HORROR! Toți românii ar trebui să citească pe cine-au scos din pușcărie Toader și clica lui Dragnea! Printre victime se numără fetițe de 15, 13 ani, de 6 și de 4 ani.

HORROR! Toți românii ar trebui să citească pe cine-au scos din pușcărie Toader și clica lui Dragnea! Printre victime se numără fetițe de 15, 13 ani, de 6 și de 4 ani.

HORROR! Toți românii ar trebui să citească pe cine-au scos din pușcărie Toader și clica lui Dragnea! Printre victime se numără fetițe de 15, 13 ani, de 6 și de 4 ani. Agresiunile sexuale, violurile și tentativele de viol, se află în topul infracțiunilor comise de deținuții eliberați din penitenciar în baza recursului compensatoriu, după cum rezultă de o statistică realizată de G4Media.ro . Din cele 21 de cazuri documentate, în 9 situații s-au întors după gratii sub acuzația de viol sau tentativă de viol.

 Printre victime se numără în numeroase cazuri minori, fetițe de 15, 13 ani, de 4 și de 6 ani.

G4Media.ro prezintă mai jos câteva exemple dintr-un adevărat festival al ororilor. 188 de deținuți eliberați în baza recursului compensatoriu s-au întors în penitenciar, fiind acuzați de săvârșirea unor fapte cu violență. În total, 649 au revenit cu sentințe definitive, se arată într-un răspuns al ministrului justiției pentru deputatul PNL Florin Roman.

Un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu a ucis un tânăr de 25 de ani, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori în zona arterei femurale. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seară la Mediaș, iar agresorul de 30 de ani, care a mai fost condamnat pentru omor, fusese eliberat de curând din închisoare. Poliția a reținut trei suspecți de crimă, doi dintre ei fiind eliberaţi în baza recursului compensatoriu..

Centrul Cultural „Lumina” a fost jefuit la începutul acestui an de un recidivist care, potrivit unor surse din Poliție, a fost eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu. Jaful a avut loc pe 3 ianuarie, iar individul a sustras mai multe bunuri, printre care nouă laptop-uri şi zece telefoane mobile sigilate, prejudiciul total creat fiind estimat la peste 108.000 de lei. Vezi detalii aici.

Un bihorean, aflat în evidenţele Poliţiei pentru numeroase agresiuni sexuale şi condamnat la sfârşitul anului trecut pentru că a încercat să-şi violeze mama, va sta mai puţin după gratii, judecătorii scăzându-i 180 de zile din pedeapsă. Până anul trecut, bărbatul în vârstă de 47 ani a fost condamnat în trei rânduri pentru agresiuni sexuale şi eliberat tot de atâtea ori înainte de ispăşirea integrală a pedepselor. Eliberat condiţionat, pe 21 septembrie 2017, bărbatul s-a întors acasă, în satul natal, unde după numai câteva săptămâni, pe 10 octombrie 2017, a încercat să-și violeze mamă, după care a dispărut, fiind găsit în gara din Cluj. Vezi detalii aici.

Un orădean condamnat de mai multe ori pentru viol a ajuns din nou după gratii după ce a agresat sexual o tânără de 19 ani. Eliberat din penitenciar înainte de termen, în baza recursului compensatoriu, bărbatul a recidivat după două luni. Vilmoș Pop, autorul violului, a fost condamnat de mai multe ori în ultimii ani, cel puţin cinci dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală. În cazierul bărbatului se regăsesc și condamnări pentru furt și tâlhărie. Vezi detalii aici.

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Cluj după ce nu a oprit la semnalele lor şi a gonit până în comuna vecină oraşului. Oamenii legii au aflat că tânărul e de loc din Cămăraşu, că nu are permis auto şi că a fost eliberat în august 2018 în urma legii recursului compensatoriu. Fusese închis pentru tâlhărie.

Un bărbat eliberat în urma recursului compensatoriu a atacat și tâlhărit o tânără de 20 de ani în scara blocului. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut în Alba Iulia, iar suspectul Nicolae Drăgoi, condamnat anterior pentru tâlhărie. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis, dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat. Vezi detalii aici.

Un interlop din județul Iași, eliberat până acum de mai multe ori din închisoare și cu același număr de recidive, a fost arestat vineri sub acuzațiile viol şi lipsire de libertate. Victima lui este o tânără de 17 ani. Bărbatul a fost eliberat în primăvara anului 2018, în baza recursului compensatoriu dat de ministrul justiției Tudorel Toader, și a beneficiat de o scurtare a pedepsei de aproape 400 de zile.

Gabriel Neaţă, un bărbat de 49 de ani, a tâlhărit două femei după ce a fost eliberat din închisoare pe baza recursului compensatoriu. Bărbatul a fost între 1995 şi 1998 cel mai căutat tâlhar din România, având 39 de tâlhării probate şi mai multe violuri la activ. Bărbatul a fost trimis din nou în judecată în luna octombrie a anului trecut. 

