Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie. Gemenii să se aștepte la întorsături de situație surprinzătoare

Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie. Gemenii să se aștepte la întorsături de situație surprinzătoare

Previziunile pentru horoscopul perioadei 23- 29 decembrie sunt realizate de astrologul Click, Lorina.

Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie

Berbec

Pe de o parte, dinamismul perioadei nu este deloc surprinzător, pentru că vorbim despre sfârșitul unui an și începutul altuia. În același timp,nu toate zodiile vor avea șansa voastră ca să puneți bazele unor schimbări radicale pentru viitor și să rezolvați vechile probleme și conflicte. Nativii fără relații serioase vor trebui să abordeze problema din cealaltă perspectiva. Merită să vă folosiți carisma și abilitățile de convingere iar dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să cereți ajutor celor dragi. În aceeași măsură, să le oferiți suport și voi.

Din punct de vedere al zonei de lucru, de muncă, cei care au propria afacere nu vor mai trebui să se grăbească nicăieri deocamdată, dar până la finalul anului merită să se ocupe în liniște de probleme tehnico-organizatorice, în niciun caz să nu le lase pentru anul viitor.

Taur

Vă așteaptă vești bune, ameliorări și rezolvări în dificultăți și probleme actuale sau referitoare la sănătate. Deși nu e exclusă o direcționare a gândurilor voastre spre posibile pierdere de putere într-un anumit domeniu, ar fi bine să gândiți pozitiv acum. Poate singura grijă și atenție ar trebui să fie vizavi de zona financiară. Acolo e nevoie să achitați datoriile, taxele și impozitele restanță.

Nativii angajați, ar trebui să aibă răbdare, dar sa nu întârzie să-și exprime opiniile până în ultimul moment. Acesta este un timp bun pentru schimbările pozitive în interiorul vostru. Meditație și bilanț, chiar și de sărbători. Financiar, sunt posibile cheltuieli și trebuie să fiți atenți.

Gemeni

Va fi un timp interesant și imprevizibil pentru voi, vor exista multe momente surpriză care schimbă obiceiurile cotidiene, iar unele cazuri ar putea avea o întorsătură complet neașteptată. Un rol special în viața voastră va fi jucat de oamenii din jur, atât cei dragi, cât și cei din afară. Acordați atenție acelora pe care universul îi aduce spre voi, însă nu îi uitați și păstrați legătura cu oamenii în care ați avut încredere până acum!

Acceptați ieșirile surpriză, faceți plimbări în jurul orașului, vizitați evenimente interesante sau pur și simplu simțiți-vă confortabil cu amicii acasă! Astfel o să vă destindeți, se va crea o atmosferă de lumină și magie, atât de utilă acum, în preajma sarbătorilor lunii. La urma urmei, pentru a vă pune cu succes o dorință trebuie să aveți o sursă de inspirație pentru asta! E clar că o să vă extindeți mediul prietenos și o să găsiți legături cu persoane care pot deveni mentorii voștri.

Rac

Vechile contradicții se vor resimți, dar mulți nativi pot percepe în mod diferit lucrurile ca până acum. Veți fi încântați de amănunte pe care nu le-ați fi observat înainte, iar în unele situații veți trata cu ignoranță valorilor general acceptate, chiar și atunci când ele sunt corecte. Se pare că acum nativul este înclinat să rupă convenția și să încalce regulile, aducându-și în primul rând probleme pentru sine însuși.

Dintre numeroasele întâlniri personale sau profesionale, nu veți obține niciun beneficiu, deoarece pentru cea mai mare parte a săptămânii înțelegerea reciprocă cu alte persoane va absenta. În momente dificile vă sfătuiesc să contactați prietenii adevărați, aceia care vă vor ajuta în orice și întotdeauna.

Nu sunt excluse disputele și certurile cu partenerii, procesele și procedurile judiciare. Toate vă pot obosi ori puteți deveni nemulțumiți de voi și de mediul apropiat în care vă desfășurați activitatea. Atenție la ziua de 27, căci pare a fi cea mai nefavorabilă! Nu reacționați impulsiv!

Leu

Partenerul de căsătorie va începe să vă înconjoare cu atenție, oferindu-vă posibilitatea de a vă relaxa emoțional. Veți comunica mai mult decât de obicei, discutând nu numai afacerile familiei, ci și evenimentele care au loc în viața rudelor. Chiar este posibil ca una dintre ele să aibă nevoie de ajutorul vostru și va trebui să vă deplasați într-un alt oraș pentru a rezolva problemele.

Relația sentimentală cu cineva dintre colegi poate duce la clarificarea acestei legături datorită geloziei morbide și dorinței de a controla pe deplin pe cel iubit. Poate veți afla ceva sau veți auzi informații secrete ies brusc la suprafață, iar atunci o să vă gândiți serios la adevăratele valori ale relațiilor umane.

Dacă relația pe care o aveți nu implică și jobul, atunci ea traversează o perioadă frumoasă, care vă va plăcea. Povestea de dragoste se va dezvolta în tonuri pozitive și veți ajunge cu ușurință la o decizie comună în orice chestiune. Fiți originali, iar persoana iubită va aprecia asta.

Citește pe Click.ro horoscopul complet pentru perioada 23-29 decembrie

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”