Horoscopul zilei/13 octombrie/După-amiază cu surprize plăcute pentru lei

Horoscopul zilei/13 octombrie/După-amiază cu surprize plăcute pentru lei

Berbec

Luna în Capricorn activează zona carierei și puterii, determinânadu-te să–ți iei rolul și funcția în serios, să–ți asumi responsabilitățile aferente poziției sociale și să găsești măsuri care să te conducă la rezultatele dorite. În prima parte a zilei, te poți simți constrâns de superiori, să faci ceva ce nu-ți place, însă în a doua parte a zilei, lucrurile se asează de la sine.

Taur

Demersurile juridice, relațiile cu străinătatea sau rezolvarea unor probleme administrative îți pot da bătăi de cap, cel puțin în prima parte a zilei, când fie nu găsești oamenii de care ai nevoie, fie se amână o întâlnire, fie nu găsești cea mai potrivită cale de comunicare. Totuși, după prânz, apar soluții nesperate.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să ai tendința de a vedea conspirații peste tot. Ai mereu sentimentul că se coace ceva în spatele tău sau că cineva încearcă să te excludă dintr-un proiect. În tot cazul, ziua de astăzi este o provocare pentru tine, în sensul că îți testează capacitatea de a rămâne lucid și detașat în orice situație.

Rac

Contextul astral de astăzi te invită să observi cu atenție oamenii din jur, relațiile, felul în care ești perceput. E posibil să constați că sunt în anturajul tău, oameni care te percep distorsionat sau își încalcă promisiunile cu nonșalanță. Iată un motiv bun pentru a-ți revizui atitudinea și a-ți recâștiga autoritatea, prin alegeri ferme și comunicare sinceră și onestă.

Leu

În cursul dimineții, e posibil să te mobilizezi mai greu, mai ales în ce privește sarcinile profesionale. În plus, comunicarea cu colegii poate fi dificilă, având în vedere că vă aflați în situația de a corecta niste greșeli, iar pentru asta e necesar să cooperați eficient și armonios. După–amiaza vine însă cu vesti bune, soluții neașteptate și experiențe frumoase.

Fecioara

Astăzi e posibil să ți se ceară mai mult decât ești dispus să oferi. Fie că e vorba de un serviciu sau de sprijin material, cineva drag are nevoie de tine și se bazează pe disponibilitatea ta. Numai că tu ești foarte atent acum cu resursele tale, așa că vă fi nevoie de o munca de lămurire susținută pentru a te convinge. Important este că în final toată lumea va fi mulțumită.

Balanța

Dacă încă de dimineață decizi că această zi este foarte grea, așa va fi. Dacă, în schimb, alegi să vezi binecuvântările ei, atunci va fi o zi frumoasă. Totul ține de sistemul tău de convingeri și de percepția asupra lucrurilor. Cu alte cuvinte, creează–ți ziua de dimineață, așteptându-te la experiențe frumoase. Și ai încredere că așa va fi!

Scorpion

E posibil ca în prima parte a zilei să îți amintești de niste nemulțumiri mai vechi sau să ai o stare fizică mediocră. Acordând atenție acestor neajunsuri, uiți să trăiești în prezent, iar în comunicarea cu cei din jur, ești ineficient. Prin urmare, detașează-te de probleme, ia lucrurile așa cum sunt, nu căuta explicații. Doar fii aici și acum și primește darurile acestei zile.

Săgetator

Luna prezentă în Capricorn activează zona banilor și siguranței materiale. În prima parte a zilei, aspectele tensionate vorbesc despre nemulțumiri, blocaje și limitări. Însă acestea se pot întoarce în favoarea ta, dacă le privești ca pe un semn că e necesar să faci niste schimbări, să începi ceva nou sau pur și simplu să–ți evaluezi corect munca și să–ți valorifici calitățile.

Capricorn

În prima parte a zilei, ești tentat să iei totul personal, mai ales la locul de muncă, unde ai impresia că cineva abuzează de funcția și autoritatea pe care le are. Pe de altă parte, acest context te provoacă să înveți să spui atât ce-ți place cât și ce nu-ți place, să–ți aperi drepturile și să fii autentic. Cu alte cuvinte, astăzi ai ocazia să cultivi respectul de sine.

Vărsător

Când alții muncesc, tu ai vrea să stai, și viceversa. Pentru tine, ziua de astăzi e potrivita pentru leneveală, relaxare, somn. Nu ai chef, și adevărul este că nici energie, să te implici în activități solicitante. E clar că ai nevoie să–ți încarci bateriile după o perioadă extrem de solicitantă, așa că menajează-te luând o pauză, și fii sigur că nu se oprește lumea în loc din cauza asta.

Pești

Astăzi e bine să–ți amintești că supărarea există doar acolo unde există așteptări. Așadar, dacă aștepți prea multe de la cei din jur, cu siguranță vei fi dezamăgit, mai ales dacă nu le și comunici clar ce-ți dorești. Fiecare are dreptul să facă ce alegeri dorește, iar dacă nu coincid cu așteptările tale, nu înseamnă că nu le pasă. De altfel, spre seară, percepția ta asupra unei situații tensionate se va schimba în sens pozitiv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!