Un hoţ recidivist care a fugit de poliţie şi a distrus 5 maşini fusese eliberat în baza recursului compensatoriu. În urma evenimentului, două persoane au fost rănite uşor. Potrivit unor surse din poliţie, hoţul are la activ 3 condamnări pentru tălhărie şi furt calificat. În 2011, a primit din nou 8 ani pentru tâlhărie şi furt calificat, dar a fost eliberat pe 19 octombrie 2017, în baza legii recursului compensatoriu. 

Fostul preşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Vietnamezi din România, Hoa Le Duc, considerat liderul mafiei asiatice din România, a ieşit din penitenciar cu 138 de zile mai devreme ca urmare a aplicării legii recursului compensatoriu, în primăvara anului 2018. În martie 2016, Hoa Le Duc a fost condamnat la 6 ani de detenţie, alături de mai mulţi chinezi şi vietnamezi acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani şi evaziune fiscală. 

Unul dintre cei şapte tineri din Vaslui, care au sechestrat şi agresat o tânără de 18 ani, a fost eliberat condiţionat la jumătatea lunii iunie a anului trecut. Acesta a ispăşit aproape trei ani şi jumătate din condamnarea de şase ani pe care a primit-o pentru viol în formă agravantă şi lipsire de libertate. Vezi detalii aici.

Un deținut abia ieșit din închisoare a fost acuzat în luna martie a anului trecut că ar fi încercat să abuzeze sexual doi copii de grădiniță, unul de 4 celălalt de 6 ani. Bărbatul fusese închis pentru tentativă de viol şi tâlhărie, dar a ieşit mai devreme în baza recursului compensatoriu. 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost condamnat de Judecătoria Aiud la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Condamnatul a fost eliberat, în decembrie 2017 din închisoare, în urma legii privind recursul compensatoriu. 

Un alt deținut ieșit mai devreme din închisoare în baza recursului compensatoriu a violat o fetiță de 13 ani în scara blocului la începutul lunii martie a anului trecut, în zona Pantelimon. Agresorul fusese condamnat anterior pentru viol, dar eliberat din închisoare în octombrie 2017. Avea interdicţie de se afla în Capitală timp de 5 ani.

Un bărbat închis pentru piromanie, eliberat în baza legii recursului compensatoriu, a violat o adolescentă de 15 ani la scurt timp după ce i-a fost dat drumul din închisoare. 

Un tânăr de 24 de ani din Tulcea, eliberat în baza recursului compensatoriu, s-a întors în închisoare după ce a intrat în locuinţa bunicii sale în vârstă de 73 de ani, a agresat-o, apoi s-a baricadat într-o cameră şi a încercat să dea foc bunurilor. 

O femeie eliberată de curând din închisoare în baza recursului compensatoriu a fost arestată după ce a înjunghiat un bărbat în centrul Capitalei. Victima a scăpat cu viaţă după ce medicii au reuşit să-i scoată cuţitul din spate. Femeia ieşise de la închisoare în urmă cu trei luni unde a stat şapte ani şi jumătate după o altă tentativă de omor deosebit de grav. 

Un bărbat de 32 de ani a agresat o femeie și a violat-o în zona centrală a Bucureștiului. Bărbatul ieșise de curând din închisoare în baza recursului compensatoriu, după ce fusese închis în urmă cu 9 ani pentru că violase o fetiţă de 13 ani. 

Un bărbat din Botoşani condamnat pentru viol şi eliberat din penitenciar în baza recursului compensatoriu a bătut o femeie şi a încercat să o violeze. Femeia a scăpat cu greu din mâinile bărbatului şi a anunţat Poliţia. Evenimentul s-a petrecut în luna ianuarie a anului 2018, la câteva luni după ce bărbatul fusese eliberat mai devreme. 

Un bărbat condamnat pentru viol a recidivat, la trei zile după ce a fost eliberat din închisoare, în baza legii recursului compensatoriu. A agresat sexual şi a tâlhărit o tânără în sectorul doi din Bucureşti, după care a fost din nou arestat. Fapta a fost comisă în 2017, în luna noiembrie. Bărbatul ieșise din penitenciar cu un an mai devreme. A fost eliberat pe 19 octombrie din închisoare, iar pe 23 octombrie, pe Calea Moșilor din București a atacat o femeie, a agresat-o sexual, i-a furat 50 de lei și telefonul mobil. 

Un bărbat din judeţul Giurgiu condamnat pentru vătămare corporală gravă viol şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu a fost arestat preventiv, el fiind urmărit penal pentru omor, fapta producându-se la o lună de la punerea în libertate a acestuia. Bărbatul în vârstă de 42 de ani din comuna Frăţeşti, judeţul Giurgiu, fusese eliberat în luna octombrie în baza legii recursului compensatoriu. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”