fie pregătiți. Orice schimbare, căci a mai apărut runa asta la ei, este benefică, întotdeauna, indiferent pe ce zonă apare.

Leii se pregătesc de o mic bătălie, deși ei sunt mereu preăgtiți de luptă. Astrele le spun însă că de dara asta nu trebuie să fie îngrijorați de nimic. Tot necazu va rămâne în urmă și vor ieși învingători.

Fecioarele ar trebuie să se mai relaxeze, pentru că și-au făcut griji pentru cineva drag. Dar nu mai e cazul să se îngrijoreze. Totul pare să meargă strună pentru persoana ce le-a creat îngrijorări, în psecial sănătatea.

Pentru Balanțe se anunță o săptămână a comunicării. Vor primi mai multe mesaje, iar unul va fi exact cel pe care-l aștepată. Le poate aduce o surpriză majoră, așa că trebuie să fie pregătite.

Avertisment serios pentru două zodii

La fel ca Leii, sunt gata de luptă. Se pregătesc pentru o bătălie furtunoasă, o dispută. Dar nu ar trebui să-și încoarde mușchii prea tare, pentru că totul se va rezolva în favoarea lor.

Un avertisment vine pentru Săgetători, care ar trbu să știe că stuața lor este exrem de fragilă. Trebuie să fie prudenți, mai ales dacă au de luar decizii ori la cum își cheltuiesc banii.

Nici Capricornii nu sunt cei mai favorizați în cursul acestei săptămâni, sunt sfătuiți să rămână puternici și rezistenți, pentru că e o săptămână chiar mai dificilă decât ce care a trecut, scrie Fanatik .

Pentru Vărsător vine o săptămână cu schibmări majore. Și acestea vor apărea chair de la încpeutul săptămânii, dar sunt în folosul lor, așa că tot ce trebuie să facă este să le accepte.

Peștii sunt și ei avertizați să fie pregătiți pentru a-și consolida poziția. Indiferent că e vorba despre familie, societate sau muncă. Dacă vor fi atenți, totul va fi în favoarea lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat