Horoscopul săptămânii 11 - 17 noiembrie. Ce spun astrele că vă așteaptă în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 11 - 17 noiembrie. Ce spun astrele că vă așteaptă în perioada următoare

Horoscopul pentru perioada 11 - 17 noiembrie este creat de astrologul Lorina pentru Click.ro.

Berbec

Posibil conflicte și între colegi, iar asta face dificil lucrul la un proiect de echipă în această săptămână. Dacă vă gândiți că străinătatea v-ar aduce o variantă mai bună, să știți că deocamdată nu curge lapte și miere acolo, ba chiar mi se pare periculoasă o astfel de mișcare pentru voi. Așadar, deocamdată căutați variante în zonă, fiți activi și întreprinzători în apropiere de voi, acceptați noile relații și noii oameni în viața voastră!

Afectiv, interesant este că nu văd deschidere pozitivă la orizont, nu văd noi relații, nici consolidare a celor existente.

Odată ce Soarele este-n zodia Scorpion, amoros vouă nu vă oferă deschidere de noutăți în domeniul de relații. Până nu veți lămuri apăsările vechi și legăturile blocante, nu se petrece nimic fabulos, oricât ar v-ar crește dorința de mai bine, de dezvoltare personală, de momente frumoase alături de iubită sau prieteni, de schimbare de look și grijă de ținuta voastră atunci când mergeți la întâlniri.

Luați în calcul ideea că,14 ori 16 noiembrie pot fi zile de lămurie între voi și cealaltă persoană sau de călătorii scurte, fie că-s de relaxare, fie de rezolvare de treburi importante!

Taur

Devine important ca deciziile să fie gândite, analizate, neinfluențate impulsiv, pentru ca mai târziu să nu regretați graba. Calculați consecințele, vedeți dacă merită să vă asumați riscuri, verificați proiectele ce vi se propun, să nu fie dubioase, deoarece există pericolul de a vă face iluzii și de a pierde bani.

Din14 noiembrie încolo, setați-vă intențiile, începeți proiecte noi, satisfaceți-vă ambițiile și aspirațiile profesionale! Tranzacțiile financiare, speculațiile pe acțiuni vor avea succes, o parte dintre voi va putea să obțină popularitate. Nu pierdeți deci oportunitatea astrală, încercați să folosiți toate șansele pe care soarta le va oferi. Dar să aveți un lucru în vedere - echilibrul între profesie și casă.

Această perioadă este favorabilă pentru concepția și nașterea copiilor și, în general, comunicarea cu copiii va aduce relaxare.

Spre final de perioadă, euforia va scădea puțin, iar interesele personale vor fi redirecționate către sfera financiară. Acesta nu este un moment bun pentru tranzacții, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, ci pentru căutarea de venituri suplimentare și crearea unei fundații materiale pentru implementarea proiectelor mai mari.

Gemeni

Adevărat e că nu vor fi mulți oameni receptivi la voi, iar persoanele nu prea vor asculta ideile și stilul de lucru. Dar aveți răbdare și faceți tot posibilul să evitați certurile, reclamațiile, criticile și tot ce poate complica acțiunile comune. În același timp, atenție căci viteza și încrederea excesivă în puterea voastră, ar duce la greșeli, la încălcări ale propriei siguranțe și chiar răniri!

Acesta este momentul potrivit pentru colaborare,pentru creativitate colectivă, pentru rezolvarea problemelor colective și dezvoltarea afacerilor comune.

Vor exista multe impulsuri emoționale în relațiile cu cei dragi, când micile probleme se pot transforma în cele mai grandioase și dureroase despărțiri.

Rac

Intuiția creativă și sfaturile înțelepte pot fi de mare ajutor, astfel încât veți media și consilia înțelept prietenii și colegii care vă solicită. Aceasta este și o săptămână favorabilă pentru a vă căsători, pentru a începe relații de prietenie și de dragoste, precum și pentru cooperare de afaceri.

Nu același lucru pot spune despre zilele de 14-15 noiembrie, când vă sfătuiesc să fiți mai atenți la tot și la toate. Atunci, susținerea astrală va scădea, va exista în voi o dorință de retragere, de implicare în creativitate individuală. Opoziția împotriva concurenților se va intensifica, așa că fiți pregătiți de diversiune!

Financiar, veți căuta în continuare noi surse și metode de creștere a veniturilor obținute prin muncă proprie și probabil că ar fi de dorit să vă axați pe o dorință mai veche, pe o acțiune începută altădată și abandonată. E vremea să o luați în considerare și să vedeți ce ar trebui schimbat acolo pentru a fi pusă în aplicare cu succes pe viitor.

Citește horoscopul complet pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...